15.9.06

Ara es l'hora dels xarnegos?

El lema del PSC per presentar nos a Montilla "Ara es l'hora dels catalans" es insultant. Els que no el votin a ell no seran catalans?
La afirmació no deixa de ser una negació. Es com si en Zaplana es presentes amb un cartell que digués "Ara es l'hora dels honestos".

I perquè ens venen o tenen la necessitat de vendrens que Montilla es català?. No hi ha cap necessitat, pot ser com ell vulgui, el que es necessita es que pugui ser un bon president.

I aquí es on jo anava realment, pot ser bon president en Montilla?

Pot ser un bon president un polític que afirma que Rubianes es cultura catalana, i que la cultura catalana té que estar a tot el mon i per tant a Madrid ?.
Si en Rubianes es o no cultura catalana es un tema que hem de deixar a l'elecció del Sr. Rubianes. Vincular el Sr. Rubianes a Madrid amb la cultura catalana no es mes que una provocació política que no porta enlloc.

Pot ser president un diputat que el dia que es discuteix a Madrid una moció ( no se si ho saben però això de la moció no val per a res ) de CiU de que l'aeroport de el Prat passi a estar controlat per la Generalitat, s'amagui, i no assisteixi ni al ple de Diputats?.

Pot ser president un ministre d'Indústria, que desde que s'el va proclamar candidat, no ha obert la boca sobre el tema ENDESA- e-ON ?

Pot ser president un senyor que brinda el dia 30 de Setembre al Parlament català per l'aprobació del Estatut, i despres, quan es negocia amb Madrid, s'aseu a la taula a la part contraria dels nostres negociadors?

Jo no diré d'ell les coses que afirma en Sostres, però Montilla no es mes que la expressió al màxim nivell de com els personatges mes mediocres prenen el comandament dels partits polítics.
El gran exemple el vàrem tenir amb en Bustos, l'alcalde de Sabadell ara, i abans un simple conserge a la biblioteca municipal.
Amb l'horari de funcionari era qui mes estones podia passar al local del partit, i al final, es a l'únic que tothom (al partit) coneixia. Quina diferencia amb l'anterior alcalde.
!S'imaginen vostès que al hotel Ritz nomenessin director al porter, nomès pel fet que tothom el coneix?.

I qui ha estat Montilla a Cornellà? Dons Montilla ha estat l'alcalde de canviar cromos.

Ha fet créixer desmesuradament el municipi a base de canviar cromos, com a tot el Baix Llobregat ha fet el PSC-PSOE.
Jo et deixo edificar, i tu em fas aquest carrer. Jo deixo fer un nou example, i les constructores em pagueu un Polisportiu i una llar de jubilats.
Jo vull un trambaix, dons deixo que el solar de la SIEMENS passi de industrial a edificable. I així han anat fent.

Qui es menja aquests costos? Dons la jugada es rodona. En primer lloc els polisportius i tota aquesta obra publica de que tant els agrada presumir la paguem els desgraciats que comprem pisos al Baix Llobregat, encarits amb els capritxos de cada alcalde, i de retruc l'ajuntament veu com al encarirse els preus, pugen encara mes els seus ingressos per impostos.

Conclusió, la bombolla immobiliària l'han creada aquests polítics analfabets, nosaltres posem els quartus i els s'emporten les medalles.
I així aquest sistema pervers els hi assegura la alcaldia a cada reelecció i aquest sistema es el que els ha portat a creure's que es podien carregar l'unic personatge presentable ( es un dir, eh ) que tenien com a cap de cartell, i l'han defenestrat de la presidencia de la Generalitat i amb ell a tots aquells que no son part del "aparato".

La candidatura de Montilla no es cosa d'ell, sino de tots aquets analfabets que s'han cregut que pel fet de finançar el partit amb els seus canvis de cromos, son presentables no ja en unes eleccions en un ajuntament, sino en un ambit electoral mes gran, trencant així la dinamica d'aquets ultims 30 anys al seu propi partit, en que hi habien uns peons ( la majoria xarnegos ), encarregats de les coses petites i de buscar recursos economics, i una elit intelectualoide de saló ( la majoria de families catalanes), que eren els "presentables" electoralment.

