29.11.10

NO VOLEM SER INDEPENDENTS....

3 comentaris:

Indigeta ha dit...

A no?....i perqué no?, perqué no volem ser independents?.

No us abrogueu una exclussivitat que ningú us ha donat.

Anònim ha dit...

Que bé, ara tindrem un parlament on, a més d'unionistes, hi tindrem un nou carregament de corruptes, cocaïnomans, paparres i demés merda friki variada. El poble de Catalunya ha parlat, i de la boca només n'ha sortit merda. Estic decebut amb la meva nació.

Estel Negre ha dit...

es el que te la democràcia,el poble català es igual que l'imperi dels inques o dels indis americans. La gent s'enlluerna amb la xerrameca dels xerraires estafadors que els prometen quatre vidrets de colors i algun mirallet.
hi ha un munt de gent que dient-se independentiste ha votat sense cap mena de criteri a la tropa més grotesca de mafiosos manipuladors escalfa seients que hi havia, per que en coneixien un que feia anar un club de futbol.
Es veu que els molt torracollons no se n'han adonat que aquestes no eren les eleccions del barça.
I de memoria els catalans, més aviat poca .Més de dues dècades de manaires butiflers paternalistes resclosits i ara sant tornem-hi.
Que hi farem . es veu que així som la majoria de catalans.
Per això jo ja estic estalviant per comprar-me un cove(veiam si hi cau algun peix). i a partir d'ara els dissabtes a la platja a caçar vidrets de colors .Potser d'aquí a quatre anys en tindré un munt, i amb els vidrets , tot un poble enlluernat.