29.8.10

LAPORTA TOP MANTA

Hem observat aquets dies la polèmica sobre la tolerància al 'top manta' aprovades pels ajuntaments del Vendrell i Calafell.

Al meu barri està passant una cosa semblant: Fa molts mesos que una botiga de discs va obrir, te ja varis locals, te 3400 treballadors, te un pla d’empresa i estan preparats. Al gener quatre directius van ser foragitats per assumir atribucions que no tenien, entre d’altres manipular l’escalafó dels treballadors. Aquesta empresa fa mesos que intenta fitxar un director comercial, se li van oferir unes condicions immillorables, però ell donava llargues.
           
El que ha succeït finalment es que aquest director comercial no ha entrat a l’empresa, i junt amb els directius acomiadats, i dues persones del ram de l’espectacle ( un triler i una estàtua de predicador de les Rambles ) han muntat una empresa d’economia submergida, i ara es dediquen a vendre discs amb una manta davant de les botigues de l’empresa seriosa. No prou amb això, han fitxat empleats de l’empresa oferint millors condicions econòmiques i una millora en l’escalafó (naturalment sense seguretat social ).
L’empresa seriosa venia els discs a 6 € al mes. Els del top manta a 20 € l’any, però ara resulta que no cobraven ni això, perquè com la gent demanava factura i no tenen NIF no poden enviar rebuts.
  
La cosa fins aquí ja es prou bestia, i com els medis de comunicació han recolzat els manters ara resulta que el grup de manters al que denominarem Societat Catalana d’Impostors (SCI) han plantejat a la xarxa de botigues, Reagrupament Informàtic (R.I.) una OPA fusionant les seves plantilles.
  
Sembla ser que aquesta nit hi ha una reunió entre el gerent de l’empresa seriosa, un doctor de prestigi, i el dels manters. Jo penso que aprofitant que el gerent es metge li hauria de donar una forta medicació al manter que, o be el faci despertar dels somnis, o be que el foti a dormir uns quants mesos fins que se li passi el mono de notorietat que te.
   
Jo ja se que el doctor es massa condescendent, acostumat com està a escoltar tot el dia als pacients de la seguretat social, anirà i se’ls escoltarà, però no me’n puc estar de dir el que en penso: Jo els fotria una patada als baixos i assumpte acabat.

I a continuació posar en marxa l’empresa a tota pastilla a nivell publicitari, perquè la competència real no son aquets quatre delinqüents, sinó les grans multinacionals del mon del disc, i el que s’ha de fer urgentment es anar a vendre als actuals clients de les empreses mes potents, per exemple al Centre Distribució de Cantants (CDC), dons sabem de bona tinta que el 60% dels seus 1.400.000 de clients, prefereixen el nostres productes: la independència i la regeneració musical. I potser el mal es que prestant tanta atenció als manters no ens hem preocupat del nostre mercat potencial.


Perquè sabeu, amb els manters passarà com amb la faula de la cigala i la formiga, arribarà l’hivern, i la palmaran sols, dons ni han emmagatzemat menjar ni tenen casa.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo també sóc Reagrupat.
Jo també penso que estem perdent un temps preciós.
Jo també crec que el nostre objectiu és un altre.
I, jo també entenc que s'han de guardar les formes, però seguir el camí.
La faula més adient, en aquest cas, potser seria aquella de la llebre i la tortuga.

Salut,

Albert ha dit...

Boníssim

Abate Marchena ha dit...

Esta noche no podré dormir hasta saber en qué conyo acabará toda ésta movida, entre el Dr. y su paciente.

CLAUDI GUITART ha dit...

Et felicito. Sublim.

Abate Marchena ha dit...

Son las 4.45 h. y la realidad no hay quién la cambie con quiméricas ilusiones.
El axioma: "Los pueblos tienen la sociedad que se merecen" no tiene escepciones.
Catalunya está infectada hasta la médula de la influencia de siglos de vasallaje. La noticia de esta noche lo confirma.
El ser humano es un iluso compulsivo entre otras lindezas.
Volveré al escepticismo más radical tras la última oportunidad que acabe allá por finales del Octubre del presente año.

Anònim ha dit...

Tens raó Abate, Catalunya està plena de trepes i traidors, per això SCI existeix, en una altra societat els hi tirarien pedres, però malgrat tot RCAT està fent una gran feina i farem un gran resultat

Anònim ha dit...

Doncs l'Abat diu q no es menjereu ni rosco ni rosquilla.

Jordi Benplantat ha dit...

Suposem que en Abat te raó. Es posible fins i tot que perdem 1000 associats, i Laporta si entra al Parlament amb 3. Amb el poc suport exterior que tindrà perque tots aquets "adherits" son de broma que podrà fer?
Jo crec que en Carretero amb 2000 associats pencaires de debó fora del Parlament faria molt mes que Laporta i dos diputats de variat pelatge.
I no oblidem que cap dels tres tindrà cap interès en la regeneració democràtica : sous brutals, xofers, VISA's, etc etc
Laporta no canviaria res al Parlament, seria com un C's, tocaous pero amb la butxaca plena, que en definitiva es l'únic objectiu dels tres tenors.

Abat motero amb Mobylette ha dit...

Doncs jo crec que l´Abat encara li cou el cul de la punta de peu que li vam fotre a RCAT !!!
Vaja un trepa.
I a SCI s´hauran de repartir les seves propies poltrones....i es fotran unes osties per seuri, que riutent tu del joc de les cadires.
Senyors que s´ha de trevallar per Catalunya no per 4 rampuadors antisocials !!!