31.10.10

ANIMAL FARM ( capitol 20, i continua... )


A partir d’ara quan algun xoriço t’intenti robar al carrer o a casa teva, has d’anar en compte i abans de trencar-li la cara, preguntar si es o no independentista, perquè s’està estenent la creença que no es poden criticar els xoriços, si prèviament han expressat públicament la seva condició sobiranista.

Han canviat molt les coses en pocs anys. Gracies a la mediocritat espanyola hem passat de l’excessiva exigència pels propis, “aquestes bestieses nosaltres no les podem dir, no les podem fer”, dèiem fa pocs anys, a tolerar coses que per als nostres pares, serien intolerables.
  
El dia que el CCN va presentar el seu llibre a la Borsa de Barcelona (3-09-2010), un dels destacats membres de l’actual junta colpista anava dient als altres assistents que havia rebut un email ( concretament aquest : http://benplantat.blogspot.com/2010/08/laporta-top-manta.html) que era un atac total al sr Laporta, que no es podia fer això d’atacar a altres independentistes, que era molt dolent qui havia fet això, fins que el vaig interrompre dient :” Joan, aquest de qui parles soc jo”. A partir d’aquí es va fer el silenci, cap intercanvi d’opinions, cap raonament, nomes silenci.


Si, just aquí volia arribar, al cop d’estat dins el CCN: En primer lloc els colpistes parteixen de la base de que poden limitar la llibertat d’expressió del seu president. Aquí ja comença a fallar l’argumentació. En segon que perquè a alguns d’ells els sembli que poden limitar la llibertat d’expressió del seu president, en conseqüència poden també apartar-lo de les seves funcions. Segon error legal. En tercer lloc un cop apartat el president li poden obrir un expedient, i molts mes raonaments enllaçats que, per descomptat, acaben per creure que poden legalment expulsar a algun membre del Grup de Suport, pel sol fet d’haver enviat un email al CCN expressant el seu suport al President. A que es bestia ?


Però encara es mes bestia com es munta tot això. Sabent com saben que a cap assemblea s’ha votat cap Junta nova, sabent com saben que els tres legítims representants de l’organització son Carner, Canadell i Vallcorba, ENGANYEN Vallcorba, dient-li que la destitució serà provisional, només dos dies, per així poder oferir en safata el cap de Carner a l’Assemblea de Solidaritat, i que dilluns, tot retornaria a la normalitat.


Que han fet desprès? Doncs desprès han canviat el pany de la seu de Plaça Catalunya, desprès continuen controlant el web de l’organització, desprès han enviat ja dos emails als associats dient mentides, desprès han tramès una copia de la base de dades de CCN ( us sona el sistema?) a algú que està enviant publicitat de SCI. Tot això també es il•legal, i es delicte PENAL, o sigui que continuïn jugant.


Perquè ni que tinguessin part de raó poden regalar la base de dades, ni que tinguessin raó poden canviar el pany de la seu, i ni que tinguessin raó poden actuar com a Junta mes que per a convocar una Assemblea Urgent d’Associats. Però no ho faran perquè tots ells saben com acabarà aquesta assemblea, acabarà amb ells.


I l’únic interès es aguantar el tema així, en estat de setge, fins el dia de les eleccions, per a afegir el logo de CCN al costat del de SCI, DC, SI , o com dimonis es digui ja l’invent. A partir d’aquí, el prejudici pel CCN serà terrible, però a ells no els preocupa, doncs ells ja donen per fet que la feina de tornar a aixecar el CCN no serà seva.


I tornant als motius, em sembla molt be que CCN donés suport a Rcat o a SCI si complien amb la condició de donar suport a la Declaració d’Estat per Catalunya (DExC), però el que no han entès es que no es acceptable que una patronal defensi a gent de la que es te serioses dubtes de la seva gestió econòmica. Possiblement els holligans li poden donar suport sense tenir en compte el malbaratament, però una patronal no. Possiblement seria acceptable seguir donant suport si Laporta ho hagués negat, però les raons adduïdes no son aquestes, sinó que no es il•legal. Cert, no es il•legal, però es immoral.
I una patronal, la meva patronal, no pot donar suport en cap cas, a algú que ha llençat els diners d’aquesta manera. Perquè, i fixeu-vos be en la comparança, si el pressupost del Barça es de 405 M€ /any, i pel que sabem fins ara en Laporta ha dilapidat uns 4 milions d’Euros en farres, tiberis i altres histories ( no compto la mala gestió, ni la creativitat financera), quants milions seria capaç de cremar amb el pressupost de la Generalitat de 37.000 M€/any?


Doncs no senyors, no es pot admetre l’impunitat pel sol fet de ser independentistes, al contrari, si trobeu un delinqüent independentista, foteu-li dues patades als bessons en comptes d’una, perquè en cas contrari, l’únic que fan es desprestigiar-nos a tots els altres.

I si a algú li quedava dubte de que el trio del SCI,s.l. son uns mentiders compulsius i uns delinqüents, l’experiència del CCN n’és una proba mes. Quantes mes necessiteu els abduïts?




El patriota és aquell que estima el seu país, i l'estima prou per no acceptar que es cometi una immoralitat en el seu nom.  
Janeane Garofalo





8 comentaris:

Anònim ha dit...

Jordi Benplantat, ets advocat?

Low ha dit...

gran

Anònim ha dit...

Aquests de Solidaritat, s'equivoquen d'enemic. En lloc de cercar nous independentistes, fan una "opa ostil" sobre els que ja hi són. Així el país no hi surtirà guanyant.
Això, o bè... no s'equivoquen d'enemic ??... (per que ni fet expressament per enfonsar/controlar el independentistes)

Reagrupat ha dit...

Aquest article portarà cua. Vigila amb el que escrius, que ràpidament se t'acusarà de difamador i de rebentapàtries.
Els de Solidaritat són uns gossets dòcils, que necessiten un líder a qualsevol preu, encara que sigui un delinqüent, i el defensaran cegament cada cop que se'l critiqui, tot prenent-s'ho com un atac personal.
Quant de mal ha fet i està fent el Laporta a l'independentisme...

Anònim ha dit...

Jo al·lucino de llegir el que llegeixo. Puc entendre les crítiques, però a aquest nivell em sembla passar-se, entre nosaltres, no ho veig bé, però.. allà cada u amb les seva consciència. per qui em vulgui "catalogar" no milito, ni soc associat de SCI, ni familiar, ni amic, ni saludat d'en Laporta i ni tan sols se si els votaré a ells o a RCat. El que si us dic és que com mes llegeixo improperis, insults i desqualificacions d'aquest nivell cap a SCI de part de gent de RCat cada cop em queden menys ganes de votar RCat, igual pero al revés. em va passar quan SCI va fer la OPA hostil a RCat. De veritat que entre tots ens esteu matant les ganes d'anar a votar. Malgrat tot ho faré, m'ho prenc com una obligació, pero per a mi no hi ha bons ni dolents com ens voleu vendre.

Joan P.

Anònim ha dit...

Bons i dolents no.
Més aviat hi ha bons i malvats.

Anònim ha dit...

reagrupats, crec que val la pena que hi feu una ullada:
http://www.independentista.eu/2010/11/gracia-granados-i-carretero-continuen.html

Jordi Benplantat ha dit...

Anonim, un diari d'internet obra d'en Ruben Novoa i domiciliat al despatx d'en Laporta. Segur que serà imparcialissim.!
Au va.!