28.6.09

EXIGIM UN ACTE DE SOBIRANIA AL PARLAMENT

Ahir, encara que els que seguiu les noticies per TV3, la Vanguardia o el Periódico, no us hagueu assabentat, va haver a Barcelona una gran manifestació per a demanar al nostre Parlament la Declaració d’Independència organitzada per la gent de Acte de Sobirania.

Avui ja mes en fred, em venen moltes preguntes al cap, i aquí us les deixo:

Perquè alguns segueixen fent servir la merda de la bandera pseudoindependentista groga, que fa uns anys es va inventar un pallús per a que li sortissin mes barates?

Perquè es continuen fabricant banderes estelades amb l’estel tort? (Una bandera s’ha de llegir en horitzontal, mai vertical)

On era en Carretero? Perque s'asisteix a un acte de forma mes o menys camuflada sense convocar als seus a recolzarla?. Si el seu objectiu es proclamar l’ independència i el de Acte de sobirania també, perquè ens hem d’esperar a que es presenti a les eleccions i tregui 3 o 4 diputats i aleshores ens digui que no en te prous. Perquè t’hem d’esperar Carretero? Reagrupament es un esgraó o es un roc en mig del camí?.

Els de la PDD es plantejaven demanar el Dret a Decidir, ara l’Acte de Sobirania parteix de la base que aquest dret ja el tenim. Perquè existeix encara la PDD si els seus plantejaments ja han estat superats?

Els dos diputats de CiU que cony feien ahir al Parlament? Per a defensar estatuts ja està Madrid, atontats.!

Els vuit diputats d’ERC, si estaven d’acord amb l’Acte de Sobirania, perquè no s’afegiren a la manifestació des de el principi? Faran alguna cosa mes amb el seu compromís signat?

Perquè es permet, sempre, que papanates que no han tingut res a veure amb l’organització es posin al capdavant de la manifestació. P.E. l’impresentable escriptor infantil d’en Victor Alexandre.

No estic d’acord amb el que diu en Enric Fontanals en que proclamarem l’indepèndencia amb 68 diputats. No els tindrem MAI. L’independència s’ha de forçar al carrer, davant els ajuntaments, davant el Parlament. No podem esperar MES.

Quan s’adonaran els d’Acte de Sobirania que es impossible aconseguir res sense una direcció clara, amb una forta organització, amb un servei d’ordre clar, bona megafonia en tot el recorregut, etc etc .

Us adoneu que heu deixat a la gent tirada davant el Parlament sense saber que s'havia de fer? El final ha estat molt desencissador.!

Si altres ja han demostrat que utilitzant eines web es poden aconseguir adhesions instantàneament computables
http://www.estatpropi.cat/, perquè els de Acte de Sobirania encara van amb fotocopies?

Perquè en aquest país sempre qui ha organitzat altres coses en el passat, ja viu per sempre mes amb el logo enganxat, i es considerat una patum, en comptes de dissoldre’s i integrar-se anònimament en el nou moviment? (10.000) Algú creu que la unió de portantveus fracassats aconsegueix algun cop un triomf?

Perquè tenen aquesta merda de web que, amés, l’actualitzen a patades? Si els de Berga son capaços de retransmetre la Patum amb set càmeres subjectives perquè un acte tant important com demanar al Parlament la declaració d’independència no te ni un lloc on poder seguir-la per internet?

Perquè no s’aprèn una mica de la campanya electoral del sr Obama?

Perquè no s’insisteix mes en els beneficis de caire social que tindria l’independència? En un moment de crisi com la que estem quanta gent, si es resaltes aquest caire estaria dispossada a plantar-se davant els Ajuntaments o el Parlament?

Srs. del Acte de Sobirania, teniu molta bona fe, i molta voluntat, però per aconseguir aquest objectiu son necessàries moltes coses mes.
Pit i collons!


MM

3 comentaris:

Anònim ha dit...

ACTE DE SOBIRANIA 27-VI-09



Vull manifestar les meves observacions, per si poden ser d’utilitat en noves ocasions. Ho faré o mostrant la meva opinió o fent preguntes del que no entenc.



Be, pel que fa referència o horari i desplaçament de la gent. La megafonia va quedar pobre en moltes ocasions i segons les zones no tothom es va assabentar prou be del que es deia.



S’hi va trobar a faltar una lectura del document dirigit als parlamentaris. També algun comentari d’alguna persona notable, que resumís i motivés al públic assistent.



A on però va decaure l’acte va ser al final, davant del Parlament on ningú va seguir res del que passava, la megafonia no va funcionar i la desorientació va ser general. La gent va acostant-se a primera línia en un darrer intent d’entendre alguna cosa, ni així. Algú esgargamellant-se intentava explicar que 8 parlamentaris d’Esquerra van signar (que?) i 2 de Convergència també. Immediatament aquest mateix personatge va informar que solament van signar els 8 d’Esquerra i no els de Convergència. Ningú va entendre res.



Al centre de les tanques que privaven l’entrada de públic hi havia un grup format per Mossos d’Esquadra i gent diversa que parlaven entre ells sense informar als assistents, i si alguna vegada ho feien, ningú entenia res. Per cert que hi feia el dèspota de l’Enric Pedrosa entre aquesta gent?



Aquest clima de desorientació es va anar allargant i la gent va iniciar de manera desorganitzada la marxa sense que hi hagués un final d’acte i desenganyats per un final que ningú va entendre.



Perquè no hi havia megafonia i altaveus al darrer acte davant del Parlament? Perquè ningú va dirigir un acte de cloenda entenedor per a tothom i tot va acabar com el rosari de l’aurora? Perquè no es va anar informant a mida que els parlamentaris van signar i es van dir els seus noms? Quines tensions es van produir per tal que aquest final tant deplorable arribés a desmoralitzar tots els assistents?





Claudi Romeu, 28-VI-09

Anònim ha dit...

Miquel, mes clar, imposible!
I a sobre et criticaran, voràs.!
JFX

Anònim ha dit...

Miquel, per lo emprenyat que estaves dissapte t'ha sortit un post molt moderat.
Perque els hem de demanar res a tota aquesta colla de corruptes, gent sense ofici conegut, vividors de plataformes i altres analfabets culturals?.
No se si fotien mes fàstic alguns dels portadors de la pancarta o els rebedors de la missiva. Tinc els meus dubtes. (excepte la bona gent d'en Xirinacs, evidenment)
Josep Dencas