6.11.10

LIE TO ME (mentiders compulsius cap 21 )


M'encanta la sèrie LIE TO ME, i sempre s'aprenen coses noves. A l'episodi d'aquesta setmana es tracta d'averiguar si el video que ve a continuació es una topada fortuita, o be si el delinquent fa la trabeta a l'altre peató.
Segons el doctor Cal Lightman, si es tracta d'una topada fortuita, l'iterfecte miraria l'entrevistadora, i al percebre la topada es giraria cap a l'altre peató.

En canvi, en el cas de que l'interfecte fes la trabeta a l'altre peató, miraria el seu peu, per encertar el moment just de fer la trabeta, i desprès d'aconseguit l'objectiu es giraria cap a l'entrevistadora per a dissimular.

Jutgeu vosaltres mateixos: topada fortuita o trabeta premeditada ?

3 comentaris:

Àlex A. ha dit...

Sens cap mena de dubte és una traveta de JL a TF, es pot veure com JL se n'adona que el rival s'apropa i dissimuladament li fot, la reacció de TF ho diu tot, si tu ataques no et queixes amargament després, i si tu reps com en JL no demanes perdó.

És inaudit que els sectaris de SCi van dient que en TF tenia un pla, sabia que JL faria l'entrevista a la Diagonal i va tramar tota l'agressió, vamos que en JL és Kennedy i en TF Lee Harvey Oswald.

JL és un buscabregues, no me'l vull ni imaginar com a llibertador del nostre poble, no podem caure tan baix

Anònim ha dit...

Arribar a la conclusió que li fot la traveta havent-se apropat prèviament quan, el vídeo comença justament instant abans de la traveta, és, sospitós.

També és sospitós que ataqueu tant a Laporta, massa sospitós, ja comença a fer olor de socarrim.

Anònim ha dit...

Ostres i no podrien fer-li la traveta de bracet de la Maria Dospedres i la filla del mafiós de l'Est i amb la filla de la Duquesa de Alba fent palmes?