21.11.06

Ja ve en Carretero

Ja ho vaig advertir fa dies, precisament el dia despres d'el debat de TV3, que Carretero seria el Brutus de E.R.C.
Carretero es qui realment mana a E.R.C. i ja ho va demostrar quan Carod i Puigcercos havien acceptat l'Estatut de ZP dos dies abans que ho fes en Mas.També de Carretero es la cagada de votar No a l'Estafut, però això es una cosa que sempre ha passat a E.R.C., els dirigents volen una cosa, les bases una altra, i desprès els plats trencats els paguen els dirigents.
Li va passar a Hortalà, li va passar a Colom quan Carod i Puigcercos els van fer estrellar-se, i ara, la seva propia medicina, la pendrà Carod de la cullera d'en Carretero. Al temps

Copio del e-noticies: ( normalment em copien ells a mi)
A la sala d'actes del Museu Cerdà de Puigcerdà, amb uns 150 assistents, Carretero va fer la presentació de l'acte, que comptava amb la presència de Josep Castany, director general de Catalunya Acció, i Santiago Espot, president executiu de CA, en el qual va criticar els plans del nou tripartit, afirmant que "només amb polítiques socials no es pot aconseguir la cohesió nacional, ja que si no es fan polítiques de reivindicació nacional tindrem una societat fracturada, i aquesta factura al final es paga". El dirigent d'ERC també va fer una crida oberta "a la unió de tots aquells que volem un Estat català independent, i a deixar d'anatemitzar-nos els uns als altres", fent també referència directa a les pressions rebudes per no presentar Catalunya Acció a Puigcerdà

I mes :

L'exconseller Joan Carretero ha dit en la presentació de Catalunya Acció, en una al.lusió directa a la reedició del tripartit, que Catalunya li recorda cada vegada més la pel.lícula "La Vida de Bryan", amb la infinitud de moviments nacionalistes jueus barallant-se entre ells mentre l'Imperi romà campa per les seves. Carretero ha defensat en sentit oposat al tripartit la unió de les formacions nacionalistes, i ha propugnat fer "projectes comuns", deixant de banda les diferències, en la línia totalment contrària a la de l'actual direcció d'ERC, entregada al PSC. "Donat que tenim el nacionalisme espanyol que lluita contra Catalunya, hem de tenir objectius nacionals importants", ha dit, fent també referència directa a les pressions rebudes perquè no presentés Catalunya Acció a Puigcerdà, òbviament per part de dirigents republicans.


Ara nomes falta una jugada com la del Simancas.
Quan valen tres diputats d'ERC?
Del PSC son mes baratets? (possats a estalviar)
Vinga, que algun sobrat de diners ens alegri el dia.

Investidura Montilla:
CiU : 48 NO
PP : 14 NO
C's : 3 NO
total 65 NO

PSC-psoe : 37 SI
ERC : 21 SI
PSUC : 12 SI
total : 70 SI

Total diputats : 135
majoría : 68

Pero encara que pases aixó, no guanyaría Mas, perque els C's tampoc votaríen a Mas.

2 comentaris:

Quina creu! ha dit...

Em temo que amb Carretero t'equivoques. Qui mana és Puigcercós. És Puigcercós qui va arrossegar el partit cap el no. Carretero va fer d'home de palla. De totes maneres, jo crec que en Carretero va a la seva, i a la llarga en pot fer alguna.

Cimeraextra ha dit...

Benvolgut compratriota, enhorabona pel teu blog. Hi tornaré sempre que pugui. I tu ja saps que sempre que vulguis pots venir a fer tertúlia al Cimera Extraordinària. Ja anem per les 13.000 entrades, i t'hi esperem perquè com més serem més treballarem pel país.