7.2.09

ESPANYA ENS ROBA


Com podeu veure en el fitxer d'adalt, actualment la benzina ens hauria de costar per sota les 100 pta.

L'altre robatori que s'ha fet públic aquets dies es el que ens fa ENDESA. De fet no es un sinó dos: El primer es que les tarifes han canviat a 1-01-2009 i ells van llegir els comptadors en qualsevol dia del mes de desembre, per tant ens han cobrat els Kw des de el dia que van fer les lectures fins el 31-12-2008 a preus del 2009.
El segon es que el ministre aquest que te tantes idees, el d’Industria, els ha autoritzat a cobrar un excés de consum, per el que superi els 500 Kw / mes, sense obligar a les companyies a fer lectures mensuals dels comptadors. El resultat es que el mes que no llegeixen els comptadors facturen un estimatiu baix, i al següent mes la majoria de consumidors sobrepassen els 500 Kw, i així les companyies roben, perdó cobren, el excés.

No es que les companyies petrolieres i d'energia necessitin la nostra solidaritat, es que ens fan pagar a tots les aventures expansionistes per sudamerica dels governs espanyols, ja sabeu allò de ”la colaboracion con los paises hermanos”. O son “primos”?.

O els “primos” som nosaltres?


Ah, m’oblidava, el govern també ha autoritzat a bancs i caixes a augmentar les despeses dels comptes i targes, un capítol pel que l’any passat van cobrar 20.000.000.000 €.

Una altra noticia interesant :"Las cuentas de la Seguridad Social han registrado desde enero a noviembre un saldo positivo de 18.596,38 millones de euros". I jo em pregunto si la meitat d'Espanya te "empleo comunitario" o sigui son deficitaries, de qui deuen ser aquets diners del SUPERAVIT?

Un altre cop dels "primos"?

Perque els nostres politics mai han reclamat que passa amb aquets diners?