12.4.09

CANVI, QUIN CANVI?


Benvolguts companys, us veig a tots molt preocupats amb els canvis de govern d’en ZP, i a mi que tant se me’n refot el canvi de govern del Zapatero mentider no entenc com pot ser que els meus politics es preocupin d’aquestes idioteses. Que mes dona quins siguin els ministres de Madrid, si de tots podem esperar el mateix?: res.

Perque, a mes dels trucs i les trampes de sempre, estem en un moment de crisi economica fortissima, gràcies als governs de Madrid, i també als municipals:.
La crisi del totxo la van crear els socialistes amb les seves politiques municipals dels últims trenta anys, no permetint edificar mes de tres plantes augmenta el valor dels pisos, de rebot augmenta el valor de la edificabilitat del municipi, i per tant pugen els impostos dels pisos i així es milloraren els ingressos dels ajuntaments. Al no permetre edificar mes de 3 plantes es consumeix mes sol urbà, cada cop en queda menys i cada cop es mes car. I mes puja l’ IBI. I evidentment ells tenien un problema del
10%, i si no us ho creieu pregunteu a qualsevol constructor del Baix Llobregat.

Desprès tenim un sector del automòbil espanyol que no es espanyol, es de les multinacionals. Van venir per ma d’obra barata, i ara marxaran als països de l’est o asiàtics pel mateix motiu. Greu error haver fet cas a Aznar i no crear un sector públic català potent, entrant en Seat, creant una petrolera (Petrocat) i varies empreses semipúbliques potents com volia en Pujol. No es la Volkswagen d’un Land alemany?, i BMW d’un altre? i l’electricitat francesa no es del estat francès ? Dons a sant de que tantes manies?
De mentres tot el I+D de Seat que pagà Pujol (vull dir nosaltres) es desenvolupa aquí però es posa als Volkswagen alemanys. Les compres de components es centralitzen a Wolksburg, i Wolksburg revèn a Seat al preu que li dona la gana, o sia, els cargols de la Seat es fabriquen a Sabadell, s’envien a Wolksburg, i de Wolksburg a Martorell. Fins i tot les plantes de decoració les porten d’Alemanya. Els comptes de Seat son mes falsos que un “duro sevillano”. Seat es la millor fabrica d’automòbils d’Europa, però els balanços els fan els comptables alemanys amb els preus de components que a Wolksburg li dona la gana segons funcioni el balanç de la casa central.

Aquesta crisi esta beneficiant a les altres sangoneres de la nostra economia, els xinesos. On son els inspectors municipals? I els de sanitat? Com es que aquets inspectors tant respectuosos amb la llei amb els naturals del pais, passen de llarg dels establiments dels xinesos?. Perquè, contravenint la llei, es poden trobar nens xinesos a les seves botigues en horari escolar? Cada euro que gastem en els xinesos, crea ocupació a les fabriques xineses, i la destrueix a Europa.

I mentres els nostres politics es preocupen pels canvis de ministres al govern espanyols, els autònoms catalans passen a engrandir les llistes de l’atur, sense cap subsidi, els treballadors que estan fa mesos al atur se’ls esta esgotant la prestació sense mires de trobar feina de manera immediata, i els ajuts dels comissaris politics de benestar social de la Generalitat només te’ls donen ( de 400 a 700 € mensuals diuen els sindicats) si ets moro o sud-americà.
En aquets cinc anys de tripartit la qualitat de la sanitat i l’educació ha caigut en picat, i nosaltres seguim preocupats per si les enquestes donen guanyador al Trias. Pero i que si guanya? O faran tripartit, o faran com al Pais Basc, i nosaltres quatre anys mes a fer el tonto.

O es que no us penseu que si veuen que CDC guanyarà ells canviaran la llei electoral i faran totes les trampes que calguin com han fet sempre?
Ah si, també esteu tots esperant com surt la sentencia del TC sobre l’estatut, ai carai, quina innocència. En el dinar de compatriotes dels dimecres ja vaig dir fa temps, i el President Barrera em va donar la raó, que el mes possible es que el TC no toques res de l’estatut, però que fes una postil·la explicant segons ells que volien dir els articles en que no estan d’acord. Solució salomònica, no el toquen, però no serveix de res.
Que també espereu els diners del finançament? Ah molt be, com us agrada això d’esperar. De mentres deutes històrics per Andalusia i calers per les caixes castellanes, pobretes que estan molt fotudetes, mentres les nostres, idiotes, es fan els forts i suficients. Tontos!.
El finançament, i tant que ens el donaran i que ?, serà una merda lligada a un pal. Perquè que ho tingueu clar: mai ens donaran tot (els 19.5000 M/€ de dèficit fiscal), perquè tal i com va dir dimecres el notari Burniol, el dia que Catalunya tingui concert econòmic, Espanya quebra. I com va dir recentment un Nobel d’Economia, la millor solució per
l’economia espanyola seria tornar a l’agricultura i a criar ovelles.
L’únic camí efectiu per CDC es el del ConfidencialCAT, anar-hi a totes, anar a cercar SEMPRE la majoria absoluta, i si a algú no li agrada que marxi a casa, però que no es quedi emprenyant al mig.


O es que no us penseu que si veuen que CDC guanyarà les eleccions ells no canviaran la llei electoral i faran totes les trampes que calguin com han fet sempre? Contra la corrupció psoefalangista no valen mitges tintes, la política ha de ser clara de “Marxi sr Montilla, marxi ja”, en comptes de que els nostres representants dormin a la palla de les enquestes i les contradeclaracions.


I, o CDC espavila o el poble haurà de moure el cul, adonar-se, com fa anys deia la Trinca que ”els tractats amb el setè de cavalleria sempre son paper mullat", i que 34 anys demanant nomès l'imprescindible no funciona, i reclamar en un
acte de sobirania, que ens tornin tots els diners que ens han robat els últims 294 anys. i tots els territoris que ens van fotre les potencies europees. Potser si ho reclamem tot ens oferiran la independència, encara que sigui necessari crear una religió catalana.





FOTO: Comisió executiva de CDC discutint la campanya electoral.
El del motxo es el David Madi, l'unic que sap de que treballa.

La FOTO del cap del post es el Tio Montilla negociant amb el ministre de torn.