8.7.11

FUM A L’AIGUA, FOC AL CEL



Fa dies que us vinc insistint que aquest Rubalcaba es un geni.  Desprès del “triler” González, i del especialista en “tocomocho” Zapatero, en Alfredo P. es el candidat ideal d’aquest històric partit d’estafadors.

L’altre dia en Alfredo P. afirmà que sap què s'ha de fer per millorar les dades de l'atur. Tothom nerviós demanant que si ho sap que ho expliqui ara, o que si ho sap, ja que es al govern, perquè no ho fa.
La solució es simple, ell no ha dit que milloraria el treball, només ha dit que milloraria les dades, res mes. I les dades hi ha moltes maneres de millorar-les: apuntant uns quants centenars de milers d’aturats a cursets que no es fan, i que els sindicats cobren per fer-los, tal i com feien al Baix Llobregat. Una altra solució es el sistema Merkel, que es tenir dos milions de persones a Alemanya a mitja jornada, cobrant 400 € al mes. Sistemes per arranjar les dades hi ha molts.

La solució a una crisi econòmica sempre es no deixar caure les empreses tecnològiques i vitals, racionalitzar la despesa, i fer inversions en infraestructures necessàries per la producció. I el problema que tenim es que, assessorats pels americans i la Merkel, aquí s’ha fet tot el contrari.

I s’ha fet tot el contrari, no només perquè els interessos dels partits espanyols estan hipotecats en les grans empreses, sinó que a mes, estan aprofitant la crisi per a fotre’ns una mica mes. Ens robaran les caixes, per culpa evidentment dels seus dirigents que mantindran els seus llocs i sous, i amb elles la despesa social que fins ara feien, i que ajudaven a cobrir la manca de pressupost.

Mireu si eren incompetents els del tripartit, que van inflar les nomines de la Generalitat en un 27% mes de càrrecs politics (un 57% del qual amb nomines netes superiors a 3.000 € mensuals). En total van augmentar un 29% la plantilla total de funcionaris administratius (de 35.000 a 45.000), per a gestionar els mateixos serveis i pressupost. Com no voleu que hi hagin retallades? El coll els haurien de tallar a aquesta colla d’inútils.

Però aquí fa trampes tothom. Els americans demanen recolzar els bancs perquè ells tenen una crisi econòmica d’origen bancari i tenen por que si caiguessin bancs europeus, el grip es converteixi en pulmonia. La Merkel dona consells sobre quantes vacances o quins horaris hem de fer, però s’oblida que el benefici de les seves multinacionals se les queda Alemanya, i si a tot arreu fan com a Seat, es per a llogar-hi cadires. Merkel, si et quedes tot el benefici descapitalitzant les sucursals, quan toca gratar-se la butxaca, se l’haurà de gratar qui la tingui plena, maca. Perquè els cargols que es fabriquen a Sabadell per la Seat, els feu enviar a Whurt Alemanya, i aquesta es qui refactura a Martorell. Que aquí tothom parla de la SGAE i les seves trampes, però les que fan les multinacionals alemanyes son per a llogar-hi cadires.

I el que mes greu em sap de tot, es que els nostres, els que ens manen ara a nosaltres, sembla que no hagin estat escolanets abans que frares. Se’ls ha ocorregut la genial idea de demanar la propietat dels hospitals, per a hipotecar-los. Com diuen a poble “vendre la casa i anar de lloguer”. Però això no es el mes bèstia, el mes fort es que els hospitals catalans traspassats valen 1.200 milions, però els traspassats, per allò del cafè per a tothom, a la Comunitat de Madrid, valen molt mes.

A veure si aprenem a fer com el gitano de l’acudit, que desprès de robar un sac de olives, i el seu company un sac de síndries, els agafa la “guarida incivil” i els diuen que el que portin al sac els fotran pel cul, i el de les olives es fot a riure. Quan demanem alguna cosa, mirem de no beneficiar a la resta de cafeters, i si podem, fotre’ls una mica, que sempre, ja siguin en el traspàs de les rodalies o en la propietat dels hospitals, ens toca fer el paper del gitano de les síndries.