8.2.09

El bloqueig de l'Estatut esperona l'independentisme


Una trentena d’entitats de la societat civil i partits polítics reunides aquest dissabte Barcelona han estat debatent les possibilitats de treballar per la unitat d’acció de l’independentisme en constatar "la fi de la via autonomista i la impossibilitat de cap encaix a Espanya".

Entre les propostes aprovades hi ha "elaborar un manifest conjunt en el que es reconegui el fracàs de l’autonomisme". "començar a treballar de manera conjunta a partir d’un Centre d’Iniciatives d’Acció", "prioritzar l’avanç de propostes polítiques electorals a partir d’ara i en les properes convocatòries electorals" i constituir "una Comissió Pemanent per a treballar en les diferents propostes", segons un comunicat.

A l'acte hi han participat, Patrícia Gabancho (escriptora), Alfons López Tena (Cercle d’Estudis Sobiranistes) i Rut Carandell (Reagrupament.Cat), que han centrat els seus parlaments "el fracàs de l’autonomisme i la necessitat de la independencia".

Entre els participants hi ha Catalunya Acció, Estat Català, Reagrupament.Cat, Congrés per la Sobirania dels PPCC, Deu mil a Brussel·les per l’Autodeterminació, Plataforma pel Dret de Decidir, Partit Socialista d’Alliberament Nacional (PSAN), Federació Nacional d’Estudiants de Catalunya (FNEC), Cercle d’Estudis Sobiranistes, Horitzó Nacional, Fundació Nova Història, Catalunya 1640, Bloc Gran del Sobiranisme, Berguedans per la Independència de Catalunya (BIC), Fundació Manuel de Pedrolo, Conferències Democràtiques de Catalunya, Girona Independentista i Republicana (GIR), Estelada 2014, Partit Laborista Hortonenc, Som Deu Milions, Associació Patriòtica Germans Badia, Llengua Nacional, Moviment de Cultura Popular El Sotrac, Fòrum d’Esquerres de Sabadell (FES), Joventuts Nosaltres Sols, Fundació President Macià, Moviment de Defensa de la Terra (MDT), Cercle Català de Negocis, Coordinadora Ecologista Independentista, Unitat Nacional Catalana (UNCat) i Partit Republicà Català (RC).

http://www.e-noticies.cat/

2 comentaris:

Anònim ha dit...

hola, crec que ets xpoferens a la viquipèdia. m'agradaria poder escriure't i xerrar d'aquell niu de catanyols. com ho veus? de fet no deixes cap email a cap de les teves pàgines web. ja em diràs com fer-ho. dóna't d'alta al correu a la viquipèdia i t'escric, no tens enregistrat cap email allà o digues com fer-ho. salut

Jordi Benplantat ha dit...

a http://www.xpoferens.cat/ tens el mail abaix de tot a la diana