24.10.10

COP D’ESTAT LAPORTISTA AL CCN


Ahir, com ja fa dies que estava previst, la Directiva del CCN va cessar el president i va acceptar la dimissió provisional del secretari general convertint-la en definitiva.
La mateixa nit de les “primàries” de SCI ja era de preveure que això acabaria passant. Una cosa es voler influir en partits politics d’ideologia similar (estatuts Art 2c), i un altra molt diferent es col•locar gent a les llistes. O aquesta gent es de molta confiança i molt centrada, com en Joan Canadell o una intervenció així nomes pot portar al desastre.
      
Una patronal s’ha de comportar com a tal, i empresarialment, en el mateix moment que es veuen acusacions fundades de malbaratament de diners contra el líder de un partit a qui se li ha donat suport, la Directiva del CCN hauria d’haver decidit retirar tots els seus candidats i el seu suport a SCI, per que els associats, per davant de tot, fins i tot de l’independència del país, volem una patronal amb criteri i ètica empresarial, amb mans netes.
No es pot predicar recolzament a la regeneració democràtica, i alhora, donar suport a gent que vol viure del sistema corrupte i professionalitzat que te la política catalana.
 
I la Junta Directiva, anit, passant-se per l’engonal els propis estatuts que no permeten forçar a plegar a cap directiu si no es decidit en Assemblea (Art 9,h) van escenificar l’assassinat del pare de l’invent. Si en Carner hagués estat present semblaria l’escena del Senat romà, tots amb les túniques senatorials, actuant brutalment, per acció u omissió. Però com en Ramon Carner no hi era present l’escena perd la grandesa i es converteix en un simple acte de la Inquisició quan condemnava a ciutadans en absència amb l’únic interès de robar-los el seu patrimoni familiar.
   
Us faig una pregunta, només una. Perquè creieu que en Carner encara no us havia fotut fora de la Directiva? Perquè suposo sabeu que desprès d’arribar a l’extrem d’enviar-li espies als actes de Rcat on ell participava en Ramon tenia els bessons mes que inflats. Vosaltres, amb les vostres actituds sectàries vareu provocar que en Ramon explotés.
         
Be guapets, ahir vosaltres vareu escenificar el vostre “30 de gener”, comencem la setmana tràgica del CCN, i tots els associats esperem que quan acabi aquesta setmana hagueu fet arribar TOTS la vostra carta de renuncia a en Ramon.

Per que no se si ho sabeu, els rebuts no conformats poden ser tornats fins a 13 mesos desprès de ser carregats en els nostres comptes, i això es tant senzill que es pot fer des de el web de l’entitat bancària, o sigui, aneu redactant les vostres cartes de posar a disposició del president els vostres càrrecs (fet que es legal a la vista dels estatuts que teniu-Art 15, 2a- i de les Lleis d’Associacions), perquè si no acabareu sent la Directiva del no res.
           
I com cap de vosaltres es curt de gambals, entenc que tot això que he escrit vosaltres ja ho sabeu, i que per tant la vostra bruta maniobra només té com a objectiu desactivar el CCN un temps, i segurament amb que estigui desactivat fins el 28 de novembre ja us doneu per satisfets, encara que això sigui a costa de perjudicar l’entitat.
  
I qui avisa no es traïdor.


Estatuts CCN :
http://www.ccn.cat/sites/default/files/ESTATUTS_CCN-18nov2008.pdf

Comunicat Ramon Carner:
http://media.e-noticies.com/ext/20101025/comunicat-roda-premsa.pdf

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Santi Niell, número 2 de Solidaritat a Girona, és un maltractador: http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=-346507

Anònim ha dit...

Aixo de retornar els rebuts no conformats , fins sa 13 mesos , no es possible des de les plataformes de la Caixa i de Caixa Terrassa .
Si es veritat , com es pot fer . Voldriem una explicació
Josep

Jordi Benplantat ha dit...

Josep, penso que hem de deixar almenys una setmana per a que la situació es redreçi.
Segons la legislació actual, els rebuts no acceptats ( o no autoritzats a carregar per escrit al banc) es poden retornar fins a 13 mesos. Es una barbaritat que cap patronal s'hagi queixat d'aquest canvi de normativa bancaria.
Per internet es poden tornar fins a 40 dies em sembla, pero depen de cada entitat bancaria.
Pregunta dilluns al teu director de banc.

Jordi Fité ha dit...

El CCN es el referent realment transversal de l'independentisme i per això s'ha situat al punt de mira. Hem de lluitar a ultrança per no perdre aquest referent.

Unknown ha dit...

El problema principal, des de l'òptica RCat però amb mentalitat de país, és que estàvem i estem preparats per aguantar i lluitar contra l'argumentació dels partits, fins fa tres mesos, existents.
Però no estàvem preparats, ni ho estem, per a "lluitar" contra "nosaltres mateixos".
Es a dir, i mirant de fer servir un simil mariner, en el vaixell estem tots preparats i esperant el frec a frec amb "l'enemic". Pero no sabem com afrontar un motí a bord.
Ara ja no importa si el motí és real o induït. La situació és la que és. El que importa és saber com s'ha d'afrontar, per a intentar evitar que el vaixell (l'impuls independentista) no es perdi.
Cal bastir eines que ens permetin, d'una forma dinàmica, anar replantejant estratègies sobre la marxa. Per què l'enemic també és en lluita i és intel·ligent.

Anònim ha dit...

http://politica.e-noticies.cat/baixes-a-les-llistes-de-reagrupament-46187.html

Anònim ha dit...

Em sembla que la gota que va fer vessar el got a en Carner, van ser les emissions de som.cat del dia 21 (el dia que va fer les declaracions) on van ficar falques donant suport a en Laporta descaradament i dient que ells no estaven a les ordres de cap polític.

L'endemà, casualment no van emetre cap més falca, fins dilluns, i dimarts que van fer una còpia de l'anunci a favor d'en Laporta adaptat a en Carretero.

L'endamà dimarts, la tertúlia de BAT a BAT els tertulians van fer escabetxina tant d'en Carner com de Reagrupament, quan en cap moment RCat no Ha esmentat res.

Aquests dies segueixen emetent ambdues falques, però de Solidaritat a més a més també n'emeten un anunci d'un acte (partit de futbol) que fan el dia 5.

Sabeu qui mana a som.cat?

Anònim ha dit...

Aixó de som radio es posterior a que en Carner explotès a Girona. Abans d'aixó ja li estaven tocant els pebrots, manant-li que havia de dir, enviant-li espies als actes, fent repetir cartells a Rcat perquè no possaven "del CCN", i moltes coses mes.
De fet la redacció del primer comunicat d'adhesió de CCN a SCI ja era tot un exeple de NO NEUTRALITAT.

Anònim ha dit...

Calla tu, que sembla que en Carner encara continua sent el President del CCN:
http://www.racocatala.cat/noticia/24389/ramon-carner-continua-sent-president-cercle-catala-negocis