27.1.10

NUCLEARS SI, GRÀCIES, però nostres.


La cosa està tant malament que fins i tot hi ha gent que es baralla per la merda, per la pitjor de les merdes, la radioactiva. La cosa no seria tant bestia si no s’afegissin una sèrie de circumstancies que encara empitjoren mes la situació.

Tenen raó els d’Ascó que fins ara ningú s’ha preocupat per ells dons ja “gaudien” dels beneficis de tenir dues centrals nuclears. Per a que pensar en crear llocs de treball en un municipi que ja gaudeix de tants grans beneficis. I ara, l’Ajuntament no veu cap altra manera mes d’aconseguir mes llocs de treball que prostituir-se d’aquesta manera.

                 
Analitzeu totes les inversions de l’Estat arreu del seu territori, i us adonareu que només en un cas l’ inversió a Catalunya destaca per damunt de “la resta” del estat Espanyol, les nuclears.
I la veritat es que si fem cas del sentit comú, el millor lloc per a situar el magatzem nuclear es Ascó, just al costat de les centrals. O preferiu que estigui a un altre lloc del territori i que cada sis mesos un tren carregadet de merda travessi el nostre territori?
             
Les qüestions a plantejar-se son senzilles : necessitem centrals nuclears? Si. En una Catalunya independent les seguirem necessitant? Si. Necessitarem alhora un magatzem pels seus residus? Si. Dons aleshores quin es el problema?
           
Dons de problemes en tenim varis. El primer es que el magatzem servirà per la merda de tota Espanya. Ai carai. Dons aquí es on un govern hauria de posar condicions. I les condicions son senzilles: en primer lloc que el govern estatal faci dos magatzems, un per les centrals nuclears catalanes, i només per aquestes, a Ascó, i un altre a Yebra (Guadalajara) per la “resta de Espanya”, així cadascú guarda la seva merda.
I en segon lloc, que Fecsa es segregui de Endesa, i tingui un NIF català, i que així tant el IVA d’aquest magatzem com el IRPF dels seus treballadors no serveixin per a augmentar les arques del govern de la Esperanza Aguirre, sinó les nostres, i ja de passada guanyaríem que el 50% del IVA de la facturació de Fecsa-Endesa a Catalunya i el 50% de l’IRPF de tots els treballadors de Fecsa-Endesa de Catalunya, inclosos els de les altres tres centrals nuclears, es quedessin a la caixa de la Generalitat.
Qualsevol altra cosa es discutir si son “galgos o podencos”, i de mentres, nosaltres ens mengem tota la merda, i els nostres impostos (l'IVA i el IRPF de Endesa a Catalunya) van a Madrid. ( el 50% a la comunidad de Madrid i el 50% a l'Estat).

16.1.10

CONTRA LES CONSULTES POPULARS?


Hi ha molta gent que no entén que es pugui estar en contra del caire que estan prenent les consultes populars. Per a mi aquestes consultes son ARA una clara manipulació dels partits oficials de la bona fe de la gent, simplement per a pressionar al TC. Per això, desprès de l’èxit d’Arenys i Osona els partits “nacionalistes” s’han involucrat en les consultes, com fan sempre que veuen que alguna iniciativa pot triomfar sense ells.
Però encara hi ha massa coses que no s’aguanten per enlloc:

LA PREGUNTA : La pregunta d’Arenys va ser: "Està vostè d'acord que Catalunya esdevingui un estat de dret, independent, democràtic i social, integrat en la Unió Europea?". On Catalunya es refereix tant sols a les "quatre províncies". Els de Berga la van ampliar " “És vostè partidari que els Països catalans es constitueixin en un estat lliure, independent i democràtic?”. Van treure l’estúpid “social” afegint els Països Catalans, i així el dia de la consulta van dinar paella, gentilment obsequiada pels valencians.
El que qualsevol “polític professional” hauria de saber es que la pregunta adaptada al dret històric català ha d’esser "Està vostè d'acord en que tots els territoris històrics del Principat de Catalunya, recuperin les seves Lleis, Constitucions i Llibertats, esdevenint un estat lliure, independent i democràtic". On el Principat inclou la Catalunya DEL nord, la Franja de Ponent, i les Balears. (els valencians ja son grandets per a defensar els seus Furs ).

