20.3.09

HO HAVEU VIST AIXÓ?


L’altre dia en Goebelsaragoza va presentar una campanya publicitària del "partido". Avui l’he vist al carrer i he flipat. Enlloc diu si el lletrerot es del govern o del partit.
Vaig a fer una mica d’història del tema. A l’època Pujol la Generalitat sempre posava uns lletrerots on feia obres, sempre amb fons morat, i lletres blanques, sempre amb el logo de la Generalitat, i MAI amb el nom del President.

Aquell disseny va evolucionar amb Maragall ( ja sabeu que li agrada molt el disseny a aquest home) i va canviar el color de fons a vermell i les lletres o els símbols van passar a ser grocs, de manera que quan feien unes obres a una carretera, i dibuixaven una carretera al cartell, de lluny el que es veia era molt semblant a una bandera espanyola.

Be dons,ara, des de que hi ha en Montilla, els cartells segueixen sent vermells però amb un pantone clavat al que fa servir, oh casualitat, el psc-PSOE.
I be, avui he vist aquest cartell i no he sapigut distingir si era del partido o del govern.

Si posa president serà que es del govern, no? O es del partit i el paga el govern?

Quan els símbols d’un govern i d’un partit no es diferencien es diu DICTADURA? . Ah no, que el Hugo Chaves es un demòcrata!




MM
pd: el cartell de les fotografies, es a Cornellà, Avda del Baix Llobrgat, cantonada Carretera d'Esplugues.

10 comentaris:

reflexions en català ha dit...

Hòstia, que for. M'emporto la foto si no et fa res. En vull parlar.

Salut.

Adrià Izard ha dit...

La mare que els va parir!!!!! Aquests socialistes són la repera, com poden ser a la generalitat?? (la pregunta va dirigida als senyors d'esquerra).

Jordi Benplantat ha dit...

Segons l'enquesta (amb trampes com sempre del Periodicu http://www.elperiodico.com/EDICION/ED090322/CAT/CARP01/PDF/g034dR01.PDF CiU roça la majoria absoluta.
Per tant no hem de criticar el que fan, sino pendre bona nota de que tot aixó, segons el seu criteri moral, es pot fer, i un cop guanyem aplicar-ho.
Sostres director de TV3, Enric Borràs director de la policia, Xavier Roig conseller d'Industria, Xavier Sala-Martin d'hisenda, i a sac amb tot.
Jo em demano la propaganda del govern.

markus33 ha dit...

Atenció, de manipular en saben molt, i nosaltres només tenim infanteria, la millor infanteria de marina, però només infanteria, ells tenen artilleria, aviació, marina...(periodistes, suposats intel·lectuals, diaris, la corporació, Sexta, T5, TVE, Ona Catalana, SER, CUATRO... i des de fa poc LA VANGUARDIA..)
NO PODEM FALLAR A CATALUNYA, ESMOLEM VEN BÉ LES EINES...

Marc. ha dit...

....sense comentaris, per cert on estan els defensors de l'honradesa política (Cuní i companyia).

Dessmond ha dit...

Aquests fets són altre cop de vendre la pell abans de matar l'ós.

Un indígena ha dit...

Impressionant.

Jaume ha dit...

El pitjor de tot és que el "Fet" també és mentida, i cotxina!!!!

Anònim ha dit...

FETS REALS:
0 Habitatges de protecció oficial acabats cada any!

Jose er presideng !

cobaltina ha dit...

Sembla que s'acosten eleccions....