24.12.10

CANSAT DE DEFENSAR


Portem prous anys jugant al gat i la rata amb el tema de la llengua com per a adonar-nos ja que aquest es sempre un recurs escènic dels espanyols però mai arriba enlloc. Que hi ha un nou govern? Doncs vinga, anem a acollonir-los una mica, a desviar-los del conflicte real que son els diners, i anem a tornar-los a entretenir amb això de la llengua.


Aviat sortiran les associacions de sempre, entretingudes amb el nou atac, i mobilitzades pel no res. Tots a la plaça sant Jaume, som-hi, tots a “defensar”!. Fins i tot sortiran els típics juristes idiotes de torn afirmant que la immersió lingüística s’ha acabat. Son tant burros que exagerant la nota no s’adonen que així donen validesa als tribunals espanyols.

I tots aquets que tant us mobilitzeu, a les properes eleccions tornareu a votar Convergència, perquè, es clar, no es pot jugar al gat i la rata sense rata.


Res, a totes les bestieses que diuen els espanyols, ni cas. I si s’han de complir per imperatiu legal, es fa, però ells, que compleixin ells les seves lleis, perquè sempre s'amaguen darrere la "libertad individual". Que volen “nosequé” del castellà? Doncs els hi doneu, obriu una escola amb immersió lingüística en castellà al bell mig de Barcelona, i allí que hi vagin tots aquets ciutadans colonials. Així tindrem clar qui es qui. On és el problema? Que no veieu que no l’ompliran? I al sostre pinteu una diana gegant, igual tenim sort i algun dia un avió s’equivoca i s’estavella. Que tinguin la "libertad individual" d'anar a pastar fang a l'oest.

L’objectiu de tot català ha d’esser no complir cap llei espanyola. cap! Que les compleixin ells les seves lleis.





6 comentaris:

Ricard C. Estrada ha dit...

Massa importància a les resolucions judicials de la metròpoli i poca a les lleis que genera el nostre Parlament que qualsevol desgraciat se les pot saltar.

Anònim ha dit...

Gran article. Que passis unes bones festes malgrat la merda que ens plou, Jordi.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Jordi amb lo de la escola en castella estic d'acord. A Euskadi ja fa temps que ho van aplicar.
Aixì que no es queixin si desprès diuen que els assenyalen amb el dit.

Anònim ha dit...

Parlant d'assenyalar amb el dit, aquí tenim al senyor Amorós, una rata convergent de les que es comentaven al post.

Jordi Benplantat ha dit...

No era la meva intenció anomenar rates a CDC, sino fer veure que tornem al "peixalcovisme", res mes. Per mi les rates son els enemics, no els diferents però companys.

Jordi Benplantat ha dit...

molta atenció al nou conseller F.X. Mena, es un tiu molt brillant. la resta del govern, m'en sobren 3, el sociata, el unionista i el de sant cugat. La resta, mes o menys, el que estava previst.