Realment es vol l’independència?
Es evident que no, la dispersió organitzativa, el que el cap de llista d’ERC a Barcelona substitueixi a en Uriel Beltran a la consulta de Barcelona ens indica que actualment les consultes ja no son un “esclat popular” sinó una eina publicitària dels partits.
Convocar “consultes populars” al Baix Llobregat, es o de ser molt ignorants, o de que els partits “nacionalistes” son molt malparits i s’estan aprofitant de la bona fe de la gent. Quina necessitat tenim de provocar la nostra pròpia eutanàsia? Hi ha 1000 municipis a Catalunya, perquè primer no s’aposta pels municipis petits i pels guanyadors?. Es molt fàcil organitzar consultes populars a Osona, a Berga o a Girona. Senyors Lopez-Tena i Beltran, vinguin vostès a organitzar-les al Baix Llobregat, valents.!
I a això podem afegir la convocatòria d’una manifestació per part de Òmnium Cultural contra la suposada sentencia del TC. A sant de que una entitat cultural ha de sortir en defensa del Estatut de merda quan s’ha iniciat un procés de referèndums? A qui serveixen aquesta gent subvencionada pel govern tripartit.
I els ja zombis del Dret a Decidir també s’apunten a la manifestació. Si ja estem decidint a que ve això de seguir demanant el dret a decidir?. El dret a decidir ja el tenim. Babaus.!


Si realment l’objectiu fos aconseguir l’ independència i no mangonejar a la ciutadania com ara, l’estratègia a seguir hagués estat molt diferent, primant els motius socials (llegir el meu post http://benplantat.blogspot.com/2009/09/les-persones-humanes-volem-estat-propi.html ) i explicant clarament el dèficit fiscal ( llegir el meu anterior post http://benplantat.blogspot.com/2009/12/liders-mundials-en-batalles-perdudes.html ), fent 50 a 100 consultes cada diumenge, amb un ordre clar de poblacions mes petites a mes grans, amb la màxima dispersió pel territori cada diumenge per a evitar tant les concentracions falangistes com els politics que volen sortir a la foto.
En definitiva, fer servir l’inteligència.

Un cop aprovada la consulta a cada municipi, la gent que pogués (els aturats, els jubilats, i la resta a les hores que poguéssim, etc) concentrant-se davant el seu ajuntament fins que aquest trametés al Parlament el resultat de la consulta al seu municipi i exigís al Parlament la proclamació unilateral d’independència. I un cop aconseguit això, concentrar-se davant el Parlament fins aconseguir la proclamació de la independència.
Amb aquest sistema, les consultes populars al cinturó industrial i a Barcelona ja no caldria fer-les, dons els fets es precipitarien. Cap Parlament es capaç de resistir un setge popular mes de un mes. I d’això tenim molts exemples recents a Europa.
L’únic que aconseguiran amb les consultes fetes d’aquesta manera, CiU i ERC, contràriament al que es pensen, es una nova generació de catalans desencisats de la política, i que la participació electoral baixi encara mes, fins que un moviment fort, organitzat i coherent els foti fora del nostre Parlament.
Patriotes, deixeu-vos de perdre el temps i reagrupeu-vos. No feu de claca dels partits suposadament “nacionalistes”. Malgrat això, si al vostre municipi s’organitza la consulta, voteu afirmativament, que no sigui dit, però amb la consciencia clara de l’utilitat que te.



