4.10.06

els debats del mentider Zaragoza.

Dues noticies, llegides en dies diferents, pero que fan mal als ulls si les llegiu seguides:

PRIMERA NOTICIA:
02-10-2006 12:49 h. Zaragoza admet "molts debats" entre Mas i Montilla
El director de campanya del Partit dels Socialistes de Catalunya, José Zaragoza, ha garantit un cara a cara del seu candidat, José Montilla, amb el presidenciable de Convergència i Unió, Artur Mas. El responsable socialista ha assenyalat que està treballant amb la previsió de fer "molts debats", entre els quals hi ha el cara a cara entre José Montilla i Artur Mas.

SEGONA NOTICIA:
El secretari d'Organització del psc-PSOE fa la proposta de debats :
El paquet comprèn un cara a cara televisat per a tot Espanya i un altre en "un mitjà privat català", sense especificar si és audiovisual o escrit.

El primer, al ser per a tot Espanya, hauria de fer-se en castellà, llengua materna de José Montilla i en què la seva suposada inferioritat dialèctica resultaria menys marcada.

Respecte a l'altre cara a cara, si el "mitjà privat català" que proposa el PSC fos televisiu seria forçosament de difusió molt limitada. I si fos escrit, les dificultats de Montilla amb la dicció catalana serien invisibles i inaudibles, és a dir, inexistents.

A que son tramposos?

1 comentari:

Salvador Molins, BIC-CA ha dit...

Molt bé, en Montilla que parli en Castellà si vol, l'altre hauria de parlar en català i caldria que el doblessin. Però, llastimosament, cap dels dos tenen sentit d'estat català!

Salvador Molins