4.8.10

”DROGUES, MENTIDES I CINTES DE VIDEO”





LA FESTA DE LA CANTINA DE STAR WARS : O de com el comando John Carter va fer marxar de la festa al drogoaddicte i a la agent del CNI, i va fer perdre els nervis al Garçon català: (copiem de annanoticies.com, la genial actuació de Baeta Skywalker i Joaquim Solo Auladell)

Ahir al pub The Daily Telegraph, al carrer Pau Clarís de Barcelona, el col•lectiu de Reagrupament de l’Eixample va organitzar, amb la millor de les intencions, una trobada d’amics independentistes, “gent normal” en paraules d’un dels organitzadors Ramon Felipó. Entre els que, en animada conversa i en el centre de la reunió, estaven els dirigents de SC López Tena, Anna Arqué i Emili Valdero, entre altres.

Es suposava que la trobada era un aplec de germanor per acostar posicions entre RI i SC.

Entre el creuament d’animades converses dels assistents, el valencià Víctor Baeta, associat a Reagrupament Independentista, es va acostar al, també valencià, dirigent-fundador de Solidaritat Catalana López Tena per interessar-se per com es produiria tècnicament la unitat entre les distintes ofertes sobiranistes per a les properes eleccions, comentant que “Reagrupament ja havien fet els deures, al tenir llistes de Lleida, Tarragona, Girona i Barcelona, aprovades per mil tres-cents delegats en la III Assemblea”, i va instar a l’advocat per “quan SC tindria les seues llistes per anar compaginant-les amb les de RI”. Per a sorpresa de Baeta, López Tena, per tres vegades i amb energia, li contestava: “no”. Baeta va inquirí “no a què?” el que va obligar al dirigent de SC a concretar aquest “no”. Va dir: “Reagrupament no compta i no hi ha res a parlar de la candidatura de RI. La ‘candidatura sobiranista’ (sic) serà elegida en unes primàries que organitzarem nosaltres, Solidaritat Catalana

Amb la qual cosa va donar per acabada la conversa.

    

EL BRINDIS AL SOL D’ARENYS:

dissabte en Joan Carretero, amb l’estil característic que tenim la gent del Pirineu va fer a Arenys un brindis al sol : proposar al Joan d’ERC, i al Jan de SCI-DC pactar una candidatura de coalició.

Han tingut tres dies per respondre a la “proposta”, i un cop ho han fet, la cagada estratègica no pot ser mes espectacular.
               
LA PROPOSTA DELS TRES MENTIDERS

La proposta del trio ha estat proposar a Rcat els primers llocs de les candidatures de Girona i Lleida. O sigui regalen RES, perquè a ells ni els interessa, ni poden, ni faran res a Girona ni a Lleida.

Podem discutir absurdament qui arribarà en millors condicions a la campanya electoral a la “província de Barcelona”, però es una discussió estúpida dons aquets ja estan morts.

Ells creuen que perquè s’han passat sis paios de Rcat a Solidarnosk ja tenen guanyat Tarragona. Fixeu-vos que aquets sis que entren a Solidarnosk ho fan per “fer la punyeta”(sic) al “responsable provisional” Pereira. La resultant de tot això es que a Rcat Tarragona està entrant molta gent que fins ara no ho feia per culpa de tenir aquesta gent tant, diguem-ne complicada.

Respecte a Barcelona, es possible que Laporta llenci la tovallola els propers dies, i pretengui tornar a Rcat. De tota manera si es produeix un pacte amb ell NOMÈS pot ser amb ell, s’ha d’enviar als altres a pastar fang i que tornin a les seves casernes habituals. No es pot admetre legitimar tota la guerra bruta que ha fet aquesta gent.

Per a mi com a reagrupat els Nos 1 i 2 ARA, son innegociables. En Laporta si vol anar en les llistes de Rcat que vagi de nº3 o que plegui, i els de la Conferència, com a molt el Nº 4 per a representar-los a tots. Aquesta es l’única manera de crear una unitat. Qualsevol altra nomes serveix per al dia següent de les eleccions tenir una olla de grills o automàticament la disgregació.