DADES :
http://ca.wikipedia.org/wiki/Consultes_sobre_la_independ%C3%A8ncia_de_Catalunya

http://ca.wikipedia.org/wiki/Fitxer:Mapa_municipal_de_Catalunya_consultes_independentistes.svg

El mapa que obre l'article va ser confeccionat el 2001 per Marc Belzunces ( més dades a http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/14127 ): en blau la majoria absoluta independentista, en vermell la majoria absoluta unionista, en groc majoria justa unionista i en rosa la majoria relativa unionista. Com podeu veure el blau correspon a una població minoritaria. Els referendums es guanyen amb vots no amb km2.

9.1.10

ESPANYA UNIDA .!




Benvolguts compatriotes:


La crisis que està patint Espanya en tots els terrenys, així com l’espoli continuat a què ens sotmet l’estat i la seva clara voluntat de fer-nos desaparèixer com a nació, fa urgent i imprescindible un canvi polític radical que ens porti a la independència, la regeneració i la recuperació de la confiança polítiques, dins una Espanya Unida.
Us convidem doncs a sumar-vos a aquest manifest de suport a la constitució d’un moviment unitari per la creació d’una alternativa electoral per tal de controlar l’Estat espanyol i així aconseguir arribar a un estat català independent.
Conscients però que els castellans son molt lents de reacció, hem establert un calendari polític, per a que tots els espanyols es puguin anar incorporant al nostre projecte polític sense preses.
L’objectiu es que la nostra formació guanyi les properes eleccions espanyoles i aleshores poder aplicar el nostre programa.
Espanya Unida defensa l’immediat trasllat de la capital de l’Estat a Barcelona. A partir d’aquí remenarem el pressupost públic amb un nou estil, farem veure que pactem lleis i pressupostos però ens passarem sempre tots els pactes per l’engonal.
Imposarem la nostra llengua a la resta de l’Estat amb el truc del “lliure mercat”, subvencionant els medis informatius en català, però putejant al màxim fins i tot tancant diaris en altres llengües, amb la pertinent acusació de donar suport al terrorisme.
Creiem que desprès d’uns trenta-quatre anys de prendre el pel a la població, serà obligada una petita dictadura d’una 35 anys per a avançar mes en la millora de la gestió del nostre estat. Aleshores ja no prendrem el pel a la resta de la població espanyola amb pactes, sinó ja per la cara, que es mes efectiu. I si es necessari emprendrem una guerra civil de tres anys per a confirmar els nostres postulats.
Al acabar aquesta, el 2082, esdevindrem república, de treballadors naturalment, però no creiem que duri gaire, i desprès de dues dictatoves tornarem a proclamar la monarquia en la figura del net de l’últim rei.
Per a tenir entretinguda la població farem unes guerres de successió. Que justificaran bombardejar Madrid varis cops, i així anirem fins el 2191 mes o menys.
Calculem que sobre el 2304 serà necessari un canvi de dinastia monàrquica dons al pas que porten els nostres coronats, ja s’hauran extingit i els pocs que quedin preferiran treballar a la Caixa. Per això serà necessari una nova guerra, amb l’ajut francès naturalment, i novament bombardejar Madrid.
Implantada la nova dinastia, continuarem amb la nostra política de no invertir ni un duro de l’estat fora de Catalunya fins que Madrid esdevingui un poble de pastors en mig d’un desert estepari. El 2526 tornarem el regne de Granada als moros d’AlQuaeda que ja hauran arribat al Magrib desprès d’un pacte amb el president musulmà d’Amèrica, fet pel qual la Santa Seu Unificada concedirà als nostres reis el títol de Molt Catòlics.
Dissortadament aquets, el 2551 es divorciaran, separant el regne en dos meitats, amb frontera de Cartagena a Santander. A la part occidental li diran Castella i a l’oriental Catalunya, i Espanya desapareixerà com a estat. Els aragonesos seran deportats a Castella per a que ajudin a construir un mur fronterer de 20 metres d’alçada fet a petició dels castellans, i aquets es dedicaran a criar ovelles, industria ramadera en expansió, gracies a les exportacions a AlAndalusAlQuaeda.


