19.2.06

18-F, segons la guardia urbana....


La guardia urbana de Barcelona es caracteritza per la seva equanimitat, i la seva potencia numerica davant de dades, si senyor.
Aquesta guardia urbana que multa cotxes si estan damunt la acera, excepte si son patrulles que s'estan foten el carajillo. que no permetien que les motos passesin pel mig dels cotxes fins que els seus motoristes ens ho van ensenyar a fer, o que participen en les 24 hores de Montjuic amb una "moto oficial" robada, sempre ha estat per a mi un referent i un exemple, del que no s'ha de fer. Podria explicar també d'on surten alguns abrics de pells de dones dels guardies urbans que arriben a una peleteria acabada de robar, si arriben ells abans que la polisia nazionà, pero avui no es el dia.

A la manifestació del NO A LA GUERRA, segons la guardia urbana, en l'espai que va desde Pl. Espanya a Colom, hi han 1800 metres x 40 d'ample=72000m2.

A la d'ahir, segons la guardia urbana, desde Pl. Espanya a Pl. Catalunya hi han 16 carrers de 120 m = 1920 metres, x 50 d'ample=96.000 m2.
Segons la guardia urbana i segons el mapa de Barcelona del Ajuntament, esclar.

A la manifestació del NO al PP, perdó , del NO a la Guerra, plovia, i per tant la gent amb paraigues ocupa mes espai que quan no plou. Ahir no plovia.

Ahir segons els comptables de la guardia urbana nomès han assistit a la manifestació uns quants milers de ciutadans. Avui, segons els mitjans de comunicació catalans, el mateix, quatre gats. Maxim els 300.000 que diu l'Avui.
Recordeu quan Franco, que al vell general el tenien enganyat tota la seva cohort que eren mes franquistes que ell mateix. Dons ahir i avui, la guardia urbana, i els tres diaris de Barcelona acontenten als seus senyors dient que a la mani de ahir, res, quatre gats.

Jo vaig estar a la mani del 1 i del 8 de Febrer del 76, (soc el tiu alt i pelut que es a l'esquerra del Xiri , ostia si, tots erem alts i peluts aleshores), també a la del famos 1.500.000 de persones al passeig de Gracia ( 9 carrers de 120m x 60=64.800m2) del 77 , vaig veure la del No al PP, perdó, a la guerra, per televisió, sí per la mateixa televisió que ahir no sabia res d'aquesta mani.
No tinc ni puta idea de comptar manifestants, pero el que si sé es comptar metres quadrats.

I com que constato que la Guardia Urbana no pot ser que faci servir planells diferents segons el color que tingui la manifestació, ni tampoc que a Barcelona tinguem forats negres o stargates que allarguin o arronsin les manifestacions segons a quin carrer es fan, crec que hem de avisar rapidament al Mulder i la Scully , perque senyors aqui tenim un Expedient X.

I el pitjor que pot passar ara, es que les "dades de la guardia urbana" el sr Artur Mas, se les cregui.
Mas, collons, desperta. Ahir, nosequantes persones, pero mès metres quadrats que el NO a la Guerra, i nosequantes persones pero un 50% mes de metres quadrats que la historica mani del Estatut de 1977,(1.500.000 de persones, segons tothom) us van dir a tu i a la resta dels nostres politics que :
SOM UNA NACIÓ, I TENIM EL DRET A DECIDIR, i per si no saps que es el que volem decidir, la segona pancarta ho aclaria : PROU ESTATUTS, CAP A LA INDEPENDENCIA.

Ho has entes Artur?. La teva nina també?. Dons deixeu-vos d'osties i recorda el que tu mateix deies fa nomès un mes. I si no t'enrecordes, mes abaix tens l'arxiu de so amb la teva propia veu.

Més fotos d'ahir

Artur Mas, a CATradio el 17-01-2006

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A la manifestació erem moltissima gent! Nosé si 1M però el q sé realment és qhihavia un riu de gent amb un mateix sentiment comú!
L'únic q em va sobrar van ser 2 banderes espanyoles republicanes xq crec q hi sobraven alla! Era una manifestació pel dret de decidir i no hi tenia res a veure espanya i ni res espanyol sino només català i tot el relacionat amb el seu poble i cultura !

Som una nació i tenim dret de decidir

Anònim ha dit...

Que deia fa un mes? no es pot escoltar.