13.7.09

LA MATANÇA DEL PORC


Però no havíem quedat que el dèficit fiscal era de 19.500 M€ ?
I un partit suposadament independentista accepta 3.800 per d'aquí a 3 anys? Que algú m'ho expliqui si us plau, que jo, sense ser "independentista, ni d'esquerres, ni republicà, NO ENTENC RES.


No senyors, no soc independentista perquè molts dels que s’omplen la boca amb la paraula “independència” em fan por, perquè en el fons el que volen es canviar la meva dependència d’Espanya per la seva. Últimament he tingut dues topades amb “destacats independentistes”, d’aquets que son portadors de pancartes, i he agafat por de tenir que dependre de gent així de sectària i soberba.

Tampoc soc d’esquerres, perquè per a mi això de ser d’esquerres es que t’apuntis a tal sindicat per poder tenir la sort de que et toqui una vivenda social, o que algun col·lega et busqui feina, no gaire feina això si, a algun ajuntament o a algun lloc on desprès puguis, per les tardes, trepar al local social del partit. Ser d’esquerres per a mi es ser crític amb els del Ajuntament si no son dels teus, però servil si ho son. Ser d’esquerres, per a mi es clar, es criticar per criticar sempre als que manen, sempre que no siguin del teu mateix color, es clar, perquè aleshores son uns excel·lents gestors, malgrat no facin res. Vaig aprendre que era això de ser d’esquerres amb Animal Farm d’en Orwell, però desprès la vida m’ha ensenyat que el llibre no era cap conte, era real com la vida mateixa.

I tampoc soc republicà, mira per on, perquè els cops que hem intentat això de la república, hem anat malament. Cada cop que ho hem intentat ens ha durat menys això de la república. Del any d’en Pau Claris, fins el dia d’en Companys. Si en proclaméssim una altra, duraria segons, o potser no se la creuria ningú.

Però tornant al principi, es que fa falta ser independentista, d’esquerres o republicà per comprendre que si tenim un dèficit fiscal de 19.500 M€ a l’any no es poden acceptar 3.800 M€ ?
Dons no, el que fa falta es no ser burro, el que fa falta es no estar a sou d’Espanya, el que fa falta es no haver-se gastat centenars de milions en una nova seu, esperant que la lletra la pagui el Tio Pepe per la cara.

Perquè aquest es el problema que estem “defensats” per uns partits espanyols, o si potser ells no ho saben o no s’ho creuen, per uns partits que han entrat en la dinàmica espanyola. La dinàmica de la corrupció, la dinàmica del Audi, la dinàmica de dinar cada dia al Drolna o al Via Venneto, la dinàmica de guanyar a la política molts mes diners del que tots ells guanyarien al sector privat, la dinàmica de tenir el partit ple de gent sense ofici, de gent sense carrera professional, o si mes no, de tenir unes estructures de partit que permeten que precisament aquets, els sense ofici ni carrera, es col·loquin a les parts mes altes dels organigrames dels partits, i de retruc, en les cadires de la representació popular.

I només així, amb gent d’aquesta, com els porcs d’Animal Farm, es com pot succeir que s’acceptin 3.800 quan ens manquen 19.500 M€.


I tot això només te una solució, fer net de tot. Fer net d’aquets politics que porten 30 anys perdent el temps, i fer net amb Espanya, recuperar els nostres Drets i Llibertats, i si el rei vol ser rei, corona l’hi darem, i si els europeus no ens ajuden, que es guardin el seu Euro, i fem com Andorra, i de coprínceps el bisbe de la Seu i el president dels USA, i Estat Lliure Associat com Puerto Rico, i s’ha acabat el bròquil.


A això els americans ho anomenen DEVOLUCIÓ, però això seria com la matança del porc. Ens quedarem sense porcs, però amb totes les botifarres per a nosaltres sols.

Tu ja m’entens. O no?

1 comentari:

Pere O. Brusca ha dit...

Gràcies per escriure com ho fas!!! Molt bo l'article.