15.7.10

REUNIÓ CONFERÈNCIA NACIONAL DEL SOBIRANISME

Ahir va tenir lloc a Barcelona la reunió convocada pels promotors del Manifest 12 d’abril amb totes les forces vives sobiranistes per tal de bastir una candidatura unitària independentista a les properes eleccions.

Assistiren entre molts altres. Anna Arquè representant al nounat partit laportista, el sr Suma Canela, el sr. Santiago Espot, gent de la CUP, algun verd, els delegats enviats per R-cat i molta gent de variat pelatge.
El resultat va ser aquest:
  
I això des de l’optimisme. Espero a veure que diuen els participants per emetre més informació i la meva opinió sobre aquest tema ja mort.

8 comentaris:

El Canari Visionari ha dit...

Doncs jo espero que tu ens en diguis alguna cosa, perquè ningú en diu res enlloc. No hi veus cap possibilitat, company?

Jordi Benplantat ha dit...

http://somnoticia.cat/2010/07/16/fracas-estrepitos-de-la-conferencia-nacional-del-sobiranisme/

L'article es molt moderat.i desviar l'atenció cap a la relació Carretero-Laporta fora de lloc..
La convocatoria era per a entitats adherides, i alli va apareixer gent de variat pelatge.
La major part de la gent que parlà fou de Rcat. Un associat propossa disoldre Rcat dins la conferència, o sigui mullar-se mes imposible.
Arqué i Espot, muts.
Barrera marxà indignat als 10 minuts.
Massa gent viu en bombolles.

Anònim ha dit...

Acabar com el rosari de l'aurora
Parèmia: Acabar com el rosari de l'aurora.

Variants i sinònims:
Acabar com el ball de Moixent
Acabar com el ball de Torrent
Acabar com la comèdia de Falset
Origen: El rosari de l’aurora era una devoció practicada en forma de processó pels carrers. Un dels primers signes anticlericals del 1868 fou l’intent de desbaratar aquesta pràctica, originant autèntiques batalles campals.Explicació: D’aquí ve el que quan una cosa acaba en baralles o fracàs, es diu que “acaba com el rosari de l’aurora”.

Anònim ha dit...

La ronda de contactes seguía dilluns 19...no en conec el resultat.

Anònim ha dit...

he llegit algun comentari que ara s'han tornat a convocar pel dijous 22. Es el conte de mai acabar,...no les deuen tenir totes i segur que esperen a la anunciada roda de premsa López Tena-Bertran-Laporta de demà. Com els de l'anomenada CNS només cerquen un lloc a les llistes, es el que els queda. Si no, sabriem de propostes, estratègies, moviments....res, només col·locar-se... i sense pencar.

Jordi Benplantat ha dit...

El que avui ha dit en Laporta es tot el contrari del que fan a la conferencia.
Avui diu de bastir una organització transversal amb CDC i ERC.
Cada dia una nova idea, i el temps passa, i el Mr Chance pot convocar eleccions el 19-09

Anònim ha dit...

Pel calendari no et preocupis perque aquest agost ningu fará vacances del tot. A més la campanya no es pot iniciar fins a poc de les eleccions.

L'avantatge que té en Laporta, com els de Ciu, és que mou capitals al seu voltant i per tant el finançament d'una campanya ja el té quasi garantit. Será a cop de talonari i no tant portal a portal com ha de fer la gent de Rcat.

Anònim ha dit...

Dins l'entorn de Suma Independencia no s'ha parlat mai d'altra cosa que d'una gran coalició on tant formacions grans com grupuscles petits hi trobessin espai, inclosos ERC i Ciu, o part de la seva militància.
O sigui que les coses tampoc van gaire diferents de com s'han impulsat