1.1.10

SUMAR, RESTAR, MULTIPLICAR O DIVIDIR ?





A veure, anem a aclarir coses, que aquí som com els jueus, quatre jueus amb cinc sinagogues:
  • Una proposta de gent de varis partits que volguès aconseguir una única candidatura seria una bona idea. Te alguna cosa a veure S.I. amb això? .Realment creuen que poden aconseguir una candidatura de Ciu+ERC+Rcat+CUPS ?. Resposta NO. ( Amès, si ells fossin de varis partits, un cop aconseguit l'objectiu ells perdrien el protagonisme ).
  • Reagrupament va propossar la unió de tots els independentistes? , I si tots aquets de S.I. els va agradar la idea, de fet estan propossant el mateix, perque no s'hi van inscriure abans del congrès?
  • Els candidats a dirigir R-cat van sortir d'una candidatura "oficial" o es van presentar individualment? = individualment.
  • En Carretero va demanar a Canela i Espot que s'integresin a R-cat? SI.
  • Perque en Mossen Dalmau va dir a la presentació de S.I. que "Carretero ens vol despullats?". Algun membre de R-cat va anar despullat al congrès? Algun candidat es va despullar?
  • Perque el sr Canela, el dia del congrès, on era convidat, va dir que "ell entraria en la tongada final"?.
  • Perque molts dels primers signants de S.I. son falsos? Perquè han fet servir signatures d'asquer? Tinc 5 coneguts a la primera llista, i els cinc m'han negat que s'hagin adherit a S.I.
  • Espot diu que si S.I. fracasa ell es presentarà en una llista (de Catalunya Acció). Això es coherencia, si senyor.! 
  • Es evident que no convenceran a ERC i CiU d'anar a les eleccions junts amb R-cat, Per tant tota aquesta operació nomès es un canvi de cromos per aconseguir quatre cadires a canvi de nous militants, per tant la pregunta es : "Veig molts militants de CDC, ERC  o CUPS que dubto molt abandonin el seu actual partit si no ho han fet ja, conec altres que no volen entrar a cap partit ni associació, i veig bastants que ja son de R-cat.  Del miler i escaig de signants actuals, si restem tots aquets, quans militants reals poden aportar a R-cat?
IMATGES GRAVADES AMB CÀMERA OCULTA
 (avisem que poden ferir sensibilitats)

1 Reunió de Suma Independènia :
http://www.youtube.com/watch?v=-tauoxUGIX4

2 Reunió de S.I. amb ERC i Convergència per tal d'establir accions conjuntes :
http://www.youtube.com/watch?v=kOJZOaTihqY

3 Continuant amb el nostre serial de gravacions amb càmera oculta, us brindem aquesta gravació que ens acaba d'arribar de la nostra unitat mòbil destacada al Pla de Palau de la ciutat de Batussalem.

Podeu contemplar com el col.lectiu de signants del manifest de "SUMA INDEPENDENCIA" acut en ajut d'en Joan Carretero i li ofereix la seva col.laboració desinteresada al crit de "aixì aprendran aquets espanyols".
Confiem que sigui aquesta la millor solucíó que adoptin aquets benvolguts companys.
http://www.youtube.com/watch?v=bfhyGREpo1I


9 comentaris:

Anònim ha dit...

És tanta l’agudesa de l’amic Miquel, tot i que en ocasions no comparteixi les seves tendències, que si no fos que és llastimós cauria de la cadira – de tant riure - del encertat dels vídeos.

Bones Festes,


Monica

Anònim ha dit...

Es que Monica, això de la suma te molta miga

Una colla de fracasats, com el tal Canela que va pel mon dient "sòn en Canela dels 10000 a Bruselles", que ni van ser 10.000 i si no haguès estat per CiU i ERC haguesin sigut quatre gats.

El Espot, que va de "reina", i te la poca vergonya de al seu web possar la seva cara al costat de Moragues i Macià http://www.catalunyaaccio.org/. Ja es podria haver canviat el nom Santiago per Jaume, almenys

I tancant la llista el "martinez" de totes les fotos de la consulta d'Arenys, el inefable Jordi Bilbeny, de les CUPS.

I , a sobre, han tingut els sants collons de fer una llista d'adherits amb gent que no s'havia adherit a res, i que com a molt van ser convidats a "un sopar d'amics", o sigui han fet servir als amics d'asquer per a que mes gent s'apunti.

