26.9.10

EN XARLIE I ELS ANGELS JUBILEN LAPORTA

Laporta va dir el dia 14-09: “Depèn com vagin les dinàmiques de campanya de les opcions independentistes que es presenten a les eleccions del 28 de novembre, s’haurà de valorar una retirada cedint les opcions electorals a qui tingui millors perspectives.”
Doncs be, segons l’enquesta de “el Pais”, Rcat treu mes vots a la “provincia de Barcelona” que SCI,sl.

Esperem que Laporta sigui responsable amb les seves paraules. Ja se que aquest detall de l'enquesta dona per molt més, però no vull fer mes sang.
 


LA CUINA SOCIATA FOMENTA L'IDEA DE LA UNIÓ ENTRE REAGRUPAMENT I SCI,SL.

CiU: 61 escons; PSC: 28 escons; PP: 17 escons; ERC: 12 escons; ICV-IU: 9 escons; C's: 4 escons; Reagrupament: 2 escons; Solidaritat Catalana: 2 escons; suma 135
http://www.elpais.com/articulo/espana/CiU/aprovecha/desplome/tripartito/elpepuesp/20100926elpepinac_9/Tes

Cosa que evidentment serà aprofitada per alguns il•luminats propis i aliens per a predicar "unitat", i tots sabem el que la unitat amb la gent de Laporta vol dir.

L'objectiu es difuminar RCAT, no pel seu missatge independentista, sinó per la lluita contra la corrupció política generalitzada. RCAT es l'enemic. Laporta i els seus sicaris (tots funcionaris o professionals de la política) es l'eina. Primer volen difuminar RCAT, i desprès pensen que ja es carregaran a Laporta.

Tot depèn de la fortalesa de caràcter dels nostres.

A mi em foten gracia tots aquets que prediquen l'unitat perquè diuen que posem en perill el 3%, si només som un 3% d'independentistes, ja podeu plegar de fer el burro.

No crec que l'objectiu prioritari sigui que RCAT entri al Parlament. Es preferible tenir 3 diputats nostres a 10 associats a una colla de mentiders. Ens hem de mantenir forts en les nostres conviccions, enfortir el projecte, i influir tant com puguem en la societat. Si al final la societat absorbeix els nostres ideals, aquesta es la victòria.

S’està argumentant que en Laporta es mes conegut que en Carretero, com si això fos un avantatge. Conèixer algú que es baixa els pantalons a l’aeroport davant la provocació d’un “numero” de la guàrdia incivil, o que marxa aïrat de la manifestació del 11-S al comprovar que només te uns 200 seguidors, serveix per a no votar-lo.

Al contrari del que diuen alguns oracles, la gent a l’hora de votar, valora la trajectòria, i la fortalesa del lideratge. A la gent no li preocupa com cada formació designa els seus candidats, o com funciona internament. La gent valora que pot fer per ella cada candidatura, i aquí es on la diferència es mes clara. Tothom sabem que la formació de la SL no pensa canviar el sistema de corrupció i professionalisme de la política catalana. I tothom sap, almenys dins del mon del votant independentista, de la capacitat de treball i honradesa de la gent de Rcat.

I per altra part, la gent del “rotllo” ja es molt conscient de la quantitat de mentides que son capaços de generar aquesta gent. La fi jutifica els mitjans? Per mi, no.

Dit d’una altra manera, i tal i com ja li vaig dir al president Barrera al juny, Laporta resta. Laporta ens pot aportar uns vots espuris, de gent que mai votaria independència, però aquets mateixos, desprès, ens votaran en contra en un referèndum. Per tant, els vots d’en Laporta, només beneficien a Laporta, no al país.




12.9.10

O SEA, LA COSA DE LA DIADA


Hola Titin



Que afortunat que ets de encara poder estar de vacas a Ibiza, tú. Jo avui he tingut un dia fatal. Això de ser indepe es molt dur, ara t’axpliku.

Pos mira que al Jan se li ha ocorregut aquest matí fer una assemblea, i ens ha dit que si els de les galetes de Aguilar de Cuetara podien fer un consejo de administració dintre d’un Mercedes, pos que nosaltres els de la Soli també podíem fer-la al seu Audi que te un aire cundicionat de muerte.

I com havíem dit a tots els adhesius, ( o es adherits?) que el 11 fariem la assemblea aquesta pos l’hem fet. Estàvem el Uri, la nAnna, el Tenas, un noi nou que es diu Valero que es el cap de campanya, el Jan i jo.

