12.10.09

ZAPINOTXO



Legislatura rere legislatura, any rere any i ministre rere ministre, la història es repeteix. És igual qui mani i les promeses que faci, que les inversions previstes sempre arriben tard a Catalunya. El 2009 no ha estat una excepció. Segons revelen els pressupostos del 2010, que aquests dies es debaten al Congrés de Diputats, l'execució que el ministeri de Foment ha fet del pressupost d'aquest any és mínima.
Una de les partides més grans del pressupost del ministeri és la que es vehicula a través de la Societat Estatal d'Infraestructures del Transport Terrestre (SEITT). Dels 782 milions d'euros que el pressupost de l'any passat destinava a Catalunya, només se n'invertiran 255 abans de final d'any. Es tracta només del 32% dels diners previstos, un incompliment que recorda els temps de Magdalena Álvarez o el PP al capdavant de Foment.

http://www.avui.cat/ 12 d'octubre del 2009

 
Joan Ridao: “Zapatero és un mentider compulsiu, però molt simpàtic”
Entrevista Salvador Sostes, AVUI, 12 d'Octubre 2009
http://www.avui.cat/cat/notices/2009/10/joan_ridao_8220_zapatero_es_un_mentider_compulsiu_pero_molt_simpatic_8221_74448.php



ERC i PSOE s'han reunit per primera vegada per abordar el suport dels republicans als pressupostos generals de l'Estat espanyol. En la trobada d'aquest dimecres al matí Ridao ha traslladat a Salgado les tres condicions dels republicans per donar el sí definitiu: la concreció del model de gestió de l'Aeroport del Prat, les inversions que han d'acompanyar el traspàs de Rodalies i l'impuls de l'eix ferroviari mediterrani. Entre les principals prioritats no hi figura l'aprovació del decret llei que ha de permetre que TV3 es pugui veure al País Valencià, que el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, havia situat entre les condicions. Fonts d'ERC apunten que s'ha tractat d'una mera presa de contacte i que encara s'està lluny de concretar cap suport.

Directe.cat 16.09.2009

1 comentari:

Anònim ha dit...

AMIC,SIGUEM REALISTES QUI PAGA EL GASTO DE ERC?.
POTSER LA CAMPANALS,QUE S'ESTA ALIMENTAN DELS DINERS PUBLIC,ELS TEUS I ELS MEUS,LA FUNDACIO IRLA AMB CONSTA QUE FA UNS BADALLS....
DONCS SIMPATIC I LO QUE CALGUI.
JUGANT AMB BCN.