10.10.09

MENYS LAPORTAS I MES BROGGIS




El prestigiós cirurgià, Moisès Broggi, a qui l'any passat fou concedida la medalla d'or de la Generalitat de Catalunya, s'ha associat avui a Reagrupament.

Broggi ha afirmat que "Reagrupament es l'única via eficaç d'arribar a la independència" i que cal que tots els independentistes s'apleguin en una candidatura unitària.


No estic d’acord amb en Carretero de que ser president del Barça es mes important que ser President de la Generalitat, el que si es cert es que, avui en dia, fa mes per Catalunya l’actual president del Barça que l’actual president de la Generalitat de dalt.


No em desagrada en Laporta, nomes em desagraden alguns detalls seus apart del poc sentit d’equip que te. Per a mi estaria molt be que Laporta s’incorporés a R-cat, paro de la mateixa manera que ho ha fet el Dr. Broggi, a la base, sense demanar res a canvi.


No només en Laporta, sinó tots aquets intel•lectuals, psicopolitics, i altres especies tertulianes o articulianes, també. Tots aquells que tant criticaven a en Pujol per la seva fluixera i que ara porten sis anys callats, tots aquets. Tots els desencisats que van votar ERC per forçar l’eix nacional de CDC, i desprès van veure com ERC feia dos presidents del PSOE, també.


Tots a R-cat, paro tots igual, a la cua, com tu i com jo, i com el Dr. Broggi.

1 comentari:

Joan Salvador ha dit...

Laporta ha demostrat que és més aviat un showman que no pas un aspirant a polític. I això que entre els polítics tenim cada especimen.