8.2.06

C.D.C. enganya per tercer cop a la seva militancia.



La primera va ser en Pujol, quan va demanar al Consell Nacional un vot de confiança per negociar amb l'Aznar la primera legislatura.
El resultat ja el sabem tots, van augmentar del 15% al 30% l'IRPF, i un mes mes tard, en Rato baixaba les cotitzacions del IRPF a la meitat i pujaba les tases indirectes del estat.
En nomès un mes ja va quedar clar.

La segona ja van ser tots plegats. El referendum de la Constitució Europea, que si patatim, que si votarem que no, que si que sí crític. Collonades.

Ara ha estat la tercera pressa de pel.
Dies abans, l'Artur Mas, deia a CATradio el seguent:
“Hi ha coses en les que no es pot cedir… perquè si claudiquem ens penjarem una hipoteca a sobre del país que difícilment la podrem pagar….”
”Si el terme nació es treu de l’articulat i es posa al preàmbul, no es pot votar que SI a l’Estatut” “És irrenunciable”.
“El 50% dels impostos no es pot acceptar” “Si ha de quedar així, doncs NO”.
“Si les coses no van bé, estem disposats a dir NO”.
“Si això acaba amb un SI sense més, amb totes les renúncies del món…qui perd som nosaltres, com a poble, com a país, és Catalunya”
”No perseguim protagonisme i fotografies”.

ARXIU DE SO EN MP3 DE L'ENTREVISTA

Realment, encara no sabem que van acordar Zapatero i Mas. En cap lloc ho hem vist escrit, ni enlloc hem vist cap estudi económic que demostri si es certa alguna de totes les valoracions que diuem tots plegats. A qui hem de creure? A qui no ens ensenya les cartes, o a l'Ibarra que diu que "nada de nada".

Ei, i que no es confongui ningú. ERC també forma part d'aquest "teiatru". Si CDC no hagués pactat aixó que encara no sabem que es, i s'hagues opossat, ERC com a bon gosset del tripartit igual que PSUC-IC-IU haguesin dit que l'acord era collonut.

En Carod i en Saura son el Zeus i Apollo del Magnum-Maragall. Pero aqui com a tot arreu qui realment mana es el Higgins-Iceta, que no es res mes que el delegat de l'amu de debó, el sr Montilla.

Mas, l'has cagat, el dia 18 de Febrer hi ha una manifestació on anirem tots els damnificats per tota aquesta colla de mantenidors de la menjadora.
Teniu 10 dies per a rectificar.