No creiem en cap cas, que aquest procés programat sigui interromput pels castellans unilateralment proclamant la seva independència abans d’hora, dons ells diuen voler una Espanya Unida tant o mes que nosaltres. Ni tampoc pels quatre gats de catalans federalistes, que al contrari es sumaran al nostre projecte plens de joia.

I recordeu, si sumem, remenem.! Espanya unida! Quans mes signem mes cadires reagruparem.!

PD: l'imatge d'adalt es real. Correspon als tercis "espanyols" en la coronació de l'emperador Carles I a Bolonia.

1.1.10

SUMAR, RESTAR, MULTIPLICAR O DIVIDIR ?





A veure, anem a aclarir coses, que aquí som com els jueus, quatre jueus amb cinc sinagogues:
  • Una proposta de gent de varis partits que volguès aconseguir una única candidatura seria una bona idea. Te alguna cosa a veure S.I. amb això? .Realment creuen que poden aconseguir una candidatura de Ciu+ERC+Rcat+CUPS ?. Resposta NO. ( Amès, si ells fossin de varis partits, un cop aconseguit l'objectiu ells perdrien el protagonisme ).
  • Reagrupament va propossar la unió de tots els independentistes? , I si tots aquets de S.I. els va agradar la idea, de fet estan propossant el mateix, perque no s'hi van inscriure abans del congrès?
  • Els candidats a dirigir R-cat van sortir d'una candidatura "oficial" o es van presentar individualment? = individualment.
  • En Carretero va demanar a Canela i Espot que s'integresin a R-cat? SI.
  • Perque en Mossen Dalmau va dir a la presentació de S.I. que "Carretero ens vol despullats?". Algun membre de R-cat va anar despullat al congrès? Algun candidat es va despullar?
  • Perque el sr Canela, el dia del congrès, on era convidat, va dir que "ell entraria en la tongada final"?.
  • Perque molts dels primers signants de S.I. son falsos? Perquè han fet servir signatures d'asquer? Tinc 5 coneguts a la primera llista, i els cinc m'han negat que s'hagin adherit a S.I.
  • Espot diu que si S.I. fracasa ell es presentarà en una llista (de Catalunya Acció). Això es coherencia, si senyor.! 
  • Es evident que no convenceran a ERC i CiU d'anar a les eleccions junts amb R-cat, Per tant tota aquesta operació nomès es un canvi de cromos per aconseguir quatre cadires a canvi de nous militants, per tant la pregunta es : "Veig molts militants de CDC, ERC  o CUPS que dubto molt abandonin el seu actual partit si no ho han fet ja, conec altres que no volen entrar a cap partit ni associació, i veig bastants que ja son de R-cat.  Del miler i escaig de signants actuals, si restem tots aquets, quans militants reals poden aportar a R-cat?
IMATGES GRAVADES AMB CÀMERA OCULTA
 (avisem que poden ferir sensibilitats)

1 Reunió de Suma Independènia :
http://www.youtube.com/watch?v=-tauoxUGIX4

2 Reunió de S.I. amb ERC i Convergència per tal d'establir accions conjuntes :
http://www.youtube.com/watch?v=kOJZOaTihqY

3 Continuant amb el nostre serial de gravacions amb càmera oculta, us brindem aquesta gravació que ens acaba d'arribar de la nostra unitat mòbil destacada al Pla de Palau de la ciutat de Batussalem.

Podeu contemplar com el col.lectiu de signants del manifest de "SUMA INDEPENDENCIA" acut en ajut d'en Joan Carretero i li ofereix la seva col.laboració desinteresada al crit de "aixì aprendran aquets espanyols".
Confiem que sigui aquesta la millor solucíó que adoptin aquets benvolguts companys.
http://www.youtube.com/watch?v=bfhyGREpo1I