Montilla esta tant convençut de que a les eleccions generals la gent el va votar a ell ( perque era qui surtia al cartell amb el lema "si guanya Zapatero , guanya Catalunya" ) que no ha dubtat ni un moment el possarse al front d'aquesta operació de la que sortiran amb un partit trencat.

Estic esperant amb delit la nit electoral, no ja per saber que CiU guanyarà de carrer, que aixó ja ho sabem de sobres, sino per escoltar que dirà en Maragall quan es confirmin els resultats electorals.

I la Caixa que en pensa?. Ens condonarà les deutes als catalans (ara es l'hora) o nomes als que votin PSC-PSOE ?


RACòmetre 12-09-06

4 comentaris:

Anònim ha dit...

L’Excel•lentíssim Sr. Montilla, abans de batlle de Cornellà, era funcionari (desconec el seu nivell) de l’Ajuntament de Sant Joan Despí (on també hi vivia) i un dels líders Comarcals de la UGT al Baix Llobregat.
Mai el vaig sentir parlar en Català !!
A Cornellà hi venia, perquè dins la Seu del PSC, hi havia un despatx de la “Federación del PSOE”. Allà es on ell s’hi estava de tant en tant. Mai saludava !!!
Aleshores no era militant del PSC !!!
Abans que ell hi arribés , a Cornellà hi governava el PSUC, en coalició amb el PSC.
Els regidors del PSC i la majoria de l’executiva local, eren catalanistes.
Uns mesos abans de les següents eleccions municipals, l’executiva local van ser “expulsada” per una operació fraudulenta de l’aparell del partit. A la assemblea de renovació de càrrecs a l’executiva local, prèvia a la elecció del nou candidat a la alcaldia (on per cert hi van assistir els senyors Sala i Obiols, perquè ja s’esperava “merder”), hi van aparèixer militants socialistes i de la UGT que no pertanyien a la secció local i que en la votació de nous càrrecs van votar i van fer capgirar la truita. Tot i les protestes de l’executiva sortint, allò va tirar endavant. Els senyors Sala i Obiols es van limitar a dir: “ .... presenteu la protesta oficialment al partit....”
No es va fer !! Sabíem qui hi manava !!
A nivell estatal el PSOE va obtenir els favors dels votants, i a nivell local la gent també va votar socialista. Rés de a Montilla !!! Només el coneixien a casa seva i els de la UGT. I a Cornellà la majoria eren de CCOO !!!! La massa, sovint es cega !!!
El nou batlle de Cornellà arribava sempre en un vehicle del Ajuntament conduït per un municipal. Ell al darrera com un “ministre” !!! Ara em pregunto si feia pràctiques !!!
Li vaig perdre la pista i no podria dir si mai va viure a Cornellà.
Passat el temps, un dia el veig sortir d’un xalet de Sant Just. Encara anava al darrera del cotxe del Ajuntament !!!
I m’assabento que vivia amb una regidora del PSC de Sant Just, separada d’un altre regidor del PSC també de Sant Just, i aleshores company d’una companya de feina.
Les conclusions, vosaltres mateixos ...
Salut !!

Anònim ha dit...

EL Montilla viu a Sant Just. La relació del montilla amb Sant Joan despi es la seguent: va ser el poble on va arribar i va tenir la seva primera feineta com administratiu i con posteriorment va tenir el seu primer "tejemaneje" i per això el partit va creure mes adecuat redirigir-lo cap a Cornellà on ningú el coneixeia.

Anònim ha dit...

Soc fill de catalana però vaig nèixer a Galícia, on hi visco. Soc gallec( no me'n sento)? No soc català ( sí que me'n sento)? Em podríen respondre, senyors Pujol, Mas , Montilla , diputats i membres de partits polítics catalans, president del Gobierno de España, etc. Puedo ser catalán? Perque clar, amb el què deia i diu l'Estatut em sembla que se'm pot aplicar la denominació de català atès que ni he nascut ni hi visco ni hi traballo al Principat, oi?

Anònim ha dit...

Volía dir que NO se'm pot aplicar la denominació. En canvi un extremeny, o senegalès, que hi arrivi avui a Catalunya i s'hi instal.li ja tindrà aquesta consideració, oi? Aixó demostra que ara per ara, els catalans per no ser no som res.