5.9.10

"TITIN!!...JA TENIM CANDIDATURA, O SEA".

S’ha acabat la primera part de la gran farsa política d’aquest estiu. L’artefacte pseudopolitic d’en Laporta ja ha anat a bateig. En qualsevol país europeu normal, aquest invent no hagués prosperat. Aquí tampoc ho ha fet per molt que els autors puguin dir que si, i per molt que als comentaris dels diaris digitals, no gaire mes de quatre esvalotats, facin tota la guerra bruta possible. 
L’artefacte partia d’un concepte realment novedòs. Partia de la possibilitat que un petit nucli de gent sense cap tipus de programa electoral, ni cap base organitzada (res a veure amb la fundació d'ERC l'any 1931), prometent un objectiu independentista que les enquestes desmenteixen que sigui possible per la propera legislatura , poden aconseguir quelcom de positiu. Algú s’imagina un artefacte que propugnes el doblar els sous podria obtenir cap resultat decent, per molt que segurament tots estaríem ( a priori) d’acord en l’objectiu.
Però tot el problema no ha estat aquest, el problema basic d’aquesta gent ha estat la mentida constant i l’atac constant al mes semblant, dificultant així ells primer que ningú la possibilitat de confluència.
El primer que van fer va ser voler robar gent. Quan estava en peu una generosíssima oferta per part de Rcat, just en aquella mateixa setmana, els emissaris (i emisaries) d’en Laporta no paraven d’entrevistar-se amb coordinadors de Rcat per tal de sondejar el seu fitxatge.
Finalment es decidiren a fer una crida a la unitat de les forces independentistes que va aconseguir una adhesió xifrada en unes 14500 persones per internet. Un cop fracassada la crida, aquets adherits a la unió es convertiren de forma automàtica, sense necessitat de consulta en adherits en una coalició formada per un partit d’una persona, i dues persones mes.
Havien anunciat la celebració d’una assemblea per l’11 que mes tard avançaren al 4 de setembre. Assemblea? Per a que?. Tots pensarem que era per a constituir el partit, escollir uns òrgans de direcció, o votar ( i modificar si era possible) uns estatuts o un programa electoral. Res d’això, ni assemblea ni debat polític, ni tant sols fer un cafè o una cigarreta amb els altres associats per a intercanviar opinions. Al final unes votacions per a unes suposades primàries com si es tractés d’una organització on ja tot estès acordat i pactat.

A Barcelona en un hotel “pijo” on els que han muntat guàrdia a les afores hem pogut comprovar el “target” del votant del SCI.
Si aneu a les assemblees de Rcat trobeu una majoria de quadres intermedis o professionals liberals (molt “casual”), als actes del CCN trobeu bàsicament des de petits empresaris fins a directius de grans empreses (molt vestit i corbata) , i als actes de les formacions independentistes mes petites es troba molt jersei gruixut a l’hivern i molta samarreta temàtica al estiu (molta xiruca per entendre’ns), la major part de la gent que ahir anava a votar al hotel Fawlty de SCI era gent molt pija, molt “lacost”, molt “ralph laurent”, molt cotxe gros aparcant prop l’hotel. Això es la constatació de que en Laporta te el seu propi mercat, i que l’organització es l’indicada pel “target”.
Gent que no vol perdre temps en reunions interminables per a redactar manifestos com fan els xiruquers, i gent que no participa prèviament en la redacció de propostes, estatuts o programes electorals com fan els reagrupats i així a l’assemblea es va per feina. No, res d’això, es gent a la que tot això li fa molta mandra i ja li va be que li donin tot fet. El lema de campanya per en Laporta podria ser perfectament “independència, o sea”.
El bo de les votacions d’ahir es que ja sabem quants son i qui son. Son, a molt estirar 3000, perquè el pasteleig que ha fet en ALT amb els que no han votat no se’l creuran ni ells mateixos. Dels famosos 17500 adherits per web, que ja han amagat al web, per cert, en només un mes han tingut, segons ells mateixos, mes de 3500 baixes!. http://www.vilaweb.cat/media/continguts/000/014/148/148.pdf
    
