20.11.10

VOT ÚTIL O VOT INÚTIL


Estem a la darrera setmana de campanya electoral, i ara apareixeran les crides al vot útil, per tant es important constatar la utilitat de votar a cada candidatura.
              
Si vols ser espanyol, ja saps, pots votar PXC, C’s, PPC o PSC. De fet es un vot que no hauríem de descartar ningú, doncs per a seguir vivint en un país de merda i amb uns politics de merda, mes val ser espanyols.
La mafia sociata, hereva de la corrupció falangista de la mediocritat, propugna “GARANTIA DE PROGRÈS”. No entenc que dimonis passa, que on manen aquets, només progressen ells. En cap cas son GARANTIA DE RES.
Els socialistes, igual que la seva filial comunista camuflada de Iniciativa-PSUC, com a objectiu nacional ens proposen “recuperar l’Estatut” . Es refereixen a aquell estatut de merda ja retallat pel pacte Zapatero-Mas, i  desprès per en Alfonso Guerra, però abans que l’acabes de retallar el TC. O sigui aquell text infumable de mes de 200 articles.
La Coalició nacional-regionalista, predica “PER UNA CATALUNYA MILLOR”. Gran compromís el que adquireixen aquets, doncs només que s’apartin els socialistes i els seus satèl·lits, ja ho serà de millor.
 Be, ja nomes ens queden les tres candidatures independentistes, i aquest es el “vot útil” que m’interessa retratar.

Perdoneu-me un incís : Fixeu-vos com son de optimistes alguns independentistes que ja s’estan preparant fins a tres “plataformes”, “manifestos” o dieu-li com vulgueu per al 29 de novembre, per a guiar-nos cap a l’independència d’aquí a quatre anys. No es conya. Amb lo senzill que els seria entrar a Reagrupament. Doncs no, en aquest país hi ha massa gent que vol tastar cadira o xuclar micro, per a dir-nos coses que ja fot trenta anys que ens diuen i no els hem fet cap cas.


Be, continuem.
Anem per Esquerra: ara en Putxi parla de “GENT VALENTA”. Desprès de set anys de calces cagades, ara seran valents. Esquerra, amb la seva nova seu de mils de milions de peles, i amb pisos de mil milions (Carod, Avda Bonanova 30 atic) son el gos de l’amo socialista. No trairan a qui els dona de menjar i a qui els paga la lletra mensual de la nova seu. A aquest pas acabaran absorbits pel PSOE, com en el seu dia va fer Euskadiko Eskerra.

        
La “Soli” d’en Jan està cada cop mes abaix. No tenen cap seu local, nomes una de virtual, i pel que ens expliquen els de “comarques” fan mítings amb gent portada amb autocars. Contràriament als que molts pensaven, no han disposat de recursos econòmics (només han enviat un milió de paperetes a les llars dels votants), la seva campanya ha estat bastant pobre i lineal. Malgrat això tenen alguns adeptes que defensen votar-los amb el nas tapat, com l’altre dia em confessava un històric independentista de Cervelló.
Son aquesta gent que marxà de Rcat buscant la puresa i s’han fotut de morros contra el mur d'una organització que funciona com una societat limitada. El 29 tornaran. No descarto que els solidaris, la propera setmana, facin alguna de les seves habituals porcades, com, per exemple, anunciar que es retiren de Lleida, Tarragona I Girona, a canvi que Rcat es retiri de Barcelona. No ho descarto, però m’es indiferent.
               