En un plis plas hem fet un “quadro de honor” de l’organització. A mi no m’han posat al quadro perquè com sóc la secretaria de tots m’ha dit el Valdero que per posar-me hauria de fer moltes ratlles. De boli eh, al quadro, que t’enteres. Aquí te’l poso, per que vegis la cosa com s’ha decidit.



Bueno, de fet tot això de la Diada ja va començar anit que vaig anar amb el Jan a un lloc que li diuen el Fossar de les Moreres, no se perquè , no he vist ni mores, ni moreres, ni fossar amb cocodrils, ni res, però li diuen així. El Jan s’ha passat tota l’estona signant autògrafs a nens i al final va cantar una cançó molt rara de fotre cops amb una falç. O sea, un rotllo. Ni txupitos al Borne, ni res.

O sea ,aquest matí, desprès de la assemblea que t’he explicat hem anat tots els que estàvem al Audi del Jan a una mani molt rara. La fan davant de Magistratura, a aquell edifici tant lleig que has d’anar cada cop que plegues d’una feina, on hi ha la estàtua d’un senyor que era el alcalde fa 300 anys, i que el van ferir i es va amagar a casa del sogre, com va fer el meu avi quan la guerra civil.

Pues això que van tots allí i li posen flors, però el Jan estava molt cabrejat perquè primer el Putxi no ens ha deixat anar abans que ell i la seva colla, i li ha dit al Jan que ell pagava la festa i entrava primer. I desprès el Montiputin ha posat unes tanques i la gent quedava l’hòstia de lluny, i resulta que han confós al Jan amb nosequi i alguna gent ha començat a dir “president” “president”. Ja em diràs, la gent no s’entera que ja no es president o que?.

O sea, doncs resulta que la gent li deia “president” al Josep Guardiola. En fi, que no saben que a un entrenador se li diu “mister” i no “president”.

Ens hem passat per l’auto McDonalds i desprès del bocata a una altra mani per la tarda.

Hi havia molta gent, de tots els partits, a la plaça Urquinaona, i de allí un altre cop a passar per l’home aquell que era alcalde. En Jan, a la mitja hora, s’ha obert en forma de paraigües. Els mal pensats han dit que anava a veure el Barça, però no, s’ha anat a estudiar un llibre de marketing polític que portava d’un tal David Koresh, un geni en organitzar tinglados com el nostre, que va tenir molt d’èxit a Wako (Texes) . Els altres hem hagut de fer la passejada prevista, un rotllo nen.

Doncs res carinyu, que tot el dia de mani, i tinc els peus fets caldo amb les botes de muntar tot el dia passant calor. Si ho se vaig en bikini i hagués pres el sol, però segur que la nAnna no m’hagués deixat, i m’hagués dit que les nenes de la Obra hem d’anar ben vestides.

No se si preguntar-li al Jan si les hores d’avui son normals o festives. L’altre dia em va dir que el 29 de novembre ja seriem els amos. No se si ens vol regalar l’empresa als curritos o si fins el 29 no cobrarem. Buenu, pos res mes, dos besazos i a veure si tornes aviat, cari. Me’n vaig a la pisci a Llavaneres, i a veure si sopo alguna cosa decent, que des de que treballo amb aquesta gent, tot el dia vaig de bocatas. O sea, de pena.

Leti.

6.9.10

JO HE VIST COSES QUE VOSALTRES MAI CREURIEU



Jo he vist coses que vosaltres mai creurieu. Atacar naus en flames mes enllà d’ Orió. He vist raigs -C brillar en la foscor, prop de laporta de Tannhauser. Tots aquets moments es perdran en el temps com llàgrimes en la pluja. He vist un planeta amb dos estels, un de 3500 sols, i un l’altre que deien que brillava com a 17500, però realment es de 1050 malgrat a les cartes estel•lars consti com de 3143. Queda demostrat que no es res mes que la resta d’una explosió d’una enana negra.

ELS RESULTATS ELECTORALS DE LES PRIMARIES DE SCI SON MENTIDA
Aquesta es la veritat (aprox):
el nombre de vots hauria de dir PUNTS ( votants x 3 = punts, no vots)
I LES ABSTENCIONS TAMBÉ SON INVENTADES, NO HI HAVIA LLISTA DE CENS, S'ANAVA FENT CONFORME ES VOTABA.
SON UNS 1.038-1.080 ADHERITS totals màxim
no s'ha facilitat l'acta de l'escrutini a cap candidatura
ALT+Uriel = TRAMPOSOS .!!!!!!

