18.10.06

les empreses de Montilla

A l'entrevista de Sala-Martin a Montilla, quan l'entrevistador li diu que no te cap relació amb el mon de l'empresa, en Montilla va respondre que havia muntat empreses. Aleshores en Sala-Martín li diu que va passar de funcionari a polític, i en Montilla no aclareix quines son les empreses que ha fundat.

Fa uns anys va venir a la meva empresa un comercial de la "Confederación de Empresarios del Baix Llobregat" per tal d'afiliarme. Em va ensenyar un llistat immens de socis, i vaig comptar quantes empreses hi havia en un full, vaig multiplicar i li vaig dir al comercial :"això son afiliats o empreses per a visitar?". "Afiliats" em va respondre.
No eren afiliats, el llistat era un farol.

Li vaig preguntar com podien negociar cap conveni si les altres patronals tenien una estructura gremial, i no comarcal com ells. Li vaig demanar de que em servia afiliarme aleshores, i em va dir que tenien una gestoria i una petita agencia de publicitat.

El Comercial em va dir que el president era en Paz Dorado. El famós Paz Dorado!. El mes gamberro de tots els suposats "sindicalistes" a les vagues del Baix Llobregat dels anys 80, l'aprenent de una fleca ara era el president dels Empresaris del Baix Llobregat..!!!
Quines èpoques quan el Paz, i el "guerrillero" imposaven la seva llei al Baix, quins temps.
Quantes empreses tancades per l'intransigencia.

A partir d'aquí ja vaig veure que no es tractava d'una patronal, sinó d'un "xiringuito".

Pocs dies mes tard, em vaig enterar per un amic comú de que dimonis era la "Confederació" aquella. Es tracta d'un negoci molt ben muntat, una gestoria, i moltes empreses més. Una Societat Anònima privada, però amb la tapadora de ser una patronal sense patrons, rebia subvencions a sac de la Generalitat ( Molins et tenien enganyat) , i amb això pagaven la lletra de l'edifici. I amb les subempreses feien les seves "cosetes".

També tenien la "agencia de publicitat" (Promotora de Imagen y Comunicación ), que no era res mes que una comercial d'arts gràfiques que feia de mitjancera de factures entre les impremtes ( o , millor dit, la Impremta del partit al Baix) i els ajuntaments del Baix, carregant, es clar, un marge de benefici.
Una comercial que té ara un capital social de 2 Milions d'euros.! ( No saben on amagar els diners)
El negoci era, ja d'entrada tant beneficiós, que el primer que va comprar en Paz Dorado només constituir l'empresa va ser un Mercedes. Lo segon va ser possarse un jakuzzi al seu despatx.

Dons ara resulta que la justicia vol processar a en Paz Dorado, i amb ell als secretaris de UGT i CCOO del Baix Llobregat per estafar els diners al FORCEM.

Adivineu qui era el responsable polític a Cornellà el temps en que la guardia civil ha trobat les estafes i les factures falses? : el "guerrillero" José Montilla, perdó, el fundador d'empreses José Montilla.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo era regidora del PSC a un poble del Baix Llobregat i en Paz Dorado em va venir a visitar, també, amb ofertes de negoci realment impressionants. Pretenia que jo, com a membre des consistori, fes el "gest" a favor d´una requalificació urbanística de gran volada que hauria comportat uns 3.000 milions de pessetes de negoci. Naturalment, els polítics locals rebríem una justa compensació pel nostre "gest" (aproximadament un 3%). En Dorado va deixar clar que darrere la seva organització hi havia polítics molt importants, molt! Al final la cosa es va embolicar de mala manera i jo vaig acabar plegant i dedicant-me a una altra cosa. En Montilla, però, no només ha continuat en política sinó que ara pretén ser president de la Generalitat. Quin perill, Mare de Déu, quin perill!!!

Escrit per: Francina - Divendres, 27 d'octubre de 2006 22:17

Anònim ha dit...

mireu la denuncia que fa la pàgina web
www.salvemoliveretes.org
Ara en Paz Dorado està sota les sigles "GLOBAL INVERSIONES EUROPEAS S.L."
WWW.globalinversiones.es
acollonant!!! impresentable