14.1.06

els tancs contra Iu Forn


Deunidó la que han liat a Mandril per l'article d'en Iu Forn a l'AVUI. Ara resulta que a un senyor que diu que s'ens han d'enviar els tancs ( potser llogats a Alemanya com fan quan desfilen) si prospera l'actual projecte d'Estatut, no se li pot dir, en el cas de que ho fes, fill de puta.
Ells poden estar tot el dia amenaçant, boicotejant, insultant, i aquí perque un periodista humoristic diu que el copistes serien uns fills de puta la que lien.

Es molt curios que demani accions contra un diari, qui no fa molts dies donaba opinions sobre l'estatut. Cada dia LibertadDigital, i la seva versió forera PeriodistaDigital es plena d'insults i desprecis als catalans.

Avui mateix, varies perles: AleJO Vidal Quadras desde el seu blog, donant idees, recorda l' atac al diari Cu-cut: amb un article titulat : La historia se repite.
A PD un article amb el titol :La desvergüenza del diario Avui que no te perdùa.! llegiu el foro i flipareu

També son una canya els blogs del GonzalezPons y la Alicia Sanchez-Camacho a LD.

Recomano el blog d'en Gordillo :http://blocs.mesvilaweb.com/node/view/14845

No entenc perque en Iu Forn ha de demanar perdó. No entenc perque dimonis ho ha fet.

Si ho ha de fer, que ho faci, pero que trigui el mateix que trigarà l'exercit espanyol en disculparse per la guerra incivil, per tots els civils morts, per totes les families trencades, i totes les carreres destroçades, i per convertir Espanya en un estat de mediocres i de incultes.. Ho han fet ells? Que es més gros?

La meva pregunta es, si per un estatut ja ens volen enviar els tancs i ens fan boicot comercial, que els hi queda per quan reclamem l'independencia? poden fer-nos alguna cosa pitjor?
Dons no se a que collons esperem.!

L'article en questió : Manual del bon colpista

La disculpa d'avui : Parlava de copistes.

Un article vell d'en Iu on afirmaba que no s'ha de demanar perdó

Un altre article d'en Iu sobre el Madrid cabrones..... d'en Eto'o

I aquí el seu e-mail, per si voleu enviarli unes lletres de soport: iuforn@ya.com

1 comentari:

Anònim ha dit...

És curiós i a la vegada patètic que sempre haguem d'estar els calatans demanant disculpes als espanyols pel que opinem i pel que pensem! Els espanyols no ho fan pas.... començan per la cope seguint pel ibarra i els Peperus de merda!
Perquè existeix aquesta por irracional al que pensin i diguin a les espanyes?¿
Sovint es parla de la llibertat d'expressió de la que es gaudeix a dia d'avui... xo en el fons no ha canviat gaires coses.... !
No hauria d'haver demanat perdó.... sino els demes haurien de ser més persones i aceptar que van entendre el q volien entendre!

Salut :D