4.3.10

ACTE D'ESTAT


Curtmetratge Acte d'Estat (Sabadell, 03/03/2010)

VIDEO DE LES INTERVENCIONS de Joel Joan, Alfons López Tena, Joan Carretero, Joan Laporta, Josep Guia, Francesc Ribera 'Titot' i Oriol Junqueras:
resum :  http://www.vilaweb.tv/?video=6053
íntegre : http://www.vilaweb.tv/?video=6054

6 comentaris:

Abate Marchena ha dit...

Jordi: Gracias por los enlaces sobre el acto de Estado.

El discurso de la Sra. Presidenta me ha emocionado.

rauxa ha dit...

m'ha agradat (malgrat els actors, tot s'ha de dir...).

Però per a arribar a sentir un discurs com aquest, essent una realitat, encara ens falta un bon tret... O ens posem tots a tirar a l'hora (i el que és més important, en el mateix sentit) o no ens mourem del mateix punt en el que som ara...I això, els qui tenen la capacitat de fe-ho possible, sembla que no ho volen veure...

Salut!

Joan ha dit...

A mi no m'ha agradat gaire. Trobo el curt burocràtic, masclista, tecnocràtic, etcètera.

A més, crec que cal explicar les avantatges per a tots primer, de l'estat català, i no començar a somiar abans d'hora.

Comencem a fer campanya d'una punyetera vegada, a parlar d'economia, a parlar de condicions per a petites empreses, treballadors, emprenedors... collons, parlem de pasta primer i deixem-nos de palles mentals.

No podem perdre el temps, si volem guanyar hem de començar la campanya nosaltres i ara mateix, perquè els mitjans no ens la faran.

Gràcies

rauxa ha dit...

Joan,

això és una exercici de 10 minuts, que vol glosar, en molt poc temps (i mitjans) un desig. Evidentment que ni és didàctic ni res per l'estil. Hi cau en molts tòpics, alguns diàlegs son, fins i tot, ennuegants. Ningú veient això canviaria el seu parer... ni a favor ni en contra, penso jo...Per a mí, ens ho hem de prendre com a una ficció (feble ara mateix) de que algun dia les coses poden ser diferents...

Resulta evident que la dinàmica no es pot canviar sense un treball de fons molt intens, molt dinàmic, molt preparat, molt recolzat, molt creïble... I això és un curtmetratge, no és la seva missió.

Per desgràcia, hi ha alguns que la seva màxima preocupació no és aquesta...sino recuperar (o mantenir) quota de poder.

No em cansaré de dir-ho: mentre es treballi en clau de partit i no de país, Catalunya ho té magre. No ens en sortirem...

Anònim ha dit...

Un video masclista, elitista, proisraelià, militarista, pastós...En fí, el somni de la dreta neocon catalana.

Jordi Benplantat ha dit...

Existeix la dreta neocon catalana?
Que te de dolent ser proisraelià?
A mi no m'ha agradat gens el redactor de discursos, pero no el trobo neocon, es un perfil mes aviat d'ERC. També em sobra el pro-palestí radical en un consell de govern i la conversa telefònica amb en ZP. Pero vaja el discurs de la presidenta, perfecte.!