4.6.09

Desencís europeu, la crisi, i la política de les peixateres


Fa molts anys que crec que el catalanisme polític es mort, perquè sempre es manifesta defensivament, i qui fa això, sempre rep.
Es conegut que sempre que els ppopulars i els psoes es barallen, els que acaben rebent son els catalans. (els bascos, de vegades també, però ells almenys ho fan cobrant)
Cada campanya electoral es mes fastigosa que l’anterior. A l’actual pràcticament no es parla d’Europa, perquè els mateixos partits espanyolistes no volen, no els interessa Europa, de fet no els ha interessat mai mes enllà del que suposi rebre subvencions per no treballar ( arrencar oliveres, arrencar vinyes, no produir mes llet). Europa va inventar les subvencions a la no producció, i en això els espanyols ( i els francesos) son els reis).

Els candidats catalans toregen com poden la situació, o no en saben gaire mes que insistir i insistir en posicions defensives, com en el debat d’ahir d’en Tremosa i en Junqueres amb els tres candidats espanyols.(PSOE, PP, i IU).
Es per tot això que a les properes eleccions els candidats catalans (esperem que amb una única candidatura), haurien de portar un programa diferent, que a continuació exposo, i així tindran quatre anys per estudiar-lo:

1 Els idiomes oficials de la Unió Europea seran dos:l’alemany i el català. L’alemany serà obligatori com a segon idioma a tots els països de llengües romances, i el català ho serà a tots els altres. Perquè com ha demostrat abastament el Prof. Til Stegmann, de la Goette Universitat de Frankfurt, sabent alemany es molt mes senzill aprendre els idiomes del nord d’Europa, i sabent català els del sud.

2 En les noves encunyacions de moneda europea s’aplicaran els motius i figures mes importants de la cultura europea : Ramón Llull, Gaudí, Dalí, Colom, Lleonard, Jaume I, Guifré I, Otger Cathaló, Roger de Flor, Roger de Llùria, Joan Gamper, Napoleó Bonapart, Kubala, etc. (com es pot veure som molt condescendents perquè la majoria no van nàixer a Catalunya i hem intentat posar gent important nascuda arreu d’Europa)

3 El parlament europeu reconeixerà expressament el dret d’autodeterminació de les nacions europees, i la seva inclusió automàtica a la Unió Europea en cas d’accedir a l’indepèndencia, i ordenarà derogar qualsevol llei estatal que s’oposi.

4 Europa destinarà els recursos necessaris a desenvolupar amb la màxima rapidesa quatre túnels per a permetre connexions per autopistes, elèctriques, de gas, i ferroviàries d’ample europeu a través dels Pirineus, que connectin des de Alacant tot el corredor mediterrani amb Europa. (els nostres veïns estan mes interessats en connectar-se amb Africà)

5 La Unió Europea cobrirà econòmicament els dèficits fiscals que existeixin en les nacions/regions europees, i els cobrarà als estats ( o no, ja s’ho faran)

6 Es penalitzarà amb un recàrrec tots els productes venuts a Europa però produïts o fabricats parcialment amb components o matèria prima procedent de fora la UE. El recàrrec serà diferent per a cada país d’origen segons el % del seu PIB dedicat al benestar social dels seus habitants. I la recaptació d'aquest recàrrec serà invertida en el país d’origen per a cobrir les seves mancances socials.

7 Cap producte que no tingui almenys un 75% del seu cost un origen europeu podrà portar l’etiquetatge “fet a Europa/made in Europe”.

8 Europa unificarà tots els exercits dels estats europeus en un de sol, depenent del consell europeu.

9 Les circumscripcions electorals europees seran per nacions/idiomes. El Parlament europeu redactarà un nou mapa de divisió organitzativa.

10 Seran retornats tots els territoris annexionats deguts a guerres entre europeus des de el 1640. (Per exemple seran retornats a Catalunya: la Franja d’Aragó, Valencia, Mallorca, el Rosselló, Còrsega, Sicília, Sardenya i Nàpols, exigint la CE als catalans que mantinguin el estatus confederal per aquets territoris. (Els aragonesos podran decidir en referèndum si volen unir-se als catalans o prefereixen seguir llepant-li el cul als castellans.)

11 Si en aquest període (des de 1640) s’han incomplert lleis o drets per part dels estats invasors els estats indemnitzaran als damnificats. ( Per exemple els estats de França, Anglaterra i Espanya indemnitzaran a Catalunya.)

12 El Parlament i el consell europeu es traslladaran a Berlin i a Barcelona. Les conselleries politiques tindran la seu a Berlin i les econòmiques a Barcelona.


El nostre canditat de les eleccions de diumenge : http://votajuncosa.blogspot.com/

1 comentari:

Anònim ha dit...

On s'ha de signar?