6.9.10

JO HE VIST COSES QUE VOSALTRES MAI CREURIEUJo he vist coses que vosaltres mai creurieu. Atacar naus en flames mes enllà d’ Orió. He vist raigs -C brillar en la foscor, prop de laporta de Tannhauser. Tots aquets moments es perdran en el temps com llàgrimes en la pluja. He vist un planeta amb dos estels, un de 3500 sols, i un l’altre que deien que brillava com a 17500, però realment es de 1050 malgrat a les cartes estel•lars consti com de 3143. Queda demostrat que no es res mes que la resta d’una explosió d’una enana negra.

ELS RESULTATS ELECTORALS DE LES PRIMARIES DE SCI SON MENTIDA
Aquesta es la veritat (aprox):
el nombre de vots hauria de dir PUNTS ( votants x 3 = punts, no vots)
I LES ABSTENCIONS TAMBÉ SON INVENTADES, NO HI HAVIA LLISTA DE CENS, S'ANAVA FENT CONFORME ES VOTABA.
SON UNS 1.038-1.080 ADHERITS totals màxim
no s'ha facilitat l'acta de l'escrutini a cap candidatura
ALT+Uriel = TRAMPOSOS .!!!!!!

RESULTATS REALS :
Barcelona 2421 punts / 3 = 807 adherits
Tarragona 292 punts = 95/100 adherits
Lleida : 118 punts = 39 adherits
Girona : 291 punts = 97 adherits
total 1038/1050 adherits.

Desprès d’aquest deplorable espectacle de tupinada democràtica ja només queda un sol en el planeta de l’independentisme: REAGRUPAMENT.
Secta Catalana d’Impostors, com deia el replicant Roy a Blade Runer, es l’hora de morir.

PD: Ara, al seu web, http://solidaritatcatalana.cat/articles/noticies/27/ han esborrat la paraula "vots" de les llistes dels resultats, així cadascú que pensi el que vulgui. Però al mantenir la mentida de sumar el numero de punts i donar-lo com numero de votants, converteixen una possible errada, en ratificació de la mentida.

I el CCN que hi diu de tot aixó?. Que tenen que dir els seus interventors sobre la tupinada?

anexe 11-09:
RESULTATS PRIMARIES:
ja no diuen si son vots o son punts, ni diuen el nombre de adherits censats, ni el nombre de votants.
BARCELONA
http://solidaritatcatalana.cat/media/documents/2010/09/05/escrutini_Barcelona.pdf
TARRAGONA
 http://solidaritatcatalana.cat/media/documents/2010/09/05/escrutini_Tarragona.pdf
LLEIDA
http://solidaritatcatalana.cat/media/documents/2010/09/05/escrutini_lleida.pdf
GIRONA
http://solidaritatcatalana.cat/media/documents/2010/09/05/escrutini_Girona.pdf

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina casualitat, tots els PUNTS dividits per 3 donen exacte. Ni una coma, ni un vot de 2 punts ni d'1 punt!

Anònim ha dit...

No es del tot exacte aixó, en el cas de Tarragona no dona, .
Pero hi han molts "detalls"
El primer es que els oficials nomès s'han votat a si mateixos.
El segon es que a Tarragona 257 suposades persones donen 292 vots, una cosa mai vista.
Pero vaja, esta clar que els resultats son PUNTS i no vots, i que per tant ,el cens de votants està malament. (multiplicat per 3)
VB

Bocins del Divan ha dit...

Fins ara no pensava que comentaria cap bloc contra-SCI i pro-RCat, però no em puc estar de dir-te que l'enemic és fora i no dintre del Sobiranisme. Potser tens raó en tot el que dius dels vots i dels afiliats i etc., però no creus que és millor treballar per trobar punts en comú? Per altre banda jo també he valorat l'enquesta de LV i tinc les meves prediccions, t'animo a llegir-les.

Jordi Benplantat ha dit...

Otger, aquest no es un blog contra ningú. Contra la mentida... potser, pero res mes.
Jo no crec que un triomf es pugui bassar en la mentida, si aixi fora, els resultats no serien els òptims.
He llegit les teves previsions i soc mes optimista que tu. Rcat treurà 6/9, 1T, 1Gi, 1L,i 3/6 bcn.
Sci no es presentarà. C's i UPiD 0 patatero. CDC 62.
Aqui queda, el 29-N ho tornem a parlar.

Anònim ha dit...

