11.7.10

NO US DEIXEU ENGANYAR



  • Als que ahir no vareu poder baixar a Barcelona, i que avui llegiu els diaris interessats pel que va succeir ahir, NO US DEIXEU ENGANYAR, l’immensa majoria dels participants no van anar a defensar cap estatut. En cap crit, en cap lema, es feia esment de cap estatut. El crit era INDEPENDÈNCIA.
  • Als que si vareu anar i que penseu que els vostres representants politics han captat el missatge, NO US DEIXEU ENGANYAR. Ells només faran protestes toves, potser al Parlament del zoo, potser al parlament de Madrid, però ells no son conscients que, en el fons, la manifestació d’ahir es una forta critica a la seva incapacitat.
  • Als que viviu fora i a tots els que pensen que amb la manifestació d’ahir la feina ja esta feta i que ara tot rodarà sol, NO US DEIXEU ENGANYAR, la manifestació d’ahir nomes es un primer pas d’un llarg camí.
  • Als que encara pensen que això d’Espanya pot funcionar, als que parleu d’Estat Federal, als que pensen que els politics espanyols encara reaccionaran, NO ENS PODEU ENGANYAR mes, aquesta musica fa 150 anys que l’escoltem, i ja no teniu credibilitat.
  • Als companys de REAGRUPAMENT, que ahir, gracies al fet de ser-hi, es van convertir de cua en cap, NO US ENGANYEU, no tot serà tant fàcil com ahir. Però si hi som, PODEM.
  • Als companys Laporta, Canela, Espot, etc etc , REAGRUPEU-VOS, i deixeu de perdre el temps, i de fer-lo perdre als demés. 
  • Als meus companys de la “Taula del Rat Penat” i la seva magnifica pancarta “PEL PARLAMENT SOBIRÀ QUE PROCLAMI L’ESTAT CATALÀ”, felicitats. 
  • A tots els catalans de la franja de Ponent, del Rosselló, de les Illes Balears, de les Illes Pitiüses i del Regne de València : REAGRUPEU-VOS, per a aconseguir la plena INDEPENDÈNCIA de tota la Nació Catalana.








1 comentari:

Abate Marchena ha dit...

48 h. han tardado los hipócritas parlamentarios en traicionar a los incautos que creemos, que es posible pacificamente, conseguir devolverle la DIGNIDAD a Catalunya. Ayer fué rechazada la por la Mesa del Parlament la ILP que Lopez Tena y Uriel Beltrán presentaron como Consulta Independentista, contradiciendo la aprobación que efectuaron hace unos días atrás.
¡Malditos!