5.6.06

REFERENDUM PER L'ESTATUET.! que votar?



Que votarà Saura? : el sr Saura, conseller de R.I.i P. , va passejar un autobus per tota Catalunya, per a recollir idees de la població per al nou Estatut. Hores d'ara, encara ens té que explicar , quines idees ofertes per la població han estat col.locades al text final.
Un Estatut es un acord de repartiment de poder entre el poder central i l'autonomic. Es un text que es pot encabir en 10 apartats, en quatre, o en un.
Tota la martingala dels "drets socials" aportada pels eco-multi-pluri-excomunistes no es res mes que una manera d'enmascarar el texte.

Que votarà Montilla? : Montilla es aquell senyor que anaba i venia amb Rubalcaba y Caamaño, enviats per ZP mentres es redactaba l'Estatut , i que el 30 de Setembre va brindar amb cava.
En canvi, nomès una setmana mes tard, el Sr Motilla es situaba a l'altre costat de la "taula negociadora", amb l'amic Iceta, l'altre transformista d'aquesta obra.
I son aquets els que diuen que si guanya el SI; guanya Catalunya.

Epi i Blas : Els srs de E.R.C. fins el dia 22 de Gener estaben totalment d'acord amb els seus socis de trifasic,TOTALMENT. Nomès despres de que Mas i Zapatero es facin la foto desprès de pactar ENCARA NO SE SAP QUE, es quan als republicans els hi agafa un atac de banyes que encara els hi dura.
Desde Companys o Tarradellas aquesta gent mai han sapigut estar, i sempre han encertat en cagarla. Com es pot votar el mateix que el PP ?.

El mag Felix Mas : La mateixa nit del dia 22 de Gener, jo vaig escoltar a Artur Mas, i vaig veure escrit als diaris digitals, que l'acord Mas-ZP suposaba no nomès que ja no tindriem mes deficit fiscal, sino que, ens tornarien els calers: ens pagarien el deficit historic de la Sanitat en set anys...!!!!
A hores d'ara, ningú encara ens ha aclarit com queda aixó del deficit fiscal.

Els unics guanyadors : els del PP català no nomès sortien contents de les reunions, sino que van brindar amb cava el 30 de Setembre, si si, al costat de Montilla i els altres.
Despres, la seva infanteria espanyola, comandada pel Losantos, amb totes les trampes posibles , inclosa la de no saber quan folis ocupen 4.000.000 de signatures, han aconseguit el seu objectiu, que ZP es cagui a les calces, els politics catalans també, i que finalment el text aprobat sembli mes la normativa d'un reformatori que una Constitució.

Conclusió, la cosa esta fotuda, si votes NO com E.R.C., estas votant com el PP, si votes SI estas votant a favor del Montilla, del Iceta i del autobus Saura.
I no seria mes sencill no anar a votar, i que en ZP aquesta merda de millora d'Estatut la possi en una llei, i la pasta ens la arregli en el C. P. F. i F. ?. , i les collonades d'en Saura en una llei del Parlament català, i au, que fa baixada.

I si el finançament no ens l'arregla en ZP, que ens l'arregli la Caixa, que per aixó van possar cullarada presionant en Mas perque acceptes un acord urgent amb en ZP, que s'els estaba cremant el rostit de OPA. O els empresaris catalans del Circulo Equestre, que també en saben d'opinar i de pressionar, com en Lara Bosch, vaja una peça. Si aquest home es així de burro, com deu ser el seu cavall del "circulo equestre" ?.

Record historic. Un cop acabat aquest comentari, he recordat que malgrat ser president de "mesa" electoral tampoc vaig votar ni l'Estatut del 79, ni la Constitució, potser serà perque a mi les lleis del pais veï em rellisquen bastant. Com la llei del tabac. Encara estic esperant que em vingui un inspector a la feina a multarme. A partir d'aquell dia possare un cartell a la porta que digui "prohibida l'entrada a no fumadors". A veure quina llei es mes important, si la del govern espanyol a casa meva, o la meva a la meva propia "casa".

1 comentari:

Anònim ha dit...

Estatut =millor financiació , ajuda als joves per tenir una pis, tenir un país mes modern i mes competències; juas!!!! ¿ Però de veritat volen que ens un creiem això.?
L’altre dia deia l’Artur Mas, que si surt el Si, rebaixarà l’impost sobre transmissions de bens patrimonials; quèeee????? ¿Per què no rebaixa senzillament l’IRPF, l’impost de societats, l’IVA en definitiva aquells impostos que ens afecten directament?; Noooo!!! ha de rebaixar només aquells impostos que afecten a una petita part de la societat catalana, o sigui a la burgesia empresarial i a la classe política, doncs son aquest precisament els que hereten mes que la resta de la catalans. Ja estem un altre cop!!! S’estan fent l’estatut a la mida dels seus interessos.
Jo encara no he rebut el text de l’estatut a casa, ¿ pensen que desde el moment que el rebi fins que trigui a llegir-me’l, tindré temps per decidir el meu vot?. -Pascual Maragall va prometre que totes les llars de Catalunya en tindrien una copia avanç del referéndum-.Com sempre arribarà tard!!! Això si espero que sigui gratuït i no me’l facin pagar.

Salutacions!!!!