5.9.10

REDEMTION & SUICIDE



Avui diumenge es publica una enquesta electoral a la Vanguardia que constata el que a Rcat ja sabíem fa un mes, que Rcat està al llindar d’entrar amb sis diputats al Parlament, i que la Societat Catalana d’Impostors no treu res.

Però analitzant l’enquesta i comparant-la amb altres, si mirem els resultats dels partits grans, podrem veure mes. Podrem veure que l’enquesta es molt metropolitana, o sigui que premia Barcelona i castiga les comarques, i per tant, amb l’argument del “target de votant” explicat en l'anterior post vol dir que ratifica que SCI no es menjarà un torrat, i que Rcat ja entra segur al Parlament.

Un altre aspecte important de l'enquesta es la valoració dels líders, on la comparativa entre Carretero (3,7, 47%) i Laporta (2,9, 90%) demostra el que ja deiem fa mesos, que si, que la gent coneix Laporta, pero no confia en ell, i cada dia que passa, menys. I en canvi Carretero, que entra per primer cop a l'enquesta es un líder millor valorat que en Laporta.

Aixó significa, junt amb l'espectacle del suicidi democràtic d'en Laporta de dissabte, la redempció electoral d'en Carretero.

Però hi ha més, a l'anterior enquesta del mes de juliol, LV ens deia que “una candidatura independentista encabezada por Joan Laporta se situaria en el 1.9%" d’intenció de vot. Ara l'enquesta dona un 2.6% a Reagrupament sense Laporta. Conclusió matemàtica, que no política : Laporta RESTA.

1 comentari:

Labuspythecus ha dit...

Ostresssssssss!!!
T'agrada MetallicA???
A mi m'encanta, i aquesta cançó instrumental és boníssima.
Ara sí que em caus bé!