Els resultats d’ahir també demostren que la implantació a comarques es petita. Rcat els supera àmpliament a Tarragona, Lleida i Girona. I com no tenim dades de les comarques mal anomenades “barcelonines” no tenim la constatació de que en aquestes passa el mateix, però podem endevinar-ho.
Podríem afirmar que el seu “adherit” al que no podrem anomenar mai militant, perquè lo de pencar i decidir ja ho fan els “escollits” es concentra bàsicament a Pedralbes i Sarrià-Sant Gervasi.
Això es tot el que han aconseguit en dos mesos de campanya, robar 200 o 300 reagrupats, que els indecisos tornin a Rcat mes mentalitzats que abans, i han creat una base pròpia bastant desmobilitzada que serveix per a vestir a un grup de oportunistes, trepes, mentiders compulsius, i possiblement molt agent d’altres forces.
Ah i al que em vulgui dir allò de que “no esta be que els independentistes ens critiquem entre nosaltres” li demanaré mans netes, perquè no pots predicar “flors i violes” i desprès de donar la ma a alguns elements d’aquesta trepa constatar que et fot pudor a merda. Neteja la teva merda i desprès vine a donar-me consells.( o vine a les comarques “julais” i t’explicarem la veritat de la vida d’aquest últim mes). http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2010/09/ganivetades_independen_tistes_56230.php
Perquè, per posar només l’últim exemple, no em pot merèixer cap respecte gent que signa a les dues de la matinada un pacte de no agressió de confluència paral·lela, i només vuit hores desprès se’n va a enganyar a un ancià personatge de la nostra llista afirmant que només hi haurà la seva candidatura.

Respecte a les votacions d’ahir s’ha de fer una important correcció si es vol anar a constituir una candidatura unitària, i no tenim encara les dades. Els vots rebuts per la candidatura del CCN i el de candidatures que propugnaven l’aliança amb Rcat s’han de considerar neutrals. No em va sobtar gens que el CCN obtingues prop de 800 vots. Si sobta que uns 100 votants no votessin Laporta en un pseudopartit tant personalista. Ens falten les dades dels “reagrusolidaris”, però sumant les tres opcions, fixeu-vos que només queden 2316 nosequès. I dic nosequès perquè a cada candidatura se li podien donar tres punts, i es perfectament possible que la cuina ALT-Uriel-Valdero s’hagi equivocat en el concepte punts/vots, i la realitat sigui que en Laporta hagi aconseguit 772 vots.
Com dirien ells “o sea” ja tenim una altra candidatura, i ara a veure que es el que volen fer. Si volen aportar-nos a tots aquesta bossa de votant “pijo” benvinguts siguin. Si el que pretenen es seguir com fins ara donant pel sac, que es calcin, perquè a Rcat, la majoria, de petits, hem jugat al carrer, i amb això em sembla que tots m’enteneu. (veiem venir aviat les mentides, res de pedres.!)
El que a tots ens ha de quedar clar es que a partir d’ara, el mes qualificat àrbitre de l’independentisme, pel fet d’estar present en totes les candidatures, es diu CCN, i a ells hem d’escoltar, perquè, amb el cor a la ma, sense la seva fantàstica feina els actes públics de tots nosaltres, serien ben tristos. I també a la fantàstica gent d’Acte de Sobirania, que malgrat totes les ofertes s’han mantingut neutrals.
A ells correspon per tant, a la vista de la candidatura de Rcat i la de SCI conformar una única candidatura independentista si es això el que es vol, el programa electoral us el oferim que el tenim fet, i si per a llimar arestes el cap de llista per Barcelona ha d’esser el president del CCN, dons millor i fora personalismes: Cercle Reagrupat Solidari.
Si no es vol això, si no es vol l’unitat, a la vista de l’ultima enquesta que situa Rcat a un pas d’obtenir el 3% (http://www.tribuna.cat/opinio/politica/49/92958-poc-a-poc-i-bona-lletra- ) i per tant uns 6 diputats, el mes generós, solidari i patriòtic es que tots els demes es retirin i que des de SCI fins a CA donin, de paraula i d’obra, el seu recolçament incondicional a la candidatura millor col·locada.