Finalment estan els reagrupats, si . Que dieu? Que les enquestes diuen que no sortiran?. I QUE !
Reagrupament ha fet els deures, una campanya electoral barateta però il·lusionant: molts actes, escenari mòbil, la furgoneta recorrent els pobles, i ara el “air force one”, l’autocar d’en Joan i el seu equip de premsa. Espectaculà! Que diria en Putxi del Polonia, i molt important, ha enviat la papereta als cinc milions de votants.
Que mes dona que Rcat tingui 3 o 15 diputats. si com no tinguem 68 no aconseguirem l’independència de manera immediata, i si per a fer propostes al Parlament es igual tenir 5 o 15 diputats.
No es això el mes important. El mes important es passar llista de quants catalans estem farts d’aquesta política plena de corruptes. Quants estem farts del suposat progressisme “nini” i de la vella política del peix al cove. Quants estem farts d’aquets politics que mai han treballat en el sector privat. Quants estem farts d’aquest parlament amb un 85% d’ex-funcionaris de perfil baix. Quants catalans volen realment l’independència sense tenir que regalar el seu vot als professionals de la política o a gent plena de morts a l’armari. I finalment quants catalans volem realment una Catalunya molt millor, amb gent a la política per un temps prudencial, amb uns diputats que cada setmana atenguin les necessitats i problemes dels seus votants.
Reagrupament es el vot dels patriotes honestos.! Vota amb nosaltres, i així veurem tots plegats quanta gent realment vol un país diferent i molt millor.
El dia 28, passem llista. No et traeixis a tu mateix.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

a girona no hi ha cap cartell ni pancarta de propaganda dels de la soli.
aquesta gent son un gran buf que només existeix virtualment per internet.
tinc la sensació que no tenen ni afiliats militants(no em refereixo al adherits sense pagar a través d'internet)ni gent que corri carrers ni carreteres de tot el territori penjant pancartes i encartellant .
nosaltres si que som gent real . no som virtuals, som gent que "penca" amb il.lusió, i si els mitjans ens haguessin permès apropar-nos a la gent ,catalunya ens hauria conegut com som i els de la soli no s'harien menjat ni una merda.
sigui aquest diumenge, o sigui d'aquí a quatre anys arrassarem per la nostra solidesa,perseverància,sencillesa i honradesa que ens caractertza ara i ho farà sempre. Fins el dia que proclamem l'independència.

Anònim ha dit...

Com a mínim, els de solidaritat, els d'esquerra i altres partits, ja sabem en que ens podem trobar, però... reagrupament... això ja és una altra cosa:
http://www.directe.cat/noticia/84555/carretero-va-pretendre-afiliar-se-a-unio-mentre-era-alcalde-de-puigcerda-per-erc

Anònim ha dit...

així que no pretengueu fer-vos passar per ser àngels precissament.
Unió, no és precissament un partit que miri per Catalunya, ans el contràri.

És un partit españolista.

Jordi Benplantat ha dit...

i el directe.cat qui el paga?

Anònim ha dit...

Va "pretendre" afiliar-se a Unió? És com dir que algú va somiar guanyar el premi Nobel, o que va imaginar-se com seria matar al rei d'Espanya. Feia temps que no llegia una noticia tant ridícula, acusant a algú de coses que ni tan sols han fet.
Patètic.

Anònim ha dit...

Doncs al meu districte de Barcelona (més de 150.000 vots) no hi ha un cartell de Rcat; ni els he vist. Dels nostres a munts...........clar, és que tenim cinc grups de tres que surten a encartellar tres cops per setmana.................i paradetes de Rcat a Barna?...0; i actes de barri????...assistències de 20 persones....en fi, enganyeu-vos entre vosaltres.....

Anònim ha dit...

L'anònim de sobre està agafant la part pel tot, cagant-la de manera estrepitosa i demostrant que és un ignorant que del seu barri no n'ha sortit mai.

Kefes ha dit...

Els què tot i voler votar Reagrupament, si al final no ho fan, per un tactisme de curta mirada, quin greu que els hi sabrà al veure que, malgrat tot, Reagrupament treu la representació necesaria per desenmascarar els colaboradors.
La pudor del vot "util" no se la treuran de sobre en 4 anys.

Anònim ha dit...

Acabo la reflexió i he decidit votar Reagrupament, senzillament pq m'estimo la terra que visc.