3.2.07

De cagada en cagada fins el desastre final

PRIMERA CAGADA :
Aquesta setmana ens han informat que la Caixa, a traves de Gas Natural, es retira de la OPA a Endesa. Podem recordar com els polítics i periodistes espanyols han preferit regalar la elèctrica espanyola als alemanys abans que a una empresa catalana, podem recordar que el president d'Endesa va encetar una campanya publicitària calcada de la de e-ON que subliminarment ens informava de que ell ja tenia pactada la seva futura cadira, podem perdre el temps em tots els escarafalls que vulguem, però el que no hem d'oblidar es que el gran argument que la oligarquia
burocràtica daquesta empresa sense empresaris que es diu la Caixa, va pressionar Artur Mas a que signes el merdaestatut que dies abans ja havia beneit el tripartit perquè els guanys de cobrar l'IVA i l'IRPF d'Endesa si passava a tenir la seu social a Barcelona eren superiors a les diferencies "teòriques" entre els sistemes de finançament estatutaris proposats pel tripartit i per CDC.
Ara no tindrem ni els diners ni Endesa. Dimitirà la cúpula de la Caixa per haver venut el país? Segur que no, perquè al seu país li patrocinen fins i tot les samarretes quan juguen mundials de futbol.
Jo ja no tinc cap compte ni cap préstec ni res de la Caixa. Aquest any per a mi ha estat un any de canvis, i he aprofitat per anar-m'en, i com els bancs espanyols i les altres caixes catalanes em foten el mateix fàstic que la Caixa he optat per Bancaixa. Ja vorem.

SEGONA CAGADA : El que mes mal ha fet a CiU en les passades eleccions no ha estat ni el DVD, ni la campanya, ni res de tot això que argumenten les rèmores de Unió Democràtica. El que mes mal va fer a Artur Mas va ser la foto amb Zapatero del 26 de Gener (si , ja sé que era el 22, però podríem haver-se esperat tres dies per a ferlo coincidir amb el dia de l'entrada de les tropes franquistes a Barcelona).
Aquella foto no era la de la solució sinó la de la genuflexió, i els votants de Convergència no son tontos i així ho van entendre.
Era preferible que l'Estatut fracassés abans de aconseguir aquesta merda que només ha valgut per rentar la cara a Maragall i als partits del tripartit. Si Mas no hagués acceptat les pressions de la oligarquia financera catalana, E.R.C. hagués quedat com el que es, una simple sucursal del PSOE, que com les grans marques d'electrodomèstics japonesos tenen varies línies de producte amb diferents noms per a que la gent cregui que comprant un VIETA o una Montesa està comprant qualitat catalana, i desprès les tripes son les mateixes.

TERCERA CAGADA : Artur Mas, al sortir de la reunió amb Zapatero, va córrer a Barcelona a fer una roda de premsa, on va anunciar que l'Estat ens tornaria els calers (no tots , eh) dels últims quatre anys en 7 plaços anuals. Afortunadament per Mas, aquell vídeo ha desaparegut, però els de Convergència si el recordem. La gran abstenció del votant convergent a les ultimes eleccions no es deguda a res mes que a sentir-se enganyat pels seus propis líders. Ni DVD, ni osties.

QUARTA CAGADA : El DVD de la campanya electoral convergent era genial per a obrir una campanya. El que no va estar ben calculat es que la gent no vol crítiques dels polítics, sinó solucions. Per tant van faltar dos DVD's mes: QUE VÀREM FER a mitja campanya, i un altre de QUE FAREM els últims dies
de campanya. Perquè esta molt bé posar el dit a la nafra del contrari, i el dvd era perfecte, però l'únic que va quedar com a missatge d'accions de futur va ser el famós carnet per punts per a immigrants, que no superaría ni l'actual president de la generalitat (si, amb minúscules, com el seu cervell ).

CINQUENA CAGADA : Aquesta setmana ens informen que la campanya electoral de les municipals no la dirigirà David Madi. Perquè?
Algú entendria que la Cocacola canvies el seu director de Marketing cada quatre mesos? . Algú entendria que l'únic home que ha aportat idees noves a una campanya electoral desde que l'any 1989 algú va remoure la campanya electoral de ERC a les generals posant una estelada blava als
cartells (jo mateix) fos canviat per les pressions de un pallús que te com a úniques obsessions ser ministre i tirar-se mainaderes ?.

SISENA CAGADA : En algun país normal d'Europa, un partit que pretén guanyar unes eleccions a la capital de la seva nació, que no les ha guanyat mai, presentaria de candidat un talòs tartamut o gangos?
Potser en Trias es molt vàlid per a ser Conseller, però jo no el veig de cap de llista de res. I que em perdoni, però es que a mi no s'em ocorreria presentarme a un concurs de qualsevol cosa per a la que no estigui especificament dotat.
Perquè vàrem triar Artur Mas de cap de llista si no era precisament per aixó?. O acas canviem de criteri cada cop que pixem com, per exemple, qui ha de dirigir la campanya electoral ?.

SETENA CAGADA : Les eleccions municipals brinden sempre l'excusa perfecta per enviar a pastar fang a aquesta colla d'impresentables d'UNIÓ. Ja se que alguna gent bona tenen, i tant, nomès faltaria, però Unió es un partit, que al contrari que Convergència ha anat perdent militants any rere any. Quants interventors tenia Unió fa 10 anys (els interventors no forçosament son militants) i quants interventors va aportar a les ultimes eleccions?. M'agradaria que algun valent d'aquest partit em dones les xifres exactes, perquè jo a les últimes eleccions no en vaig veure ni un en totes les taules que vaig visitar.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

És ben cert que CiU ha fet errades importants. Tanmateix podem dir que no governa però no que no guanyés les eleccions. Va ser el partit més votat. Altrament és si hagués pogut o no formar govern. Sembla que això era molt i molt difícil amb una ERC encandilada pel patriotisme social i un PP abocat a la defensa troglodita i cavernària del Cid Campeador i Don Pelayo en la unitat de la pàtria.

El tripartit ara s'ocuparà exclusivament de crear comissions, organismes i consells: el pressupost social s'incrementarà però els diners restaran entre militants i funcionaris fidels.

Artur

Anònim ha dit...

Podríem parlar molt de cada una de les cagades que exposes, algunes són relatives, segurament em falta informació .... però és cert que a CDC li van faltar un parell de DVD's. Ciu va guanyar i ha quedat fora.Els que criticaven que era un tot o res, un O Ciu o Tripi són el que ara no poden dir gran cosa per que era ben cert. El tripi 2 ja estava cuinat.

I el fenomen d'Unio. Són quatre, són invisibles, sense CDC no existirien, serien molt menys que CUP p.e. I la seva aportació jo crec que és més que baixa. Els seus postulats i la seva madrilitis ...jo crec que han fet perdre vots i la connexió amb les generacions més joves.

Si a Unió li traiem el Duran que queda? Quants militants, quants interventors? quanta gent que treballa en campanya? I si el Duran te protagonisme és gràcies a CIU.

Anònim ha dit...

Unió és la sangonera de Convergència. si CDC trenqués amb Unió la majoria de militats es passarien, per tant no sé a que esperen