Al.lucino amb les teves mentides, manipulacions i paranoies....SOM 6.190 ADHERITS! Això vol dir que 6.190 persones han domiciliat/pagat la quota anual de 20€. De totes les tonteries que dius de l´escrutini, no penso a entrar ni a rebatre-ho. I vosaltres? Quants us queden? Arribeu a 2.000? Acte a Figueres de SCI: 800 persones; Rcat acte a Figueres: 70...i així a tot arreu, nosaltres fem plens històrics i vosaltres aneu amb la fregoneta escampant el ridícul....US CREIEU DE VERITAT EL QUE ESTEU DIENT???? US HEU BEGUT TOTS PLEGATS L´ENTENIMENT!! La bogeria del Dr.Asperger s´ha escampat....i pel que veig ja no té remei....falta de credibilitat=la gent va fugint de Rcat espantada...Hi ha barris a Barcelona que queden 2 0 3 associats actius....i penseu fer 6-8 diputats????

JOSEP ha dit...

Benplantat,

Noooo, en volem més, oeoeoeoeoeoo

Osea independència....

ahahahahahaha

Genial

Anònim ha dit...

Anonim:
O sea, pos vale.
...
...
...
Eppur si muove!

APZ

Anònim ha dit...

ets un poeta pirata que caces els moments de poesia que s'escapen, se salven, del sistema que ho inxa tot, i t'hi fas un bon esmorzar a la brasa.
"Blade Runner" és una pel•lícula amb moments divertits per grotescos i moments de grandesa romàntica.
Gràcies per servir-nos la versió original (el recitat!), i la traducció (jo crec que és el portal de Tannhauser, però això t'hauria impedit el joc de paraules amb laporta).
El poemet del replicant és un cant de mort. n'hi ha de molt belles (Rilke, Bartra…). Els dels samurais un moment abans d'obrir-se la panxa són el•líptics, fugen d'estudi… El de Gentil (de "Canigó" de Verdaguer) és esfereïdor: "Lo cor de l'home és una mar / tot l'univers / no l'ompliria; / Griselda mia / deixa'm plorar!"
Els poemets del replicant i del Gentil són monstruosos, volen manejar coses massa grossos, però hi reïxen perquè compten, potser inconscientment, amb les arrels dels recursos de la llengua: a les llengües indoeuropees la idea de ploure I la de plorar estan associades. Els nens i les adolescents enamorades o amb fogots si es posen a fer un poema de se'ls acut el tema. Als poetes professionals, també: Espriu, Ferrater.
Una rèplica de Guillem d'Efak al de "Blade Runner": "Pou i fa sol, / ves qui ho havia de dir: / el teu somriure entre llàgrimes / és com l'arc de Sant Martí!".

Espèrcius

Anònim ha dit...

Estic fins la puta polla de que tots no ens poguem unir per marxar d'Espanya... semblem idiotes. És un moment històric i ens peguem entre nosaltres, ens mereixem ser espanyols.

Unknown ha dit...

Crec que el proper el podries fer amb "els tres+un mosqueters". Ja saps: "tots per a un, i un per a tots".
També se li pot treure bastant de suc.

Salut,

Carles ha dit...

DECÀLEG DE SOLIDARITAT CATALANA PER LA INDEPENDÈNCIA
7. Com aprovarem el manifest electoral?
L’Assemblea de l’11 de setembre En l’Assemblea Nacional de tots els adherits i simpatitzants que se celebrarà l’11 de setembre, que abans hauran rebut el manifest electoral.


Status Update
Pel/per la Solidaritat Catalana Nacional
COMUNICAT: A la espera de fer el calendari definitiu per La Diada de l'11 de setembre us comuniquem que finalment NO hi haurà assemblea nacional per l'11 de setembre. S'està redefinint tot el calendari, doncs el previst (amb assemblea l'11) comptava amb eleccions al 24 d'octubre. Així, doncs, quedem pendent d'anar informant dels actes tot i que les comissions locals reben la informació directament. Salut!!


Quina vergonya!

Anònim ha dit...

COMPANY, JA NO ESTAS SOL:
http://catlliure.wordpress.com/2010/09/08/per-que-no-hi-ha-hagut-acord-entre-reagrupament-i-solidaritat-i/

Empetoderiure ha dit...

Benplantat;

Perquè no publiques comentaris sobre les primàries de Rcat? A és veritat, que no en feu.... Senzillament esteu pel què digui el gran Doctor, que si no s'enfada i diu que marxa!!!

Jordi Benplantat ha dit...

Uns fan primaries (amb trampes) i us altres assemblees. Jo prefereixo fer assemblees, prefereixo escollir la gent que dirigeix, prefereixo votar la ponencia politica, etc etc
A mi els partits virtuals no m'interesen.

Anònim ha dit...

Benplantat, molt subtil el final de Blade Runner, gran obra mestra de la ciència ficcío, tal com SCI, gran, gran i gran distracció dels objectius dels catalans.