Avui per avui, la Solidarnosk no arriba a 400 afiliats de pagament, la majoria robats a Rcat,( vaja manera de predicar l’unitat). I a Rcat, a mes de juliol comprovats els rebuts tornats i les altes i baixes, han crescut en 60 associats un cop descomptades totes les baixes REALS.

Però el mes important de la proposta es que DEMOSTRA que tot això de les llistes obertes es un CONTE XINÈS. Prediquen democràcia però ja condicionen l’ordre de les llistes. QUINS OUS QUE TE EL TRIO.



UNA PETITA HISTORIA DE POBLE

Tothom sap que el Urinal te obsessió per les bases de dades. Doncs be aprofitant la base de dades de les Consultes en Urinal va emetre l’ordre que totes les assemblees locals es constituïssin en Agrupació de Solidarnosk, fessin una assemblea, nomenessin una coordinadora i signessin tots una acta de la reunió i la lliuressin a Solidarnosk Barcelona.

No els ha fotut cas ni Déu, es mes hi ha molt de malestar dins el moviment de les consultes per l’ús il•legal de les seves bases de dades. Però, ai las, un petit poblet del Vallès Oriental si ho va fer. Es van reunir en assemblea, van escollir Coordinadora Local, i van baixar l’acta convenientment signada i li van entregar al Urinal. Be dons ,la resposta del “aparell” de Solidarnosk, es que ja s’havia nomenat un coordinador local d’aquella vila, digitalment naturalment, i que l’agraciat era... el regidor de ERC.

Ara la pobra gent de la coordinadora d’aquell poblet estan que no dormen, perquè no només es consideren enganyades, sinó a mes, consideren que elles han enganyat a la bona gent del poble que va participar a l’assemblea.
                          
LES LLISTES OBERTES

Ara us explicaré el concepte de “llistes obertes” que tenen els de Solidarnosk. Com això va a tota maquina i les previsions que te en Laporta es d’obtenir 400.000 suporters, es evident que no cabran tots els associats en cap local del país, per tant s’imposarà el vot delegat.

Com funciona aquest vot delegat? Senzill, 20 € = un vot. O sigui si algun mecenes els dona 20.000 € tindrà 1000 vots delegats, i si en dona 200.000 tindrà 10.000 vots delegats. I això no m’ho invento, això a mi m’ho han explicat i ofert alguns caps pensants de Solidarnosk.

               
EL CCN CERTIFICA LA MORT DE LA CONFERÈNCIA I SOLIDARNOSK: NOMÈS QUEDARÀ RCAT

Anit, la patronal ccn.cat va escriure el certificat de defunció de Solidarnosk ( i de passada de la Conferència LavidadeBrian). Diu textual el comunicat:

-Atès que el CCN ha rebut la resposta positiva de Reagrupament i de Solidaritat Catalana, i que, posteriorment, la Conferència Nacional del Sobiranisme ha acceptat públicament la Declaració d'Estat.

Per tant, fins ara, el CCN no recolzava una sola candidatura com es podia pensar de l’anterior comunicat.

- No hem dedicat cap recurs econòmic a cap d'elles i només en dedicarem a aquella que estigui millor posicionada per assolir la màxima representació parlamentària

Per a qui sàpiga sumar i llegir la conclusió d’aquesta frase es clara: CCN només recolzarà, si segueixen les coses com a dia d’avui estan, a REAGRUPAMENT

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Estan passant coses molt estranyes. Aquests moviment de reagrupats a Solidaritat i tot el batibull que hi està havent no és gens positiu. Ara bé, un cop organitzat l'espectacle, cal reconduir-ho com sigui millor. En cas contrari, es restaran vots els uns amb els altres i ja l'hem fotut.
I dubto que el Laporta abandoni aquells dos. Crec que el tenen ben enganxat.

Albert Macià ha dit...

doncs jo crec que no...i suposso que ja hasta ells es donaran compte que han cremat el tinglado en dues setmanes...marica el último!!

Abate Marchena ha dit...

