30.10.09

US ESTAN ENGANYANT, NO ES CORRUPCIÓ ES XANTATGE POLITIC




La cosa es que el T.C. es a punt d’emetre la seva sentencia, la quarta i definitiva. En Zapatero ha intentat canviar tots els membres del Tribunal però el Consell d’Estat li va desaconsellar l’operació.



Aleshores, amb una sentencia on el TC capa (molt menys que als altres tres esborranys, però continua capant) l’Estatut que ell es va comprometre a aprovar tal i com sortís del Parlament de Catalunya, en Zapatero va pensar una estratègia per a fer callar als partits catalans, si mes no al quatripartit que te coses que amagar, i la operació dissenyada no es un altre que ensenyar les seves vergonyes, amenaçant sense dir-ho de tirar de la manta.


L’operació te dues fases i dos braços executors. Per una part Hisenda, obligada a fer una inspecció al Palau de la Musica desprès d’una ordre directa de Moncloa, i per altra ressuscitar el cas Pretoria-BBVA però només amb el que pogués afectar a gent del sector no PSOE del PSC (Barcelonès nord), i de passada a CDC, i això es clar, fet en mans del fiscal polític Garzon.


Però l’operació se’ls ha anat de les mans perquè el sr Millet, en comptes d’al•legar alzeimer, que es el que fa la gent intel•ligent que te coses que amagar, es va posar a cantar la Traviata, emmerdant no només a altres “companys” del Palau, sinó també a tota la classe política catalana i a molts noms coneguts de Sarrià-Sant Gervasi.

I ara no saben que fer amb la patata, be amb el cabaç de patates calentes que tenen.


Per altra part, la detenció indigna de Prenafeta i Alavedra, gent a qui no tinc per sants de la meva devoció, es demostratiu que els nostres politics no tenen ni puta idea de redactar Estatuts. Que no tenim jutges a Catalunya?. Que no tenim policia a Catalunya? A quin país s’és vist que per cobrar comissions d’una compra venda, primer et puguin detenir, segona t’enviïn la policia des de 500 Km, i tercera el cas el porti l’Audiència Nacional?


Si en aquest país s’han de detenir tots els intermediaris, ja poden fotre a la Model a tots els administradors de finques, per començar.


No he vist a cap polític ni a cap jurista queixar-se de la desproporció. En Garzon no ha atacat a nou persones, en Garzon ha atacat els drets jurídics de tots els catalans, que amb les velles Constitucions, mai un tribunal exterior podia detenir, ni la policia entrar a la seva casa, dons com deien les Constitucions “el domicili d’un català es inviolable”.


I de mentres tots els medis informatius, i de retruc els blogers estan molt ocupats parlant de la corrupció política ( d’aquesta , però de la d’en Paz Dorado no en parlen i de que l’Ajuntament de Cornellà portà molts anys no aclarint les seves sospitoses comptes a la Generalitat, tampoc ) en Carod-Lerroux s’ha comprat ( amb llum i taquígrafs i escriptura pública registrada a nom seu) un piset a la Bonanova de només sis milions d’euros, amb diners procedents de presidència d’ERC, que era qui portava els números del famós bufet de Manresa que centralitzava totes les comissions d’urbanisme de tot Catalunya.
Li van treure el càrrec però es va quedar la caixa.


Però aquest no ha de patir, perquè ell si defensarà la sentencia del Tribunal Constitucional sobre l’estatut. I els partits catalans callaran sobre la sentencia, i sobre els diners traspassats, i sobre l’ incompliment de l’ inversió estatal a Catalunya perquè en ZP els tindrà a tots agafats pels collons.


Almenys això es el que ell creu


"mas madera":
http://benplantat.blogspot.com/2006/10/les-empreses-de-montilla.html
    
http://www.avui.cat/cat/notices/2009/10/de_la_vega_demana_respecte_pel_temps_dels_jutges_del_tribunal_constitucional_74557.php
COMENTARI 28
    
http://cimeraextra.blogspot.com/2009/11/i-encara-una-mes-de-kinkis-i-ja-en-van.html

4 comentaris:

Jordi Benplantat ha dit...

Salvador Sostres a l'Avui 1-11http://paper.avui.cat/article/cultura/526/motius/jutge/garzon.html

Salvador Sostres a l'Avui 31-10
http://paper.avui.cat/article/cultura/440/una/altra/humiliacio.html

http://www.salvadorsostres.com/

Anònim ha dit...

Tampoc són sants de la meva devoció, però després del què va fer el Garzón l'any 92, aquest paio mai hauria d'haver pogut tornar a trepitjar terres catalanes. Mai, sota cap concepte. Aquest paio és un comissari polític i no mereix millor tracte que un delinqüent comú.
Quan a la resta, es veu que no, que no tenim jutjats ni policia propis per jutjar xanxullos immobiliaris...

Amic Mestres ha dit...

Compatriota Benplantat, tens raó que tots plegats semblem idiotes que si ens assenyalen la lluna, nosaltres ens fixem només amb el dit. Tu vas fent feina patriòtica des d'aquest espai, on hi ha posts bastants antics en els quals ja denuncies casos de corrupció baixllobregatins.

Nosaltres també ens hi hem posat de valent ara. Que sàpigues que a Can Cimera tenim una secció (TribunaExtra) on són benvingudes totes les col·laboracions, i més encara si apunten a la Secta.

Salut!

Jordi Benplantat ha dit...

Amic Mestres, podeu copiar del meu blog tot el que desitgeu.