RESULTATS REALS :
Barcelona 2421 punts / 3 = 807 adherits
Tarragona 292 punts = 95/100 adherits
Lleida : 118 punts = 39 adherits
Girona : 291 punts = 97 adherits
total 1038/1050 adherits.

Desprès d’aquest deplorable espectacle de tupinada democràtica ja només queda un sol en el planeta de l’independentisme: REAGRUPAMENT.
Secta Catalana d’Impostors, com deia el replicant Roy a Blade Runer, es l’hora de morir.

PD: Ara, al seu web, http://solidaritatcatalana.cat/articles/noticies/27/ han esborrat la paraula "vots" de les llistes dels resultats, així cadascú que pensi el que vulgui. Però al mantenir la mentida de sumar el numero de punts i donar-lo com numero de votants, converteixen una possible errada, en ratificació de la mentida.

I el CCN que hi diu de tot aixó?. Que tenen que dir els seus interventors sobre la tupinada?

anexe 11-09:
RESULTATS PRIMARIES:
ja no diuen si son vots o son punts, ni diuen el nombre de adherits censats, ni el nombre de votants.
BARCELONA
http://solidaritatcatalana.cat/media/documents/2010/09/05/escrutini_Barcelona.pdf
TARRAGONA
 http://solidaritatcatalana.cat/media/documents/2010/09/05/escrutini_Tarragona.pdf
LLEIDA
http://solidaritatcatalana.cat/media/documents/2010/09/05/escrutini_lleida.pdf
GIRONA
http://solidaritatcatalana.cat/media/documents/2010/09/05/escrutini_Girona.pdf

5.9.10

REDEMTION & SUICIDE



Avui diumenge es publica una enquesta electoral a la Vanguardia que constata el que a Rcat ja sabíem fa un mes, que Rcat està al llindar d’entrar amb sis diputats al Parlament, i que la Societat Catalana d’Impostors no treu res.

Però analitzant l’enquesta i comparant-la amb altres, si mirem els resultats dels partits grans, podrem veure mes. Podrem veure que l’enquesta es molt metropolitana, o sigui que premia Barcelona i castiga les comarques, i per tant, amb l’argument del “target de votant” explicat en l'anterior post vol dir que ratifica que SCI no es menjarà un torrat, i que Rcat ja entra segur al Parlament.

Un altre aspecte important de l'enquesta es la valoració dels líders, on la comparativa entre Carretero (3,7, 47%) i Laporta (2,9, 90%) demostra el que ja deiem fa mesos, que si, que la gent coneix Laporta, pero no confia en ell, i cada dia que passa, menys. I en canvi Carretero, que entra per primer cop a l'enquesta es un líder millor valorat que en Laporta.

Aixó significa, junt amb l'espectacle del suicidi democràtic d'en Laporta de dissabte, la redempció electoral d'en Carretero.

Però hi ha més, a l'anterior enquesta del mes de juliol, LV ens deia que “una candidatura independentista encabezada por Joan Laporta se situaria en el 1.9%" d’intenció de vot. Ara l'enquesta dona un 2.6% a Reagrupament sense Laporta. Conclusió matemàtica, que no política : Laporta RESTA.

"TITIN!!...JA TENIM CANDIDATURA, O SEA".

S’ha acabat la primera part de la gran farsa política d’aquest estiu. L’artefacte pseudopolitic d’en Laporta ja ha anat a bateig. En qualsevol país europeu normal, aquest invent no hagués prosperat. Aquí tampoc ho ha fet per molt que els autors puguin dir que si, i per molt que als comentaris dels diaris digitals, no gaire mes de quatre esvalotats, facin tota la guerra bruta possible. 
L’artefacte partia d’un concepte realment novedòs. Partia de la possibilitat que un petit nucli de gent sense cap tipus de programa electoral, ni cap base organitzada (res a veure amb la fundació d'ERC l'any 1931), prometent un objectiu independentista que les enquestes desmenteixen que sigui possible per la propera legislatura , poden aconseguir quelcom de positiu. Algú s’imagina un artefacte que propugnes el doblar els sous podria obtenir cap resultat decent, per molt que segurament tots estaríem ( a priori) d’acord en l’objectiu.
Però tot el problema no ha estat aquest, el problema basic d’aquesta gent ha estat la mentida constant i l’atac constant al mes semblant, dificultant així ells primer que ningú la possibilitat de confluència.
El primer que van fer va ser voler robar gent. Quan estava en peu una generosíssima oferta per part de Rcat, just en aquella mateixa setmana, els emissaris (i emisaries) d’en Laporta no paraven d’entrevistar-se amb coordinadors de Rcat per tal de sondejar el seu fitxatge.
Finalment es decidiren a fer una crida a la unitat de les forces independentistes que va aconseguir una adhesió xifrada en unes 14500 persones per internet. Un cop fracassada la crida, aquets adherits a la unió es convertiren de forma automàtica, sense necessitat de consulta en adherits en una coalició formada per un partit d’una persona, i dues persones mes.
Havien anunciat la celebració d’una assemblea per l’11 que mes tard avançaren al 4 de setembre. Assemblea? Per a que?. Tots pensarem que era per a constituir el partit, escollir uns òrgans de direcció, o votar ( i modificar si era possible) uns estatuts o un programa electoral. Res d’això, ni assemblea ni debat polític, ni tant sols fer un cafè o una cigarreta amb els altres associats per a intercanviar opinions. Al final unes votacions per a unes suposades primàries com si es tractés d’una organització on ja tot estès acordat i pactat.