Tot això es fet per entrar a Reagrupament, saltant-se els propis estatuts, directes a la cadira, i res mes. Cosa que no aconseguiran, evidentment, i entro a Rcat encara que nomès sigui per fotre'ls, a aquets i a tots els altres palanganeros de les plataformes fracasades.

I dels signants desprès ja ni s'enrecordaran, i com la majoria ja son d'altres partits (fins i tot alguns son militants de Reagrupament, anda la ostia ), tot això nomes serveix per a que quatre fracasats tinguin una cadira al nou projecte, ara que totes les palanganades, coordinadores, plataformes ja les han matat entre ells i els incompetents d'ERC, per ex la PDD

Sempre igual, res no canvia. Fins i tot de vegades penso si tots aquets "plataformistes" no seràn realment agents del CNI.

Anònim ha dit...

MIQUEL:
Doncs, a mi, m'ha utilitzat J.M.Vall l'editor de Dux, malgrat que en el segon correu ja l'hi havia posat objeccions, i el meu nom apareix a una llista de signants, malgrat la meva crítica al segon missatge que em va trametre,

AP

Anònim ha dit...

AP
Acabo de parlar amb en Robert Surroca, un altre dels signants com tu; pel que m'ha semblat de la conversa, encara que no m'ho pot reconèixer del tot (no recorda ni qui li ha demanat!), en Robert ha estat enganyat també com tu.
EB

Anònim ha dit...

http://www.youtube.com/watch?v=UxJD4Gyybpg

resposta a suma independentista

JB

Jordi Benplantat ha dit...

senyor ESPOT:
Malgrat el meu correu demanant-vos que m'esborresiu del llistat d'adhesions a "suma independència", avui dia 24, encara ix el meu nom, cognom i professió. Amb aquest correu doncs, us ho recomeno a raser d'exigència.
AP


Ja l’esborrem
Santiago Espot

NOTA: D'aquest mail i dels anteriors copiats, i d'alguns mes, tinc copia. I els publico sense els noms (nomes inicials) nomès per a demostrar que els de S.I. han fet servir noms d'amics d'asquer com afirmaba al meu post.

Robert Bonet ha dit...

has llegit la ponencia de Reagrupament? Reagrupmanet no vol fer cap coalició, ni vol entrar a fer-ne cap. Abans de dir una cosa cal llegir-la.
4.2. Relació entre l’Associació Reagrupament Independentista i la candidatura electoral

4.2.a. El suport a la candidatura electoral L’associació Reagrupament Independentista donarà suport a una candidatura electoral que es presenti a les eleccions al Parlament de Catalunya de 2010 ja sigui com a partit polític o com a coalició de partits polítics, que compleixi les dos condicions següents: 
Que assumeixi íntegrament el document polític aprovat per l’Assemblea General celebrada a Barcelona el 3 d’octubre de 2009 i que presenti els punts de regeneració democràtica i declaració unilateral d’independència com a punts principals del seu programa electoral. 
Que els seus candidats en cada circumscripció electoral siguin escollits en un procés de primàries amb llistes obertes per tots els associats de Reagrupament Independentista de la circumscripció electoral corresponent.

Tal com és pot entendre, Reagrupament només es presentarà amb les sigles del seu partit polític i per tant no te cap indepnció de presentar-se en cap coalició, ja que en una coalició cap partit està sotmés a les normes dels altres. Espero haber aclarit una mica més les coses a tothom!

Jordi Benplantat ha dit...

Robert, dons a mi em sembla collonut. Qui volia entrar a r-cat i seure a una cadira podia haver-ho fet, i presentar-se. Si hi ha gent que no creu en la democràcia i la seva experiència plataformista el fa pensar que les cadires es reparteixen en funció de sigles es el seu problema.
Reagrupament tampoc ha d'estar esperant a veure quins nous bolets creixen cada dia, avui es la suma, demà en Laporta i passat demà un altre, i si jo signo al suma i al laporta i al altre tinc 3 drets a tenir cadira. Això es el que ha destroçat totes les plataformes aquets ultims 30 anys. Per tant, canviem d'estrategia a veure si aixì l'encertem.

Anònim ha dit...

Robert

M'agradaria saber quina és la intenció de Suma.

Si no preten crear un nou partit i sabent que els partits independentistes actuals no s'hi sumaran, màgradaria saber que preteneu.


Joan