30.8.10

REAGRUPAMENT i SCI-DC es presentaran per separat

Solidaritat Catalana i Reagrupament han descartat formar una plataforma sobiranista conjunta per presentar-se a les eleccions de la tardor. Tot i això, els dos partits han acordat una estratègia paral·lela  confluent.



Nota meva : Es fotut aixó d'estar en mans de gent de lletres, les lines paral.leles son les que no conflueixen mai.

3 comentaris:

josep perera ha dit...

La secretaria dels impulsors del Manifest 12 d’Abril ha desmentit en un breu comunicat la notícia que diferents mitjans han publicat avui sobre l’adhesió del Dr. Moisès Broggi a Solidaritat Catalana, en la qual s’afirmava que hauria acceptat que Joan Laporta el col·loqués en l’últim lloc de la candidatura de Barcelona. En el comunicat s’afirma que el Dr. Oriol Domènec ha confirmat, després de parlar amb Broggi, el membre més gran del grup, de 102 anys d’edat, que la notícia era falsa. Els membres promotors del manifest es reuniran dimecres i emetran llavors un comunicat més complet.

Miquel ha dit...

Nota de premsa (dues i 10 minuts de la matinada): no es troba el comunicat que desmenteixi l'afiliació del Dr. Moisès Broggi a Solidaritat Catalana.
Caldrà esperar a demà al mat´per poder confirmar o desmentir aquesta notícia.

Jordi Benplantat ha dit...

Es que aixó d'en Broggi ha estat cosa de l'impresentable d'en Strubell. Jo continuo esperant a que torni en Barrera de vacances, perquè tampoc es pot demanar gaires llums als del CNS si no hi es ell.