5.11.06

NO FER EL RIDICUL

Ja se que ara ens vendran això que s'anomena Pacte nacional com una gran cosa i molt bona que a tots ens farà molt feliços i menjarem "perdiços", però mes enllà dels raonaments, per a mi hi han uns mes importants:
1_Pot votar ERC a qui l'ha fotut fora del govern ?
2_Pot votar ERC com a president a un senyor que el 30-9 brindava amb cava al Parlament, i nomès dos dies mes tard va dir que a Madrid canviaria tot l'Estatut?.
3_Pot votar ERC a un senyor que a Madrid s'asseia a l'altra banda de la taula negociadora?
4_Pot votar ERC a un home sense estudis i sense cap mes ofici que ser auxiliar administratiu d'un petit ajuntament?

Si ERC creu que pot fer això, que ho faci, i si no que no ho faci, però ara no es necessari vendren's cap moto. El que te que fer ara ERC es no fer el ridícul, que ja prou l'han fet tots aquests tres anys. ( I he dit tots, per tots, eh ).

Jo si fos en Mas, governaria en solitari amb un pacte amb ERC i enviaria a cagar en Duran. Però jo no soc en Mas. Mala sort.

I a Madrid, sempre, sempre, sempre, Esquerra, Convergència i Unió en un sol grup parlamentari.

Per altra part, si es reedités el tripartit, ERC donaria vida a un candidat impresentable que no ha estat capaç ni d'acabar tot sol la seva campanya política, i que si es reedita el tripartit li salvaria la carrera política. També significaria donar per bona la estratègia socialista de defenestració dels catalanistes del PSC. Acceptar el tripartit es donarli aire al PSC més cavernícola i mes anticatalanista. Al PSC dels capitans.

El mes important ara no es la TV, o el pais o totes aquestes escusses, el més important ara es no fer el ridícul, i per el que he vist als TN tots ja comencen a fer-lo.
En Mas negocia amb en Carod. En Puigcercós amb en Montilla, i ZPmentider que va dir que no s'hi fotria ha designat a Chaves i Rubalcaba per a negociar amb Duran.
Tornen tots a rifar-se les cadires. Fastigós.!

I quant més fan el ridícul, mes augmenta l'abstenció i a sobre ens surt un gra al cul anomenat "Ciudadanos".