10.9.08

NOU ESTIL

Encara que no ho sembli, la fotografia correspon a la taula de la presentació de l'estudi de l'identificació de les restes del Príncep de Viana, del qual podeu llegir la noticia al blog d'història

El individu vestit amb la camisa per fora, sense corbata i amb wambes es el Delegat del Govern de la Generalitat, Sr Adam Manyé Sardà.

He sentit vergonya aliena. Digueu-me rar, si voleu.

Miquel

3 comentaris:

Anònim ha dit...

brutal
de mica en mica el sentit institucional es va perdent, ja no només l'estil o l'elegància, sinó el sentit de país, el sentit d'estat....quina vergonya i quina pena...

felip P.G.

Anònim ha dit...

Jordi,
Ara que ja no formo part del govern et puc dir que el teu comentari em va anar molt bé per educar els meus fills. Això que fas, prejutjar algú sense coneixe'l, és el que els he demanat que no facin, així van començar els feixismes.
PS: per altra banda, aquell dia no portava sabatilles d'esport ni era el delegat del govern.
El que sí que fa una mica de vergonya són els errors ortogràfics. M'ofereixo a fer-te alguna classe de repàs, l'analfabetisme no és gaire idoni per interpretar el món.

Adam

Jordi Benplantat ha dit...

Adam, a mi m'es indiferent si eres "delegat" o no. Representaves el meu govern en aquell acte, i ni el vestit, ni el possat, ni l'actitud en l'acte i desprès de l'acte, marxant sense saludar ningú i demanant una llauna de coca-cola pel camí va ser el que a mi m'agradaria en un representant del meu govern.
Si vols ensenyam ortogràfia, pero jo he conegut gent analfabeta amb un saber estar molt mes digne que el teu.
Espero que creixis i t'adonis que l'ortografia no ho es tot.
Miquel