11.9.09

RESPOSTA ALS ACTIVISTES PRO-PALESTINS "PSEUDOCATALANS"


El següent document respon a les preguntes de diversos m'han preguntat com a part de la discussió sobre la meva carta oberta als meus germans palestins, a partir de gener de 2009 (Guerra de Gaza).

1. Per què escriure la línia: "Només puc desitjar que Israel faci el treball que tots sabem que cal fer i, finalment, l'alliberi d'aquest càncer, aquest virus, aquest monstre anomenat el fanatisme, el dia d'avui, anomenat de Hamas. “ ?

L'última operació a Gaza es va produir després de 8 anys consecutius de bombardejos per part de Hamas a les fronteres d'Israel. 8 anys! Israel ha estat arrossegat a la guerra pels que somien amb morir per Déu. Això no és una cosa que he inventat:


Pacte de Hamas, 18 agost 1988
"El lema del Moviment de Resistència Islàmica: Al là és el seu objectiu, el Profeta és el seu model, l'Alcorà la seva constitució: la Jihad és el seu camí i la mort per la causa d'Al là és la més elevada dels seus desitjos."

L'objectiu declarat d'aquests atacs amb coets i morters va ser continuar la lluita armada islàmica dels palestins contra Israel.Aquí hi ha una altra cita:

Pacte de Hamas: "Israel existirà i continuarà existint fins que l'Islam el destrueixi, igual que altres abans de desaparèixer"

Durant aquests 8 anys, Hamàs va amenaçar de matar a qualsevol persona que va treballar per la pau amb Israel. Un dels meus amics palestins, el nom del qual no revelaré, va salvar la seva vida tot just després que els seus amics fossin tirotejats a les cames per Hamas.
Això no és fantasia, això és un fet! El meu amic va aconseguir escapar gràcies a l'ajuda dels seus amics d'Israel, i continua la seva important tasca per la pau a Ramallah.

La guerra és lletja. Qui tria el camí de la guerra no ha de ser sorprès per les seves tràgiques conseqüències.

Hamas ha triat obertament camí. Israel està lliurant una guerra de supervivència .... Això és exactament el que Hamàs diu: "Israel existirà i continuarà existint fins que l'Islam l'esborri, igual que altres abans van desaparèixer"
I sí, jo vull viure i no morir!! A diferència de Hamas, no és la meva més alta aspiració a morir per un Déu! Vull viure i deixar viure. Viure! I jo estic convençuda en la meva convicció que també ho vol la majoria del poble palestí.

2.Estàs cec al fet que el suport a la guerra és el suport a la matança de persones innocents?

Jo no recolço la guerra. Aquesta afirmació és una declaració retorçada pensada per servir la màquina de propaganda.

En la meva opinió, la guerra és un substitut per al diàleg primitiu.

A la nostra regió, hi ha hagut molts intents de diàleg. Lamentablement, fins avui, han fracassat. La responsabilitat crec que es sobre les espatlles d'ambdós costats per definició.

No existeix la "guerra neta".

L'única pregunta que hem de fer-nos és: quines són les seves intencions??
Quin és el teu pla?

La resposta de la declaració d'independència d'Israel, publicada a Tel Aviv el 14 maig 1948 "Fem una crida - en mig de l'atac llançat contra nosaltres des de fa mesos - als habitants àrabs de l'Estat d'Israel a mantenir la pau i participar en la construcció de l'Estat sobre la base de la ciutadania plena i equitativa i una representació adequada en totes les seves institucions provisionals i permanents.
Estendre la nostra mà a tots els estats veïns i als seus pobles en una oferta de pau i bon veïnatge, i els exhortem a establir vincles de cooperació i ajuda mútua amb el poble jueu sobirà assentat en la seva pròpia terra. L'Estat d'Israel està disposat a fer la seva part en un esforç comú per al progrés de tot l'Orient Mitjà

La resposta de la Carta de Hamas: "No hi ha solució al problema palestí sinó pel Jihad. Les iniciatives, propostes i conferències internacionals són només una pèrdua de temps, un exercici inútil. El poble palestí es massa noble per tenir el seu futur, el seu dret i el seu destí sotmes a un joc de vanitats"
"Egipte ja ha estat expulsat del conflicte, en una mesura molt gran a través dels traïdors Acords de Camp David, i ella ha estat tractant d'arrossegar a altres països en acords similars amb la finalitat de treure'ls del cercle de conflicte".
"El Dia del Judici Final no tindrà lloc fins que els musulmans que lluiten contra els jueus (matar els jueus), quan el Jueu, s'oculti darrere de les pedres i els arbres, les pedres i els arbres diguin als musulmans : Oh musulmà, Oh Abdulla, hi ha un Jueu darrere meu, vine i mata'l "

3. No creus que, en vista del fet que els assumptes interns del poble palestí ha de ser respectats, és molt políticament incorrecte criticar el democràticament elegit de Hamas?

Molts dels dictadors terribles van ser elegits democràticament i ha causat el seu propi poble i altres patiments sense fi.

Hi ha moments en què un ciutadà ha de trencar el silenci, i el codi de 'políticament correcte' i denunciar el mal, on es trobi.

Hi ha 2 tipus de lluita: La lluita pel compromís i la lluita pel "tot o res". L'objectiu del primer és la vida en ambdós costats i una oportunitat per curar i prosperar. L'altre tipus és la mort i la destrucció d'almenys una part amb una bona probabilitat de mort per a tots.

La lluita sionista ha estat històricament de compromís, mentre que la lluita armada àrab ha estat del "tot o res". (Si us plau llegiu la declaració d'independència d'Israel i compareu-la a l'Aliança de Hamas).
Des del començament el sionisme es va guanyar el suport de moltes nacions a tot el món, ja que es considerava com una lluita pel compromís just. Aquest és el suport que va facilitar la creació de l'Estat d'Israel, especialment després de l'Holocaust.

En la seva lluita per guanyar tot ", el poble palestí perdut tot!

Aquesta tragèdia va portar a una debilitat que al seu torn va conduir a l'aparició d'una nova tendència: la lluita palestina pel compromís, les negociacions d'Oslo i l'acord.

Per a aquells que ho volen posar en perill, els dic: aquí estic, disposada a compartir tot el que tinc amb vostè!

Però hi ha una altra facció del poble palestí, que no només sustenta l'actitud del 'tot o res ", sinò a més cerca els recursos de llocs molt llunyans d'Israel i Palestina.
Em refereixo a Hamas i altres grups fonamentalistes de tot el món.
Això és exactament el què ha separat els palestins en diferents faccions.
Dono total suport a Abu-Mazen, el lider actual de Fatah, i a tots els palestins que lluiten per la pau. Jo sóc el seu aliat més ferm.
Però els que volen perpetuar la violència i la guerra? Jo mai els oferiré el meu suport, fins i tot si son elegits democràticament.

En conclusió, voldria reiterar i donar a conèixcer la meva opinió:

1. Advoco per la solució de dos Estats basada en el compromís mutu.

2. El meu propi pla de pau "reconèixer, disculpar-se, compartir ", es pot trobar en una entrada de bloc anterior anomenat" la política, el primer pas ".


Noa


original en anglès a :

Per a qui vulgui enviar-li quatre lletres de recolçament aqui teniu on:
http://www.noasmusic.com/write.html