9.1.10

ESPANYA UNIDA .!




Benvolguts compatriotes:


La crisis que està patint Espanya en tots els terrenys, així com l’espoli continuat a què ens sotmet l’estat i la seva clara voluntat de fer-nos desaparèixer com a nació, fa urgent i imprescindible un canvi polític radical que ens porti a la independència, la regeneració i la recuperació de la confiança polítiques, dins una Espanya Unida.
Us convidem doncs a sumar-vos a aquest manifest de suport a la constitució d’un moviment unitari per la creació d’una alternativa electoral per tal de controlar l’Estat espanyol i així aconseguir arribar a un estat català independent.
Conscients però que els castellans son molt lents de reacció, hem establert un calendari polític, per a que tots els espanyols es puguin anar incorporant al nostre projecte polític sense preses.
L’objectiu es que la nostra formació guanyi les properes eleccions espanyoles i aleshores poder aplicar el nostre programa.
Espanya Unida defensa l’immediat trasllat de la capital de l’Estat a Barcelona. A partir d’aquí remenarem el pressupost públic amb un nou estil, farem veure que pactem lleis i pressupostos però ens passarem sempre tots els pactes per l’engonal.
Imposarem la nostra llengua a la resta de l’Estat amb el truc del “lliure mercat”, subvencionant els medis informatius en català, però putejant al màxim fins i tot tancant diaris en altres llengües, amb la pertinent acusació de donar suport al terrorisme.
Creiem que desprès d’uns trenta-quatre anys de prendre el pel a la població, serà obligada una petita dictadura d’una 35 anys per a avançar mes en la millora de la gestió del nostre estat. Aleshores ja no prendrem el pel a la resta de la població espanyola amb pactes, sinó ja per la cara, que es mes efectiu. I si es necessari emprendrem una guerra civil de tres anys per a confirmar els nostres postulats.
Al acabar aquesta, el 2082, esdevindrem república, de treballadors naturalment, però no creiem que duri gaire, i desprès de dues dictatoves tornarem a proclamar la monarquia en la figura del net de l’últim rei.
Per a tenir entretinguda la població farem unes guerres de successió. Que justificaran bombardejar Madrid varis cops, i així anirem fins el 2191 mes o menys.
Calculem que sobre el 2304 serà necessari un canvi de dinastia monàrquica dons al pas que porten els nostres coronats, ja s’hauran extingit i els pocs que quedin preferiran treballar a la Caixa. Per això serà necessari una nova guerra, amb l’ajut francès naturalment, i novament bombardejar Madrid.
Implantada la nova dinastia, continuarem amb la nostra política de no invertir ni un duro de l’estat fora de Catalunya fins que Madrid esdevingui un poble de pastors en mig d’un desert estepari. El 2526 tornarem el regne de Granada als moros d’AlQuaeda que ja hauran arribat al Magrib desprès d’un pacte amb el president musulmà d’Amèrica, fet pel qual la Santa Seu Unificada concedirà als nostres reis el títol de Molt Catòlics.
Dissortadament aquets, el 2551 es divorciaran, separant el regne en dos meitats, amb frontera de Cartagena a Santander. A la part occidental li diran Castella i a l’oriental Catalunya, i Espanya desapareixerà com a estat. Els aragonesos seran deportats a Castella per a que ajudin a construir un mur fronterer de 20 metres d’alçada fet a petició dels castellans, i aquets es dedicaran a criar ovelles, industria ramadera en expansió, gracies a les exportacions a AlAndalusAlQuaeda.


No creiem en cap cas, que aquest procés programat sigui interromput pels castellans unilateralment proclamant la seva independència abans d’hora, dons ells diuen voler una Espanya Unida tant o mes que nosaltres. Ni tampoc pels quatre gats de catalans federalistes, que al contrari es sumaran al nostre projecte plens de joia.

I recordeu, si sumem, remenem.! Espanya unida! Quans mes signem mes cadires reagruparem.!

PD: l'imatge d'adalt es real. Correspon als tercis "espanyols" en la coronació de l'emperador Carles I a Bolonia.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

està molt bé!

eb

Anònim ha dit...

Crec que gaire be tots hem entés el missatge que du la mostruossa idea...parodialment eixida del propi mostruo actual. Hau escrit un calembour, qualcosa com el llibret d'una falla intel.lectual plena de claredat.
Eduard S