4.1.11

ATURATS CATALANS I SUBVENCIONATS EXTRANGERS



Segons les ultimes informacions, a Catalunya tenim 562.673 aturats apuntats al INEM, mentres que tenim una xifra de residents no comunitaris amb permís de treball de 465.828 a Barcelona-provincia només.
Si, es clar, la solució per a molts seria senzilla, es fan fora els estrangers i solucionat el problema. Però es que si penseu una mica us adonareu que aquí està fallant alguna cosa, o mes d’una. Aquets residents no comunitaris amb permís amaguen que hi han molts mes sense permís i vivint de la solidaritat i la beneficència publica. I la realitat es que no es veritat que tots els aturats siguin just els estrangers extracomunitaris, perquè mirant al voltant vostre podreu comprovar que d’aquets en coneixeu molt pocs malgrat siguin el 7% de la població, i que en canvi en coneixeu molts mes que son del país però estan a l’atur. Això no vol dir que les estadístiques siguin falses, sinó que la realitat es molt pitjor del que diuen.
I el que amaguen les estadístiques oficials es que tots els autònoms sense feina no hi son a les estadístiques, ni tampoc ho estan tots els estrangers sense permís de treball. Com tampoc hi son tots els que estan fent suposats cursets de reciclatge. I aquets ultims, segons UGT son un 7% dels aturats, i segons l'ex-consellera de Treball 260.000 aturats han rebut cursos de formació recentment. O sigui que queda confirmat que aquelles grans cues que veieu diàriament davant de edificis del SCO son aturats que van a rebre cursets.

Perquè, i es una altra cosa que amb tanta estadística no s’enten es com pot ser que només un 7% d’immigrants, tinguin tants infants escolaritzats ( no he pogut trobar la xifra exacta).

I no es aquí on falla el tema, tots estem d’acord que els nens han d’anar a escola i la gent ha d’estar atesa sanitàriament, però d’aquets drets com a ciutadans hem passat a atorgar drets ciutadans que es financen també només amb el que paguem contribucions nacionals.

No pot ser que la gent no pugui menjar o no tingui on dormir, i ambdues coses igual que la sanitat o l’educació infantil han d’estar garantides, però el que no pot ser es atorgar ajudes monetàries a gent per simple comoditat dels administradors. Existeixen moltes instal•lacions religioses en estat de semi abandó o infrautilitzades que podrien ser habilitades com a menjadors o dormitoris públics decents. La gestió de les organitzacions religioses es reconeguda i experimentada. Que les administracions que paguen ajuts a aquesta gent amb precarietats doni els diners a aquestes organitzacions, i que elles facin el servei.

El primer que ha de combatre el nou govern es la picaresca dels tots els “ciutadans” no catalans que es beneficien dels nostres impostos. Ha arribat ja el moment que la Sanitat publica catalana emeti factures a la comunitat autònoma o al país d’origen de la gent que ve a operar-se a Catalunya. S’ha de combatre també la picaresca de les subvencions municipals als estrangers. Jo he vist al meu poble donar targes de transports per a nois estrangers mentres el pare es passeja amb un Mercedes. I també m’he trobat que moltes dones estrangeres no accepten feines si no son en diner negre, perquè si son en blanc, perden els ajuts de l’ajuntament.

La primera lluita per a sortir de la crisi es la lluita contra la perversió del benestar social públic. Jo no tinc res contra els estrangers, només demano que es comportin com jo ho faria al seu país, pagant impostos i aprenent i assumint llengua i cultura. Crec que no es massa demanar.
 Però no patiu, de tot això no en sentireu a parlar. Avui he escoltat en nou Conseller de Sanitat a Rac1, i ara, el mes important es la caça del fumador, fins i tot han inventat un telèfon per a fer denuncies anònimes!. I es que hi ha quelcom més patètic que un català preocupant-se del compliment d’una llei espanyola? ( O dos partits catalans anant a la Junta Electoral Central a demanar l’autorització d’un debat, O un diputat català amenaçant la taula del Parlament en trobar-se davant del TC).

Cert, son molt patètics, tots plegats.

3 comentaris:

Ricard C. Estrada ha dit...

S'ha d'exigir que qui vulgui sanitat pública o benestar social pagui impostos i contribueixi. Aquesta perversió de l'estat de benestar per la qual es regalen targetes sanitàries a jubilats que no han cotitzat mai aquí però són pares d'immigrants és una vergonya o el cas aberrant de persones que no treballen i tenen els mateixos drets sanitaris dels que si que ho fem també és patètic. No cal deixar ningú tirat al carrer en cas d'urgència però finançar tractaments cars a persones que no són productives és immoral.

vapari59 ha dit...

Sense desmerèixer altres comentaris, que em semblen molt encertats; el comentari de la "caça del fumador" em sembla força paradigmàtic. D'acord amb la Llei vigent fins el començament d'aquest any, els fumadors podien escollir entrar en locals on es fumés, o no. Els no fumadors, també. Si ho entenc bé, com que la majoria de persones no fumen, cal prohibir fumar a tot arreu. Jo em pensava que els propietaris dels locals podien escollir el tipus de clients, d'acord a les seves preferències, segons aquell cartell que deia "reservat el dret d'admissió". Doncs a partir d'ara nó. Però, és que a sobre, no prohibeixen la venda ni l'el.laboració de tabac (és tòxic, no?) sinó que amplien el ventall de punts de venda perque a la gent li sigui més fàcil mantenir el vici. La veritat, no ho entenc. Segurament és que estic acostumat a pensar de forma diferent als demés i pot ser per això vaig votar a RCAT. Però recordeu que el peix que no nada contra corrent és el peix mort. Salutacions i bon any al Mestre Manubens.

Jordi Benplantat ha dit...

El cel militaritzat, denuncies anònimes als fumadors,... i deien que Franco era dolent.!
Correcte company, no estem morts, i a poc que ens aixequem i reemprenguem el camí ens adonarem que ens ha enganyat un zombi http://www.interviu.es/reportajes/articulos/buscan-millones-de-laporta-en-suiza