9.3.08

MEDIOCRES..!!

Algú em pot explicar quines eren les propostes electorals de Convergència apart de ser o no ministre, i de ser o no "decisius" i de demanar "respecte"?

Que faran si el TC toca l'Estatut?

Quina proposta de finançament fan?

Quines mides creuen que s'han de prendre amb la crisi econòmica que fins ara TOTS han amagat?

No han guanyat els sociates, CiU ha tornat a ser mediocre i ha tornat a treure uns resultats mediocres, i el fet de que li puguin dir a ERC "i tu més" ja els deixa satisfets.

I ara el cambrer i el filòleg muntaran un sarau que fotrà a ERC un altre cop a Km 0. ,com fa 30 anys que passa: Hortalà, Colom, Rahola, Carod, Puigcercós, i els nous "Brutus" que vindran.

I barallant-nos CiU i ERC haurem perdut 400.000 vots.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Benvolgut Jordi: a mi la campanya de CiU també m'ha desconcertat. A "toro passat" penso que l'han enfocada d'aquesta manera expressament: que van pensat la campanya amb l'objectiu de mantenir tan sols els vots que ja tenien.

L'única possibilitat que tenien de trencar el tripartit era que guanyés el PSOE essent ells decisius. Sabent la victòria de Zapatero es decidiria a Catalunya, donant peixet als socialistes, s'asseguraven el tret. Pel que fa a ser decisius els ha anat de ben poc: 4000 vots i tres diputats més a costa del PSC. El problema és que el resultat global del PSOE no el podien controlar, només el resultat a Catalunya.

Pel que fa al PP, penso que Rajoy tampoc no volia guanyar aquestes eleccions, i es conformava a millorat tan sols el resultat del 2004, perquè si hagués guanyat, s'hauria trobat amb una situació ingovernable (no hauria pogut pactar a ningú) i amb una crisi econòmica de cal Déu.

En canvi ara, qui tindrà el problema serà Zapatero.