1.12.02

La globalització económica: qué es i a qui beneficia?

Si mireu a internet podeu trobar moltes webs sobre el MRG, aquets nois que munten pullastres al banc mundial, pero poques webs explicant en que ens perjudica a nosalres la globalización
En canvi, continuament veiem a tots els politics del pais ( i els del pais vei encara més ) defensantla. Ja no hi han dretes ni esquerres, tots estan d' acord en la globalizació economica, només els nois del MRG o les joventuts dels partits d'esquerres diuen que es dolent pero no ens expliquen el perque. Nosaltres us explicarem com aixó que anomenen globalització no es més que una estrategia de U.S.A. per a convertirse en més imperi mundial encara, i que els politics europeus estan simplemente fent el "panoli".
I que cuan s'adonin i vulguin rectificar ja será tard.


ANTECEDENTS HISTORICS La primera globalització economca la fan els romans.Ells construeixen carreteres i estenen la seva moneda. Així els seus aliats, entre ells els nostres avantpasats ibers, son abduits per l'imperi, desapareixent la cultura propia de cada pais, absorvida pels costums i modes de Roma.
El segon intent el comença Hitler, al fusionar totes les empreses de cada sector en consorcis amb una sola cupula dirigent . La idea era que els obrers alemanys es convertien en dirigents de les noves superempreses, y per a treballadors ja tenien els presoners. Exactament el mateix que ens expliquen ara als treballadors europeus.
Ara, despres de 55 anys de envairnos culturalment, amb tota la seva cultura de frenopatic i el seu menjar-porqueria, el Imperi USA va un pas mes endavant i vol absorvir tota la economia planetaria amb la mentida de la globalització.
EL COMENÇAMENT DE LA GLOBALITZACIO: Aixó comença per dos camins: per una part la fusió descontrolada de empreses del mateix sector que ens porta al monopoli , primer estatal, despres serà continentat, i despres ja hi haura una empresa americana que absorvirà la europea
I per altra part es ven al mon que aquesta economia global afavorira a tots, pero s'impedeix la lliure circulació de les persones, les quals tenen que creuar amb pasteres l'estret de Gibraltar, o be la frotera USA-Mexic molt mes protegida ara que abans del Tractat de Lliure Comerç, ara els pobres "espaldas mojadas" atravessen la frontera per rius que son autentiques clavegueres de fabriques de productes quimics. La filosofia es: no vinguis que ja et possarem nosaltres les fabriques al teu pais. les fabriques de segona má, evidentment, i les mes contaminants, i et pagarem 1$ per setmana com fa la NIKE a les seves fabriques a orient.
PERQUE ELS POLITICS NO REACCIONEN ? Simplement perque aquestes empreses financen els seus partits
A ON ANEM ? A la total ausencia de drets laborals i socials dels europeus. A que pugui ser normal que una empresa amb beneficis pugui fer acomiadaments preventius. A la desaparició de la Seguretat Social, de les jubilacions i de tot alló que no existeix a USA.
QUAN ES DONARAN COMPTE ELS POLITICS EUROPEUS ? Quant els americans es menjin les empreses europees resultants de totes aquestes fusions. Posiblement els primers en adonarsen seran els espanyols, quan al mes petit encostipat de la borsa vegin com IBERIA, Telefonica o Repsol, son absorvides per empreses americanes, o per europees que despres seran absorvides pels ianquis. De Espanya només quedarà El Corte Ingles, i de Catalunya potser "la Caixa" si no segueix pel camí que va de comprar Donuts o accions del Deushte Bank. En poc temps podrem canviar noms i banderes, els espanyols pel logo del triangle, i els catalans per l'estrella-guardiola.
QUE POTS FER TU PER A COMBATRELA ? Consumir productes de la terra, preferentment del teu poble, despres catalans, despres espanyols, despres europeus. Pero europeus de debó , no verdures turques envasades a Alemanya, ni cotxes japonesos ensamblats a Anglaterra. Tot el que et gastes en productes no europeus no només paga el producte, sino que financia al Imperi. I quant mes val el producte ( p. ex. cotxes o equips electronics ) dons mes finances al enemic. Tu mateix.
COM FER FRONT A LA GLOBALITZACIO ? Amb un impost, diferent per a cada pais importador, que equilibri la diferencia en despesa social que fem a Europa amb el que es gasta aquell estat en Seguretat Social, infraestrctures, jubilacions etçetç I fer donació de aquest diners a la ONU per a que asumeixi aquestes tasques
Qui serà el valent que posara aquest impost al nostre "aliat" ianqui ?

6 comentaris:

Anònim ha dit...

valla tonteria de explicacion....

Anònim ha dit...

vete al pricka!

Anònim ha dit...

me han suspendio por vuestra culpa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no teneis perdon!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

vaya puta MIERDAAAAAAAA

chaló ha dit...

aixo es una verdadera porqueria.

Andrea ha dit...

m'han demanat que expliqui què és la globaització a l'escola i m'he trobat amb això, sincerament no entenc el per què dels altres comentaris, però ho expliques molt bé i és fàcil d'entendre. Per altra banda la teva teoria conspirativa, per dir-ho d'alguna manera, està molt bé, un altre cop els ciutadans estem enganyats per la merda dels polítics, que, al cap i a la fi, només só marionetes de la gent que té molta pasta... la gent pot creure que tot aixó és mentida, però crec que som massa ignorants, no tot és com ens ho pinten. En fi m'ha agradat molt ;)