Tengo la picha hecha un lío. Para saber lo que realmente pasa en Catalandia voy a tener que hacer un curso de escritura encriptada.
Me sentaré en la puerta de casa esperando que llegue el día de tomar las decisiones, y con la nariz tapada meteré la papeleta en la urna si es que hay alguien que esté impoluto para entonces.
¡Pero qué desgraciado que soy! Me quedé huérfano de patria en los años 60 y todavía no he encontrado ninguna DIGNA.
Y es que del aforismo aquel de que "Los pueblos tienen el gobierno que se merecen" no se escapa ni Dios.

jordidegirona ha dit...

És esperpèntic el que està passant, i no entenc, com una cosa que es veu d'una hora lluny de què va, o només amb una mica de sentit comú, i hi hagin alguns reagrupats que es passin a solidaritat, no ho puc entendre.

Anònim ha dit...

Jordidegirona, els que han marxat són quatre gats i creu-me hi guanyem sense ella, només estan per ka poltrona. Ara som més forts i tothom amb dos dits de sey ho veu. Llàstima que hi ha molta gent il·lusa i de bona fe als que estan deixant desconcertats amb aquests moviments. L'aparició de SI més que ajudar a la unitat i a la clarificació de les coses només està embolicant la troca.

Kefes ha dit...

A la circumscripció de Barcelona el que és dificil es arribar al 3% de vots. Un cop s'hi arriba, els tres diputats estan assegurats. La prova la tenim en com els hi va anar als ciutadanus.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Kefes, i tot aquest aldarull per només 3 diputats??, que es al màxim que es podrà aspirar!!!. Això si es treuen.
Quant mes sentiment independentista sembla arrelar a la societat civil, mes dividit està el mon independentista. Tot per el personalisme dels seus líders o l’arrogància dels mateixos.
Tot plegat es una mica trist!!.
Aquest cop no es podrà dir que la culpa es de CIU, perquè si Carretero va abandonar ERC per formar RCAT, el mateix ha fet Lopez Tena i L’Uriel per fer SC, Perquè la fugida endavant de Carretero es correcta i la del ALT no??.
I ara en Carretero demana una unificació amb ERC, perquè va marxar llavors si a ERC segueixen els mateixos i no ha canviat res!!.

Oriol de Mollerussa ha dit...

Quim,

Ningú aquí ha acusat a CiU de ser-ne la culpable.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

oriol de Mollerusa:
Parlo en general, perque ja s'ha començat a dir que el David Madi i en CDC son els instigadors de la divissió al mon independentista, i que han possat al Lopez Tena al costat del Laporta per impedir la unitat, i no se quantes coses mes... enfí només era per recordar que si el mon independentista està dividit no es per CIU.

Jordi Benplantat ha dit...

Quim, no no afirmaré tal cosa. El que si puc afirmar es que els altres partits sempre han "participat" en els merders entre independentistes.
Jo en una campanya d'ERC vaig cobrar de CDC i del PSC. En Colom va pujar a la secretaria general gracies a que Prenafeta va pagar molts carnets nous.
Home, ara no, pero històricament sempre heu fet de pastisers. No fotem.
Pel que es va veient als medis afins a ERC, el trio la bencina aquest acabarà fent coalició amb en Putxi.
I aixó ja li va be a CDC que veu a Carretero com un "independentista de dretes", o sigui, d'aquesta jugada s'ha de mirar, com diem els historiadors, el "qui prodest", (a qui beneficia).

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Mira Jordi, no em crec que CDC pagui carnets de militants a d’altres partits. Que vols dir quant dius que en una campanya d’ERC tu vas cobrar de CDC i del PSC ??, explica-m’ho perquè no ho entenc, de que es tractava??
Segons això vas acceptar els diners i vas embrutar-te les mans??.
Si això es així no acompleixes amb la premissa segona de RCat que parla de regeneració democràtica ni amb del nou estil de fer política i netedat.
Sou per tant un partit polític que predica una cosa i fa una altra.

Jordi Benplantat ha dit...

