18.2.08

Un enemic d'un enemic no es sempre un amic.

Llegint i veient les valoracions dels nostres polítics, vull explicar una mica que ha passat a Kosovo.

Kosovo es territori serbi. No només ho ha estat sempre sinó que per als serbis es on va nàixer la seva nació, com pels espanyols es Astúries o pels catalans la Catalunya nord.

Fa anys molts albanesos, que com diu Sostres, "es morien de gana a la seva merda de pais" van emigrar a aquesta província serbia, per poder menjar.

Aquests emigrants d'origen albanès han forçat una independència passant-se per l’engonal la historia i robant al país que els va acollir, i no han dubtat en sortir al carrer amb la bandera albanesa.

Kosovo, en català Coçova, no es cap exemple a seguir per cap nació sense estat europea. Nosaltres no pretenem robar res, simplement aspirem a la DEVOLUCIÓ dels nostres drets, llibertats i, ja que estem parlant d’això, territoris.

La comparança amb Catalunya m'indigna, i es molt lògica en els nostres illetrats polítics, especialment en l'atontat del Ministre d'Exteriors del país veí, però no es pot utilitzar d'exemple. Apart de que no necessitem cap exemple, ni ningú que es marqui el camí.

Com deia l'amic Borràs en un dinar, la situació extrapolable de Coçova seria, posat el cas de que Catalunya es declares independent, que l'Hospitalet es declares República Independent Marroquí, o el Raval Pakistanès, o el carrer Trafalgar, república independent xinesa.

3 comentaris:

bacus ha dit...

no hi ha res que duri eternament, tb podríem dir que Jaume I li va fotre el país valencià als moros i li hauríem de tornar.... pq estaven abans.

On està el punt 0 de la història?

Anònim ha dit...

Company bacus, contra totes les teories que diuen que aqui ens han invadit romans, visigots, morus i tal, la genetica demostra que seguim sent ibers.
Es el punt 0 conegut.

Anònim ha dit...

Et convidem a la presentació de la web Dones en xarxa- Cervelló el proper dimarts 11 de març.Dades de l'acte:
http://www.donesenxarxa.cat/spip.php?article860
T'esperem!!!
www.donesenxarxa.cat