29.6.10

TOTA CATALUNYA PRESIDII HABITATIO EST


Per als que no heu estudiat llatí, el titol del post significa "tota Catalunya es una presó", i es un text d'una pintada real a les parets de Barcelona de l'any 1705.

En un llibre de propera aparició, el comandant d'aquest camp de concentració, José Montilla, ens ho recorda amb la frase "l’Estat seria inviable si Catalunya tingués “concert econòmic”", per tant, els espanyols son ciutadans, i els catalans, igual que el 1705, som presoners.

No se perquè perdem tant el temps en tonteries.

Anexe: bé. el Tribunal Prostitucional ja ha dit la seva. Ara el Pepe intenta aprofitar la ploranera per beneficiar la seva campanya electoral i vol convocar una mani per a defensar l'estatut. (Quin estatut fill de puta? El del Parlament, el que tu canviares al dia seguent?. El d'en Guerra? ). N'Artur no sap que fer, l'han agafat amb el pas canviat, complirà la promesa que si el TC tocaba una sola coma del estafut el camí autonomic s'hauria acabat, o fara la piu piu per no "perjudicar" la seva campanya electoral?.
Penso que si que s'ha d'anar a la mani, la convoqui qui la convoqui, pero amb una pancarta pròpia : PROU ESTATUTS, INDEPENDÈNCIA.

4 comentaris:

joanoliu ha dit...

S'agraeix que Montilla parli clar.
Tant me fa d'on vingui la gent però aquí sempre hi haurà dos equips i Montilla juga amb l'equip visitant. És bo saber-ho.

Indigeta ha dit...

La tonteria més gran és autoimpossar-nos un vigilant.

Cal no oblidar que a n Montilla no l'ha triat els catalans...sino ERC.

I és que jo no m'imagino pas als jueus del gueto de Varsovia possant a un alt comandament alemany diritgrint als resistents.

Anònim ha dit...

La manifestació està prenent cada cop més tints sobiranistes. Tenia certs recels en anar-hi en veure segons quins personatges, però ara crec que val la pena anar-hi i omplir el carrer d'estelades. Que se n'assabentin de qui som!

Abate Marchena ha dit...

Si hay un grupo que intente ir por libre en la "mani", con la intención de acaparar el protagonismo hacia la INDEPENDENCIA, eso será lo único que me hará seguir en ella.
Detrás del Mr. Chance, -acual "ocupa" del Palau-, no pienso seguir ni un minuto.