17.10.10

GRÀCIES LAPORTA

En primer lloc vull demanar perdó a Jan Laporta per haver dubtat d’ell. Quan ell era “moralment reagrupat” jo no ho entenia i vaig cometre l’humà error de criticar la seva indolencia. Ell sabia mes que jo. Ell sabia que l’empresa auditora del Barça li estava dient i repetint que una colla de milions del soci gastats en farres no es podien aplicar al balanç del Barça i que tot això acabaria malament.


Un important càrrec del CCN em va deixar estorat en un e-mail de resposta a un post meu al bloc on jo clarament desqualificava el nou artefacte creat per en Laporta, dient-me que tot era “un pla secret entre Laporta i Carretero per a guanyar les eleccions”. Jo, pobre de mi, sense tanta clarividència no veia per enlloc aquest pla secret. Bé, si, vaig dubtar una mica, ja que l’agencia de publicitat de Laporta-Rcat, aquells andorrans que havien fet de becaris en un poblet petit de la campanya electoral de Obama ja ens havien obsequiat amb les seves creacions de publicitat negativa.


L’artefacte posat en marxa per en Laporta just desprès de la magnifica exhibició de força popular del 10 de juny de Reagrupament, va ser bastit per dos personatges molt especials: el futher de les Consultes, un dels majors maleducats politics que es coneix, i el nen dels llistats d’emails, un paio que hauria d’estar processat diàriament per l’ús que fa de tota adreça e-mail que arriba a les seves mans. Aquets aprenents de Goebbels i Goering, ràpidament van ser recolzats per gentussa del mes variat pelatge, el professor d’Universitat que no volia anar a llocs principals a la nostra llista i que te la santa barra de ser proclamat candidat nº 4 nostre un dia 10, per el dia 12 anar corre’ns a menjar-li el membre al Jan per anar primer de llista. La editora que va tancar una revista catalanista per a ser nomenada funcionaria d’en Pujol, i així podria segur explicant-vos la vida i miracles de tots aquets elements de la foto del Tinell (tinc un bon amic que es una base de dades brutal dels personatges suposadament independentistes d’aquets 35 anys de suposada democràcia) fins arribar al extraordinari demagog del Baix, un personatge pervers a qui en el primer post desprès d’entrar a Rcat vaig batejar com a “stalinista naïf” per les maniobres que li vaig veure fer en un sol matí.


Gràcies Laporta per no haver entrat ni liderat REAGRUPAMENT. Moltes gràcies per recollir tota la merda sectària de l'independentisme. Gràcies Laporta per acollir a tots aquets sonats unineuronals que pul·lulen per internet escrivint bestieses. Gràcies Laporta per netejar l'independentisme de tota la rèmora que ha estat 35 anys vivint del “momio” i la subvenció. Gràcies. Ara ja pots enfonsar el vaixell que totes les rates son dintre.


Aquesta es l’opció mes honesta i patriòtica que tens. Qualsevol altra es fer bons al Sandrusko i a aquestes rates de claveguera que t’embolcallen en aquest artefacte virtual, anomenat per mi, fa temps, Societat Catalana d’Impostors.

10 comentaris:

Low ha dit...

xd gran!

J. Eyre ha dit...

Molt bo el post.
Però... penso que si et vols dedicar a la política i saps que dintre d'uns mesos sortiran a la superfície tots els teus draps bruts, potser és millor no presentar-t'hi, dic jo.
Salut!

Unknown ha dit...

En Laporta es va guanyar uns enemics molt importants al país.
Si us plau, recordeu la foto dels amics d'en rossell.
És impossible, o dit d'una altra forma, en aquest país no hi ha la democràcia suficient per a que algú que arrossega els enemics que té en Laporta pugui arribar a bon port.
A més, en Laporta té una personalitat que genera enemics per allà on passa. Ara no solament té enemics al món "factic", si no que també se'n ha guanyat molts al món "indepe".
Ja ho vaig dir fa temps: hi va haver una època en que tot el que tocava en Laporta es convertia en or; i ara toca l'època en que tot el que toqui es convertirà en merda.

Salut,

Abate Marchena ha dit...

Manel: me temo que sean muchos los que prefieran la copia, al original.

700 años de homogeneización, hacen que cada vez sea más difícil distinguir a unos, de otros.

Gracias por el envío de la entrevista radiofónica.

Anònim ha dit...

Gran? Enorme! :D

Indigeta ha dit...

Sempre he seguit amb atenció i simpatia aquest bloc, bloc que dit sia de passada, ens ha ofert posts d'un altissim nivell, però ara mateix, Jordi, crec sincerament que esteu perdent els papers.

Ep!...que és una opinió d'un que s'ho mira des de lluny, que potser és la millor manera de veure les coses.

Anònim ha dit...

Collonut !!

Anònim ha dit...

Te leo hace tiempo y parece que pecas de lo mismo de lo que pregonas. Un sectario mas, en este pastel que ya está repartido y que cuando no te bailan (laporta en este caso) al son, pasan a ser tu enemigo.

Verguenza das que aun buscando el mismo fin, antepongais vuestros intereses particulares, así es de esgoista el ser humano.

Anònim ha dit...

payasot!! si no et llegeix ningú, no escriguis aquest blog al avui!! que no li interesa a ningú!!!.

Anònim ha dit...

Llegint aquest bloc m' ha donat molta pena, molta pena compartir amb aquest individu que escriu l' estimar un mateix pais i perseguir un mateix somni la independencia. Som un pais ple ignorants que encara es pensen que els nostres enemics son els que comparteixen els mateixos sentiments. MAi un independentista hauria d' atacar a ningu o a cap partit que defensi catalunya i la seva cultura.

Faci un bloc contra CIUTADANS, o contra el PSOE o contra el PP ells son els que hem de guanyar

He de suposar que com vostè te molt poc talant democràtic farà esborrar el missatge.

Pero jo li dic VISCA CATALUNYA, de dretes i d'esquerres, de girona o de barcelona del sud o del nord, visca tots els partits i persones que posen un gra de sorra per fer catalunya una mica mes lliure

TAnqui el bloc i defensi el seu pais