A Barcelona en un hotel “pijo” on els que han muntat guàrdia a les afores hem pogut comprovar el “target” del votant del SCI.
Si aneu a les assemblees de Rcat trobeu una majoria de quadres intermedis o professionals liberals (molt “casual”), als actes del CCN trobeu bàsicament des de petits empresaris fins a directius de grans empreses (molt vestit i corbata) , i als actes de les formacions independentistes mes petites es troba molt jersei gruixut a l’hivern i molta samarreta temàtica al estiu (molta xiruca per entendre’ns), la major part de la gent que ahir anava a votar al hotel Fawlty de SCI era gent molt pija, molt “lacost”, molt “ralph laurent”, molt cotxe gros aparcant prop l’hotel. Això es la constatació de que en Laporta te el seu propi mercat, i que l’organització es l’indicada pel “target”.
Gent que no vol perdre temps en reunions interminables per a redactar manifestos com fan els xiruquers, i gent que no participa prèviament en la redacció de propostes, estatuts o programes electorals com fan els reagrupats i així a l’assemblea es va per feina. No, res d’això, es gent a la que tot això li fa molta mandra i ja li va be que li donin tot fet. El lema de campanya per en Laporta podria ser perfectament “independència, o sea”.
El bo de les votacions d’ahir es que ja sabem quants son i qui son. Son, a molt estirar 3000, perquè el pasteleig que ha fet en ALT amb els que no han votat no se’l creuran ni ells mateixos. Dels famosos 17500 adherits per web, que ja han amagat al web, per cert, en només un mes han tingut, segons ells mateixos, mes de 3500 baixes!. http://www.vilaweb.cat/media/continguts/000/014/148/148.pdf
    
Els resultats d’ahir també demostren que la implantació a comarques es petita. Rcat els supera àmpliament a Tarragona, Lleida i Girona. I com no tenim dades de les comarques mal anomenades “barcelonines” no tenim la constatació de que en aquestes passa el mateix, però podem endevinar-ho.
Podríem afirmar que el seu “adherit” al que no podrem anomenar mai militant, perquè lo de pencar i decidir ja ho fan els “escollits” es concentra bàsicament a Pedralbes i Sarrià-Sant Gervasi.
Això es tot el que han aconseguit en dos mesos de campanya, robar 200 o 300 reagrupats, que els indecisos tornin a Rcat mes mentalitzats que abans, i han creat una base pròpia bastant desmobilitzada que serveix per a vestir a un grup de oportunistes, trepes, mentiders compulsius, i possiblement molt agent d’altres forces.
Ah i al que em vulgui dir allò de que “no esta be que els independentistes ens critiquem entre nosaltres” li demanaré mans netes, perquè no pots predicar “flors i violes” i desprès de donar la ma a alguns elements d’aquesta trepa constatar que et fot pudor a merda. Neteja la teva merda i desprès vine a donar-me consells.( o vine a les comarques “julais” i t’explicarem la veritat de la vida d’aquest últim mes). http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2010/09/ganivetades_independen_tistes_56230.php
Perquè, per posar només l’últim exemple, no em pot merèixer cap respecte gent que signa a les dues de la matinada un pacte de no agressió de confluència paral·lela, i només vuit hores desprès se’n va a enganyar a un ancià personatge de la nostra llista afirmant que només hi haurà la seva candidatura.