    
Deixem ja de perdre el temps tots plegats, i anem per feina, si us plau.
  
RESULTATS PROVISIONALS:
Barcelona total votants 2,421 ( o son punts i els votants 807?)
Girona : 297 votants. ( o son punts i els votants 99?)
Lleida 168 vots emesos ( o son punts i els votants 56?)
Tarragona 257 vots ( o son punts de 85 votants, Primer candidat 292 punts=97 votants. Hi han 12 vots mes que votants).
Veure Reglament votacions primaries article 9e a http://solidaritatcatalana.cat/media/documents/2010/08/26/reglament__primaries_sci.pdf “....d’entre les candidatures que hagi votat, podrà assignar 3 punts a una candidatura, i 2 punts a una altra. Totes les altres candidatures votades sense aquesta assignació específica tindran l’equivalent a un punt.”

15 comentaris:

Ramir Bullich Catà de la Torra ha dit...

Això dels múltiples de 3 seria una coincidència sospitosa si tothom hagués usat en la votació els 3 punts disponibles

Em sap greu el to de la teva reflexió. Crec que molts que mirem amb bons ulls el projecte de Solidaritat ens hem sentit maltractats. Potser sigui tot plegat un error, però conec gent que creu sincerament i amb fonament en el projecte.
Sigui com sigui crec que el camí ha de ser el de la cooperació, el diàleg abans que no tirar-nos els plats pel cap.

Jordi Benplantat ha dit...

Dons Ramir, fins ara, els trets jo els he vist sempre començar del mateix lloc, des de el sopar del 7 de juliol fins el tema broggi 8 hores desprès de fumar la pipa de la pau.
Espero que canviin d'objectiu.

Anònim ha dit...

D'acord, amb tú al 100%, i jó també de petita he jugat al carrer, i les veig venir totes abans de que arribin.

Anirem seguint aquest "folletí".


Pilar

Anònim ha dit...

El jo no entenc, és que si els resultats van per vots, per què mostren els votants? I per què a Tarragona la primera candidatura l'han votat més que el nombre total de votants? Tot és molt estrany.

Antoni ha dit...

Jordi, hi toques del tot, jo penso el mateix que tu, sóc un ex-adherit desprès de veure tota la farsa que s'han muntat -primàries amb llistes tancades- Laporta i companyia, a qui volen enganyar, i tot això per fer-ho servir contra la UNITAT del vot independentista.
Catalunya i llibertat.
Antoni Segura i Riu

Sir William Temple ha dit...

Hola, l'enllaç amb la notícia del Dr. Broggi no parla del doctor si no d'una obra de teatre.

Anònim ha dit...

william temple te raó
de totamanera,l'obra de teatre s'ho mereix :-)

Anònim ha dit...

Us enganxo això aquí:

Arran de les primaries a Solidaritat Catalana per la Independència he notat que hi havia molts pocs vots per la quantitat de votants (2.421). A partir d'aquí he fet uns càlculs que us passo a descriure:

He organitzat els candidats de Barcelona en grups i he agafat el nombre de vots més alt de cada candidatura. He sumat els vots de totes les candidatures i m’ha sortit un resultat de 12.313 vots.

A partir d’aquest valor se’n poden fer algunes suposicions que són dignes d’anàlisi:
– Si han votat 2.421 persones –tal com diuen– de mitjana cada votant només han fet 5 vots (punts inclosos).
– Si els votants han fet els 15 vots i els 3 i 2 punts, només hi ha hagut 684 votants.
– Si els votants han fet només els 15 vots sense els punts, només hi ha hagut 820 votants.

