20.2.11

AL LLORO, HE ENCONGIT ELS MILITANTS ( MENTIDERS COMPULSIUS, CAPITOL 24)


Avui el partit SI ha fet una reunió a la que han anomenat "Congrés" perquè han triat els càrrecs del seu partit. Aquí teniu els resultats:
Formació i Atenció als Adherits, Núria Cadenes: 732 vots
President : Toni Strubell : 690 vots
Política Institucional, Alfons López Tena 675 vots
Secretari General Uriel Bertran 634 vots
Organització i Finances : Emili Valdero 582 vots
Acció Municipal, Oriol Sallas,  560 vots
Estudis i Programes, Jaume Renyer, 538 vots
Moviments Ciutadans i Temes Internacionals, Isabel-Clara Simó: 465 vots
Polítiques Sectorials, Jordi Anento, 375 vots

No han votat cap ponència política ni estratègica, perquè com ha dit ALT: Laporta es l'encarregat de pilotar l'estratègia política de la coalició.
S'han aprovat els Estatuts que regiran el partit, amb 609 vots a favor, 3 en contra i 12 en blanc d’un total de 624 vots.

Atenció al detall, la Anna Arqué no ha sortit escollida, al només obtenir 293 vots. I en Laporta no te cap càrrec. 
Pero si es llegeix be al web de solidaritatcatalana, podreu veure que el congrès era de SI (partit), pero en Laporta es anomenat "líder de la coalició Solidaritat Catalana per la Independència". Per tant SCI es una coalició formada per SI, amb la direcció que ha sortit avui escollida, i DC, partit d'en Jan Laporta.

Com podeu veure, desprès de sis mesos de parlar malament dels demès, d'anar dient que feien grans fitxatges procedents de Rcat, de parlar de com s'havia de dirigir democràticament una organització, tot el que han dit, tot, ho desmenteixen ells mateixos amb les seves comptes.
                   
En sis mesos aquets mafiosos han espatllat tot el que han tocat, des del PRC fins el CCN.
Dels 1050 militants que van votar a les seves pseudoprimàries, ara ja només aconsegueixen un nombre de 797 votants. O sia, en només 5 mesos han perdut el 25% dels militants malgrat tenir 4 diputats fent el burro al Parlament del zoo. Això es clar, comptant be, perquè si comptéssim els 3.150 que ells van dir que van votar a les primàries del setembre o els 17.500 que deien tenir en aquells moments (ara en tenen 17.458 al facebook) això seria un autèntic desastre. 

Potser ara diran que el partit SI te 797 militants, i els que ens falten son els corresponents al partit d'en Laporta, igual es aixó i els demès no sabem comptar.

Si aquets son els independentistes professionals i organitzats, anem arreglats.
MM


FONTS :

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Del que diuen ells mateixos es desprèn que :
1 SCI com a coalició JA NO EXISTEIX
2 Existeix un partit que es deia SI, i des de ahir es diu SCI
3 el Sr Laporta no pertany a SI, sino a DC
4 Conclusió: que cadascú tregui la seva.
============================


De: INFO Solidaritat Catalana per la Independència
Fecha: 19 de febrer de 2011 18:15:08 GMT+01:00
Para: solidaris@llistes.solidaritatcatalana.cat
ACLARIMENT SOBRE LA RELACIÓ I SITUACIÓ DE SI-COALICIÓ ELECTORAL “SOLIDARITAT CATALANA PER LA INDEPENDÈNCIA” I SI-PARTIT “SOLIDARITAT PER LA INDEPENDÈNCIA” QUE DEMÀ CELEBRA EL CONGRÉS NACIONAL.
1. La coalició electoral de 6 partits SI-Solidaritat Catalana per la Independència, l’endemà del dia de les eleccions, va deixar d’existir obligatòriament perquè així ho marca la llei electoral espanyola respecte les coalicions.
2. D’aquí la necessitat de crear un partit-instrumental amb l’objectiu de mantenir la marca i organitzar els adherits de SI (que era una coalició però que ara ja no és res) al territori i:
1) Organitzar a tots els adherits que s’havien apuntat directament a la coalició electoral SI -i no a cap dels 6 partits que la conformen- que són la gran majoria, i a tots els adherits dels partits de la coalició que volen fer vida política a SI (a més de la que vulguin fer al seu partit).
2) Per prendre decisions com a SI amb legitimitat amb Executives votades pels adherits/des
Aquest partit-instrumental es va registrar com a SI-Solidaritat per la Independència.
En el seu moment es va registrar el partit-instrumental amb aquest nom ,sense el “catalana”, i per tant, no Solidaritat Catalana per la Independència, per evitar que el Ministeri de l’Interior espanyol posés traves al seu registre, ja que el 1980 es va registrar un partit amb el nom de Solidaritat Catalana, avui sense activitat però que segueix registrat.
3. Demà celebrem el Congrés Nacional del partit-instrumental on hi som tots SI-Solidaritat per la Independència per culminar el procés d’organització interna.
4. Demà, però, al Congrés Nacional del partit-instrumental SI-Solidaritat per la Independència s’aprovarà en els Estatuts un canvi de nom i el partit passarà a dir-se SI-Solidaritat Catalana per la Independència (per estalviar-nos confusions), i tornarem a intentar que el registre de partits ara sí ens accepti aquest nom pel partit-instrumental.
En qualsevol cas, públicament, (s’accepti o no el canvi de nom del partit) seguirem actuant públicament amb la marca política SI-Solidaritat Catalana per la Independència
5. El partit-SI serà a partir de demà, l’instrument per estructurar-nos jurídicament, política i organitzativa al territori tot l’any. SI-partit és qui té Estatuts, organitza el territori, les primàries, dota d’unes regles la forma de funcionar de tots els adherits... perquè SI- coalició no existeix.
6. Per participar de la vida política de SI-Solidaritat Catalana per la Independència (votar, ser votat, etc...) t’hauràs d’apuntar al partit-instrumental SI a través del web, com fins ara.
7. La coalició SI-Solidaritat Catalana per la Independència de 6 partits (Democràcia Catalana, Els Verds-alternativa verda, PSAN, PRC, Catalunya Nació Independent i el partit-instrumental on hi som tots SI-Solidaritat per la Independència o SI-Solidaritat Catalana per la Independència si ens accepten el canvi de nom) només es tornarà a activar jurídicament en període electoral (com marca la Llei). La resta de l’any utilitzarem tots els adherits, per funcionar, el partit-instrumental SI i els seus Estatuts.
8. Si el registre de partits ens accepta el canvi de nom del partit llavors el nom de la Coalició Electoral SI-Solidaritat Catalana per la Independència de 6 partits i el nom del partit-instrumental SI- Solidaritat Catalana per la Independència coincidiran i evitarem confusions.
Atentament,
Comissió Organitzadora Nacional
Solidaritat Catalana per la Independència

Anònim ha dit...

Ostres... però m'he perdut. No sé si en la primera part de la part contratant, o si ja venia de la part primera del primer contractant, o si.... Bufh!!!. Ho sento.