Respecte a les votacions d’ahir s’ha de fer una important correcció si es vol anar a constituir una candidatura unitària, i no tenim encara les dades. Els vots rebuts per la candidatura del CCN i el de candidatures que propugnaven l’aliança amb Rcat s’han de considerar neutrals. No em va sobtar gens que el CCN obtingues prop de 800 vots. Si sobta que uns 100 votants no votessin Laporta en un pseudopartit tant personalista. Ens falten les dades dels “reagrusolidaris”, però sumant les tres opcions, fixeu-vos que només queden 2316 nosequès. I dic nosequès perquè a cada candidatura se li podien donar tres punts, i es perfectament possible que la cuina ALT-Uriel-Valdero s’hagi equivocat en el concepte punts/vots, i la realitat sigui que en Laporta hagi aconseguit 772 vots.
Com dirien ells “o sea” ja tenim una altra candidatura, i ara a veure que es el que volen fer. Si volen aportar-nos a tots aquesta bossa de votant “pijo” benvinguts siguin. Si el que pretenen es seguir com fins ara donant pel sac, que es calcin, perquè a Rcat, la majoria, de petits, hem jugat al carrer, i amb això em sembla que tots m’enteneu. (veiem venir aviat les mentides, res de pedres.!)
El que a tots ens ha de quedar clar es que a partir d’ara, el mes qualificat àrbitre de l’independentisme, pel fet d’estar present en totes les candidatures, es diu CCN, i a ells hem d’escoltar, perquè, amb el cor a la ma, sense la seva fantàstica feina els actes públics de tots nosaltres, serien ben tristos. I també a la fantàstica gent d’Acte de Sobirania, que malgrat totes les ofertes s’han mantingut neutrals.
A ells correspon per tant, a la vista de la candidatura de Rcat i la de SCI conformar una única candidatura independentista si es això el que es vol, el programa electoral us el oferim que el tenim fet, i si per a llimar arestes el cap de llista per Barcelona ha d’esser el president del CCN, dons millor i fora personalismes: Cercle Reagrupat Solidari.
Si no es vol això, si no es vol l’unitat, a la vista de l’ultima enquesta que situa Rcat a un pas d’obtenir el 3% (http://www.tribuna.cat/opinio/politica/49/92958-poc-a-poc-i-bona-lletra- ) i per tant uns 6 diputats, el mes generós, solidari i patriòtic es que tots els demes es retirin i que des de SCI fins a CA donin, de paraula i d’obra, el seu recolçament incondicional a la candidatura millor col·locada.

    
Deixem ja de perdre el temps tots plegats, i anem per feina, si us plau.
  
RESULTATS PROVISIONALS:
Barcelona total votants 2,421 ( o son punts i els votants 807?)
Girona : 297 votants. ( o son punts i els votants 99?)
Lleida 168 vots emesos ( o son punts i els votants 56?)
Tarragona 257 vots ( o son punts de 85 votants, Primer candidat 292 punts=97 votants. Hi han 12 vots mes que votants).
Veure Reglament votacions primaries article 9e a http://solidaritatcatalana.cat/media/documents/2010/08/26/reglament__primaries_sci.pdf “....d’entre les candidatures que hagi votat, podrà assignar 3 punts a una candidatura, i 2 punts a una altra. Totes les altres candidatures votades sense aquesta assignació específica tindran l’equivalent a un punt.”

2.9.10

LA DIADA AMB MOTO I ESTELADA

Un col·lectiu motard convoca una manifestació itinerant des de Vic fins a Barcelona per la Diada
El col·lectiu Motards Independentistes ha convocat la primera manifestació en moto a favor de la independència de Catalunya coincidint amb la Diada Nacional d'enguany.

Es tracta d'una sortida-ruta tradicional amb moto que començarà a la plaça Major de Vic, i que passant per Manresa, Igualada i Vilafranca del Penedès acabarà a Barcelona després de recórrer uns 172 km. Aquest itinerari ha estat batejat amb el nom de Ruta 11S.
És oberta a tots els motards que hi vulguin participar. La ruta pretén facilitar que tanta gent com vulgui s'hi afegeixi com en una manifestació tradicional), vingui d'on vingui i, en especial, que tots els motoristes de la ciutat de Barcelona s'hi puguin afegir al final. Totthom s'hi pot sumar en qualsevol punt del recorregut.
L'objectiu dels organitzadors és inventar un nou tipus de manifestació, sense gentades, calors ni suors. Tothom po portar estelades, si vol.
Més info i mapes de ruta al bloc: http://motos11s.blogspot.com/
Per apuntar-se: motards11s@gmail.com

publicat a naciodigital.cat