Intentant veure d’on poden sortir els 2.421 votants, només s’hi aproxima si es considera que els 15 vots es fan individualment i no per candidatures. És a dir, que si sumem els vots de cadascun dels candidats –dona 45.876 vots– i considerem que els votants han fet tots els vots possibles, surten que hi ha 2.548 votants. Tot i que segons el reglament aquest càlcul s’hauria fet amb mala fe.

Miquel ha dit...

Ja veig que no t'agraden els de Solidaritat, però també veig que tens molt poca feina.

Apunta't a una altra opció independentista i treballa i mica home !

Anònim ha dit...

primer cop que vinc a aquest bloc i segur que torno...tot i que l'autor destil.la massa bilis anticatalana, sino perque atacaria altres opcions independentistes? la veritat es que RCAT s'ha tornat una secta i aixo m'entristeix, pero els que encara creieu en el lider suprem carretero no haurieu de caure en el parany de veure enemics entre els altres independentistes, l'enemic es a fora companys...deixeu-vos d'insults i amenaces i treballeu una mica per l'objectiu comú...d'acored, heu fracassat amb allò de la regeneració i la transparència però encara us queda la independència...ànims!
Mac

Anònim ha dit...

http://www.facebook.com/group.php?gid=131141286929048#!/photo.php?pid=31664735&id=1353994363&ref=fbx_album

http://www.facebook.com/group.php?gid=131141286929048#!/photo.php?pid=31672322&id=1353994363&ref=fbx_album

Indigeta ha dit...

Després del sainet amb el que ens heu obsequiat tots plegats als catalans de a peu, espero que cap d'aquests xiringuitos (dit amb tot el respecte) arribi mai a entrar al Parlament de Catalunya.

Catalunya no es mereix ser representada per segons qui.

Esperem que l'independentisme trobi el camí amb gent seriosa i responsable, que sàpiga mantenir a ratlla als trepes i frikis que pululen al voltant d'aquest noble sentiment, cosa que encara mai s'ha donat en els ùltims 30 anys, fora de l'activisme de l'Angel Colom i la Crida, cosa que es va espatllar, i de quina manera, al deixar entrar a ERC als mestres trepadors i frikis que el feren fora i s'apoderaren d'ERC per enverinar la politica catalana, verì del que encara no ens hem deslliurat.

Abate Marchena ha dit...

El peor enemigo no es el que se tiene fuera, el peor enemigo es el que llevamos dentro de cada uno.
Del de fuera te puedes defender, del de dentro es dificilísimo. Hay que estructurar una moral y una voluntad propia para dominar las pasiones internas instintivas que nos llevan a la más absoluta hipocresía.
En tiempos turbulentos como los que atraviesa Catalunya para mantener una IDENTIDAD que tienen siglos de Historia, hay que estar muy LIMPIO de hipocresías y cinismos. La contaminación en la Cultura de la sociedad imperante hace, que los hipócritas y amorales oportunistas, quieran aprovecharse de los sentimientos identidarios para beneficio PROPIO.
Estad alertas a todo falso predicador que lo único que desean es llevar a este pueblo hacia la misma sociedad pero con diferentes dirigentes.

Reagrupament lanzó la consigna de la declaración UNILATERAL de INDEPENDENCIA y ahora los advenedizos oportunistas, lo copian y pretenden lanzarla como si fuesen sus CREADORES.

Quieren seguir viviendo de la POLÍTICA mientras el Doctor sigue con su trabajo casi diario en la consulta.

JOSEP ha dit...

Benplantat,

Com he rigut, xD, osea que he rigut fins desencaixar-me. Una precisió, els nens aquests que tan subliment descrius, també pul.lulen, i molt, per les Corts. Sort que els que lluitem en la Primera Línia (Baix Llobregat) aquests pallassos no ens arriben ni a la sola de la sabata, osea,

La fúria per qui se la treballa...

Osea, he dit

Haahahahahahahah

Low ha dit...

ets l'amo