No senyor Quim, jo no m'embruto les mans, jo com tothom treballo i cobro la meva feina. Pero unes factures me les van fer facturar a empresaris afins a CDC i unes altres a del PSC.
I tant que en Prenafeta va pagar un munt de carnets abans del congrès de Lleida. Preguntali al amic sisales.
I si vols t'explico a quina empresa de "grans superficies" facturaba revistetes locals de CDC.
O a quina empresa vaig tenir que facturar una campanya municipal de CDC.
Si vols continuo, eh.

Albert Macià ha dit...

continua,continua...

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Jordi Per mi no t'estiguis eh, Pots continuar , estas en el teu dret.
de tot això que expliques, si hi ha alguna cosa denunciable perque no ho has denunciat???.

Jordi Benplantat ha dit...

Denunciable? segons que? segons les lleis espanyoles? A Amèrica es perfectament legal i a mi em sembla normal, el que no em sembla correcte es el fariseisme que hi ha en el tema del finançament dels partits. Per mi tot hauria de ser legal, pero alhora pùblic i transparent.
Ah, i jo no li vull cap mal a CDC ni a ERC, pero d'aquí a afirmar que mai han possat les mans, hi va molt. Fins i tot els del PSUC fotien les mans en els "independentistes" i les seves guerretes internes.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Jordi, no has seguit explicant el que van fer, has filosofat respecte al que es legal aquí i als EEUU.
Respecte al finançament dels partits polítics, n’hi hauria molt a dir, i queda estipulat el que es legal i el que no.
El tripartit ha fet un escarni públic d’una suposada financiació il•legal de CDC, i es el tripartit qui esta fent un judici interessat i partidista, jutjant i sentenciant a CIU ,i tancant els ulls a casa seva, quant els imputats pel jutge son justament socialistes. Suposo que haurà de ser el Jutge qui digui si s’ha comés una il•legalitat o no.
Torno a dir si s’ha comés un delicte els jutges hauran de determinar la sentència, però mentre no es demostri el contrari tots son innocents.
Els únics imputats de moment son els socialistes.
Ja es hora que pel bé de la democràcia es deixin de tirar les merdes uns contra els altres quant justament qui encén el ventilador per escampar tota la merda està emmerdat fins el coll. Et recordo que a mi la hipoteca el banc no me l’ha condonat, i en canvi la caixa li va condonar el deute al PSC .
La tàctica es bona, com que les expectatives electorals son molt dolentes pel tripartit, solució tirem tota la merda que puguem contra CIU, perquè saben que el vot al tripartit no el tindran però així deixaran de votar a CIU per allò de “ tots son iguals”.
I no Jordi, no tots son iguals. CIU porta 30 anys des de el cas de banca Catalana, investigada pel davant i pel darrera i encara no han trobat res!!!. No creus que després de tant de temps de investigar alguna cosa haurien trobat??. Et recordo que el tripartit es va passar tres anys fent una auditoria dels governs de CIU i no va poder trobar res mal fet, i després davant de la sospita del 3 %, el fiscal general de Catalunya va intervenir d’ofici per veure que trobava i al final no va treure cap conclusió.
Quina casualitat que sempre es destapen aquestes coses quant toquen eleccions i quant CIU té totes les enquestes favorables.

Jordi Benplantat ha dit...

Quim, a mi ja em cansa aquest tipus de politica de fulano ha dit aixó i jo li responc alló altre. A mi tot aquest dialeg a travès de la premsa ja em te fart. CiU porta 30 anys enganyant-me. I si, el PSC es l'enemic, pero CiU es una monja, i ja m'he cansat d'esperar, vull un cosí de Zumosol que els foti a tots al carrer, als seus audis oficials, als seus xofers, a les seves dietes, als seus dinars al Via Venneto o al Drolhna amb els meus calers.
Tota la teva argumentació fa 30 anys que l'escoltem, i no ens ha portat enlloc. Que mes dona tenir al Montilla o al Mas de gerent de la gestoria i d'amo d'un parlament de Zoo.
Independencia, i fer net de tot aixó. Tots fora, foc nou, a la merda ja amb aquesta politica de comunitat de veins.