10.11.10

TAKE THE MONEY AND RUN (UNS DELS NOSTRES, cap 22)

Ja fa dues setmanes que uns directius del CCN okupen la seu i el web del CCN. Fins ara només he vist un excés de paciència per part del legítim representant, el president Carner, i en canvi, cada cop que miro el web del CCN veig que s’anuncien els actes de SCI, i de cap altre candidatura.

Suposo que amb això la transversalitat i tota la fullaraca del seu comunicat queda desmentit pels propis fets.


I malgrat hi ha qui pugui pensar que en aquest moment existeixen dues directives al CCN, segons els estatuts, només el President pot convocar a reunió a la Junta Directiva, per tant qualsevol reunió de gent del CCN no convocada pel president no pot ser mai executiva.

I la Junta copista segueix sense ensenyar l’acta d’Assemblea on diuen que van ser nomenats; per tant no son tampoc membres de la Directiva.


I com es millor una imatge que mil paraules, adalt teniu una mostra del que la junta colpista entén per MANTENIR LA NORMALITAT. I per si voleu comparar amb un cartell de Rcat, anterior al cop, també us adjunto un, on intervenia en Carner.  Cadascú que tregui les seves conclusions sobre qui està utilitzant l’imatge del CCN partidariament.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Admeto que es indignant i jo que segueixo amb interés l'evolució de les opcions independentisdes desde fa un any (tot i que desde lluny perquè no pertanyo a cap grup) comprenc l'emprenyament que mostren alguns Reagrupats.
Acabes arrivant a la conclusió que els dirigents de SI son com el Rei Midas, tot el que toquen ho acaben convertint en ... merda.
Deu ens agafi confessats.

Miquel ha dit...

resulta extrany, a la web del CCN, no surt anunciat cap acte de Solidaritat. Com tampoc surt de Reagrupament, ni d'ERC, ni...
Surten anunciats els actes de presentació del cercle. Dir que aquells actes són els de solidaritat és: temerari, falta a la veritat, i maniqueic. És manipular.

Anònim ha dit...

Carai Miquel, el que es de ser temerari, mentider i sobre tot maniqueic, es AVUI esborrar tots els links als targetons dels actes SCI-CCN, i desprès venir aquí a fer la pixadeta.
Pero es igual, sou tant rematadament tontos que no us heu enrecordat d'esborrar abaix a la dreta el "Propers esdeveniments",
Ja veig que alguns us heu saltat les clases que us dona en Novoa.

Indigeta ha dit...

Be, ja dono per sentat que és inùtil intentar fer veure a tots el galdós espectacle que doneu, així que val més deixar-ho correr.

Esperem que passi el 28-N, que ens treiem de sobre el tripartit de la misseria i que tots aquests grupùscles "independentistes" que no cercan res més que esdevenir una canongia per alguns espabilats donin pas a un partit explicitament independentista seriós, amb cara i ulls, lliure de frikis i trepes, que de veritat faci por als espanyols per poder dur a terme la estratègia del poli bo - poli dolent que tant li convé a Catalunya.

Jordi Benplantat ha dit...

Indigeta, si tu vas pel carrer i un xoriço et fot la cartera et faria gaire gracia que vinguès algú a queixar-se de "l'espectacle que doneu". Hòstia ja una mica menys de mirar la brosa al ull aliè, i ves mirant l'invent de dir un dia que demanarà el concert enconòmic, al seguent que aixó es a 10 anys vista, i al tercer que aixó nomès eixugarà un 50% del dèficit fiscal. Per a espectacle, el vostre, Indigeta, el vostre.
El Mag Mas.!

Anònim ha dit...

A ccn.cat hi ha un event "Acte de Presentació a Barcelona" que Organitza SCI Nou Barris, i s'han equivocat, es de RCAT.

Kefes ha dit...

Confirmat: Dels 27 actes programats al CCN per el mes de novembre, 14 diuen que estan organitzats per Sci, mentre que tan sols el de Llançà va ser organitzat per Reagrupament.